Τα γενέθλια είναι κάτι όμορφο, ανεξάρτητα από το αν γιορτάζετε τον εαυτό σας ή είστε απλά καλεσμένοι. Αυτές οι γιορτές είναι γεμάτες χαρά, διασκέδαση και πάντα ένας καλός λόγος για να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια μαζί. Το παιδί γενεθλίων είναι φυσικά πολύ ενθουσιασμένο αυτή τη μέρα. Πώς μπορείτε όμως να κάνετε τη χαρά σας ακόμα μεγαλύτερη; Όλα τα είδη έχουν χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι όλο και πιο δύσκολο να σκεφτούμε κάτι πρωτότυπο και υπέροχο ως δώρο.

Ερχόμαστε στη βοήθειά σας με τρεις λαμπρές ιδέες δώρων. Αυτά δεν είναι μόνο πρωτότυπα και πρακτικά, αλλά και πραγματικά πολύ προσωπικά και με διακοσμητική αξία.

Ιδέες δώρων για μια πολύ προσωπική έκπληξη

ρολόι τοίχου ως δώρο γενεθλίων

Ρολόι πλάκα ως δώρο γενεθλίων

Αυτή η ιδέα δώρου είναι πραγματικά κάτι υπέροχο. Ο φυσικός βράχος φαίνεται πολύ όμορφος και εκτιμάται πολύ από όλους τους λάτρεις της φύσης. Το σχιστόλιθο Fredeburg με σπασμένα άκρα είναι ένα πραγματικό στολίδι για κάθε τοίχο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Θα πάμε ένα καλύτερο … Τι θα λέγατε για ένα ρολόι πλάκας με την εικόνα του ίδιου του αγοριού των γενεθλίων; Οι σημερινές τεχνολογίες προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε όλους τους τύπους υλικών και οι εικόνες μπορούν να αντέξουν ακόμη και τις ισχυρότερες ακτίνες του ηλιακού φωτός. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια όμορφη εικόνα της κοπέλας γενεθλίων και μπορείτε να την έχετε αξέχαστη και χρήσιμη Σχεδιάστε το ρολόι πλάκας σας online και παραγγείλτε το χωρίς κόπο.

ιδέες δώρων με τις δικές σας εικόνες

Ιδέες δώρων: ημερολόγιο φωτογραφιών τοίχου

Πιθανότατα πιστεύετε ότι ένα ημερολόγιο τοίχου ως δώρο γενεθλίων δεν είναι τόσο καλή ιδέα! Αλλά μην είστε πολύ βιαστικοί. Χρειάζεστε ένα ημερολόγιο σε κάθε σπίτι. Αυτός είναι ένας οδηγός και μπορεί να σας υπενθυμίσει σημαντικά γεγονότα και ραντεβού. Ωστόσο, το ημερολόγιο που σας προσφέρουμε ως ιδέα δώρου σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που φαντάζεστε. Οι πολυάριθμες παραλλαγές και μορφές σχεδίασης σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα για να σχεδιάσετε πολύ μεμονωμένα ημερολόγια τοίχου. Ωραία μοτίβα, φωτογραφίες, ακόμη και κείμενα με ωραία γραμματοσειρά μπορούν να εκτυπωθούν στο ημερολόγιο. Δημιουργήστε λοιπόν ένα ωραίο και προσωπικό δώρο γενεθλίων με φωτογραφίες ή απλώς του παιδιού γενεθλίων. Μια άλλη συμβουλή: Μια συγκινητική ευχή γενεθλίων στο εξώφυλλο σίγουρα θα φέρει δάκρυα χαράς.

διασκεδαστικές ιδέες δώρων για γενέθλια

Ένα παζλ φωτογραφιών με τη δική σας εικόνα

Παραδέξου το! Δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ ένα παζλ ως δώρο γενεθλίων, έτσι; Αυτό το μοναδικό κομμάτι φωτογραφίας θα είναι σίγουρα ένα χτύπημα για έναν οπαδό του παζλ. Η επιλογή μεγέθους και αριθμού εξαρτημάτων είναι τεράστια! Μια εικόνα μπορεί να εκτυπωθεί στο παζλ XXL για επαγγελματίες καθώς και στο παζλ μικρών κομματιών για αρχάριους. Το καλό με αυτήν την ιδέα δώρου είναι ότι η κοινή σύνθεση των κομματιών του παζλ θα παραμείνει στον τοίχο ως αιώνια ανάμνηση. Και εδώ, μπορείτε να τυπώσετε μια μικρή αφιέρωση και έτσι να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι.

Όλες αυτές οι ιδέες δεν είναι κατάλληλες μόνο ως δώρα για κάποιον. Μπορείτε να κεράσετε τον εαυτό σας σε ένα από αυτά και z. Β. Διακοσμήστε τον τοίχο του σαλονιού σας με το ρολόι από σχιστόλιθο ή παρέχετε δημιουργική δραστηριότητα κατά τους κρύους μήνες με το παζλ φωτογραφιών.

ρολόι πλάκας με κάποια εικόνα ως δώρο γενεθλίων

παζλ φωτογραφιών ως ιδέα δώρου