Είναι θέμα χρόνου πριν από τα επόμενα γενέθλια, το γάμο ή το χριστουγεννιάτικο πάρτι. Και κάθε φορά που τίθεται το ερώτημα: πώς μπορώ να φέρω χαρά σε έναν φίλο, σύντροφο ή μέλος της οικογένειας; Συνήθως δεν υπάρχουν σπινθήρες ιδέες για ένα παρόν. Είναι ακόμη πιο σημαντικό να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σας εκπλήξει με ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ένα δώρο με ατομική πινελιά: εφημερίδα γενεθλίων

Τα δώρα όπως τα δώρα μόνος σου είναι μια υπέροχη έκπληξη. Αυτά τα δώρα είναι μια έκφραση ότι έχετε σκεφτεί πραγματικά τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του παραλήπτη. Μια ιδέα για δημιουργικούς ανθρώπους είναι να χρησιμοποιούν προγράμματα γραφικών στον υπολογιστή. Εάν θέλετε να σπιλώσετε και να σχεδιάσετε μόνοι σας την εφημερίδα γενεθλίων, σίγουρα δεν πρέπει να το κάνετε χωρίς κατηγορίες όπως ωροσκόπια, αστείες διαβαθμισμένες διαφημίσεις ή τηλεοπτικά προγράμματα.

ιδέες δώρων για κάθε περίσταση

Εικόνα: © istock.com/Vitalalp

Δώρα περιπέτειας: δώρα με παράγοντα wow

Επιπλέον, τα δώρα περιπέτειας είναι όλη η οργή. Εάν θέλετε να εγγυηθείτε αξέχαστες στιγμές στον καλύτερό σας φίλο ή σύντροφο, σίγουρα θα χτυπήσετε το κουπόνι για μια βόλτα με Ferrari ή ένα bungee jump. Ένα κουπόνι είναι ένας άλλος τρόπος για να ευχηθείτε στον παραλήπτη τύχη με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα ειδικά δώρα για αυτές τις δραστηριότητες εκπλήσσουν επίσης τα παιδιά γενεθλίων:

  • ακόμη και πετώντας ελικόπτερα
  • Μασάζ ή άλλες προσφορές ευεξίας
  • έλκηθρο με σκύλους
  • καμήλα

ιδέες για πρωτότυπα δώρα γενεθλίων

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ατομικό: το τραγούδι γενεθλίων σε CD

Τι είναι ακόμη πιο προσωπικό από το να σερενάρεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε CD; Αν θέλετε να τραγουδήσετε ένα τραγούδι γενεθλίων σε ένα CD, θα εκπλαγείτε με μια προσοχή που σίγουρα δεν μπορεί να ξεπεραστεί τόσο γρήγορα. Τα στούντιο ηχογράφησης είναι τα κατάλληλα άτομα για να επικοινωνήσουν για αυτό το έργο. Αυτοί οι ειδικοί της μουσικής βοηθούν στην προσθήκη τραγουδιού γενεθλίων και μεμονωμένων στίχων στα CD.

Το κλασικό: κουπόνια

Ακόμα κι αν τα κουπόνια φαίνονται λίγο λιγότερο δημιουργικά ως ιδέα δώρου, αυτά τα δώρα είναι μια καλή επιλογή για όλους όσους δεν έχουν μια λαμπρή ιδέα. Κουπόνια για πικνίκ δίπλα στη λίμνη, επίσκεψη στον κινηματογράφο ή μασάζ πλάτης αποδεικνύουν επίσης ότι κάποιος άλλος το έχει σκεφτεί. Και για πολλούς ανθρώπους αυτό το μήνυμα είναι το καλύτερο δώρο που έγινε ποτέ.

ιδέες δώρων για μικρούς και μεγάλους

   vaucher ως δώρο γενεθλίων

τυλίξτε όμορφα τα δώρα