σαλόνι ιδέες σαλόνι εσωτερική διακόσμηση μοτίβο chevron

Μοτίβο Chevron για διασκεδαστική εμφάνιση στο σαλόνι

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τις τάσεις του σχεδιασμού θα έχει παρατηρήσει ότι το Σιρίτι Τα πρότυπα έχουν κάνει μια πραγματική επιστροφή τα τελευταία χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας, η απίστευτη δημοτικότητα των μοτίβων ζιγκ -ζαγκ πρωτοεμφανίστηκε.

Τα σχήματα chevron, από την άλλη πλευρά, είναι μια υπενθύμιση της δεκαετίας του ’60. Στην πραγματικότητα, δεν έφυγαν ποτέ από τη σκηνή από τότε. Ωστόσο, οι σύγχρονοι σχεδιαστές τους έδωσαν μια καινοτόμο, φανταχτερή εντελώς ανανεωμένη γοητεία. Έτσι, γίνατε πιο ελκυστικοί από ποτέ.

Δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού για το σαλόνι

Ιδέες σχεδιασμού σαλονιού μοτίβο chevron ρίξτε μαξιλάρια

Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε μερικά μοναδικά παραδείγματα σαλονιών μαζί σας, τα οποία δείχνουν τη σύγχρονη εφαρμογή αυτών. Εκεί αυτό το ζιγκ -ζαγκ μοντέλο εκτελείται με κομψότητα. Μπορείτε να ζήσετε τόσο όμορφες κουρτίνες όσο και ακαταμάχητα διακοσμητικά μαξιλάρια εκεί. Εκεί θα βρείτε επίσης σαγηνευτικά χαλιά. Μεταξύ των σχεδίων, κάποιος βιώνει τόσο γνωστές όσο και εντελώς εκπληκτικές λύσεις. Σας αρέσει αυτή η μικρή συλλογή εικόνων?

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης στο σαλόνι

εσωτερικό σαλόνι μοτίβο chevron

Η άνετη εμπειρία των μαξιλαριών ρίψης

Έχετε κάνει ποτέ υπερβολική δόση σε αφράτα μαξιλάρια; Είναι σε αυτή την κατάσταση όπου αυτά γίνονται απλά πάρα πολλά! Υπάρχουν όμως τόσα πολλά όμορφα μαξιλάρια που θα τα θέλετε όλα κάποια στιγμή! Τα εξώφυλλα τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε μοτίβα chevron στο σαλόνι. Ταυτόχρονα, αποφεύγεται η μόνιμη και ακριβότερη λύση. Τέτοιες μαξιλαροθήκες είναι πολύ διασκεδαστικές, μπορείτε να τις βγάλετε αν θέλετε και να τις ανταλλάξετε με άλλες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με μαξιλάρια με έμφαση για να ενισχύσουν την παλέτα χρωμάτων του δωματίου.

Γεωμετρικά μοτίβα

ιδέες διαβίωσης σαλόνι εσωτερική διακόσμηση γεωμετρικά μοτίβα ρίχνουν μαξιλάρια

Κόκκινα μαξιλάρια

Ιδέες σχεδιασμού σαλονιού μοτίβο chevron ρίχνουν μαξιλάρια κόκκινα

Εκτός από το συνδυασμό χρωμάτων, τα μαξιλάρια με έμφαση εξασφαλίζουν επίσης τη γεωμετρική αντίθεση και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν το χώρο με φειδώ. Φαίνεται ότι συγκεντρώνουν τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Περιλαμβάνουν την κομψή διακόσμηση που προσφέρουν οι ύπουλες ρίγες και την παιχνιδιάρικη διάθεση που συχνά συνδέεται με τα γεωμετρικά μοτίβα. Οι συνδυασμοί χρωμάτων σε αυτή την περίπτωση είναι σχεδόν άπειροι.

Απαλός συνδυασμός χρωμάτων

μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι ζιγκ -ζαγκ μοτίβο ρίξτε μαξιλάρια

Ζιγκ -ζαγκ με μοτίβο

σύγχρονες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι με ζιγκ -ζαγκ μοτίβο δαπέδου

Προφορές σε σκούρο μπλε χρώμα

ιδέες διαβίωσης τόνους εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι

Τα παστέλ χρώματα φαίνονται άνετα

παστέλ χρώματα σαλόνι ιδέες σχεδιασμού τραπεζαρία

Περίτεχνο ταβάνι

σαλόνι εσωτερική διακόσμηση μοτίβο chevron

Αγαπημένα χαλιά και μοτίβα ψαροκόκαλο

υπερβολή

μοντέρνες κλασικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι μοτίβο ζιγκ -ζαγκ

Κουρτίνες ψαροκόκαλο

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλονιού κουρτίνες ψαροκόκαλο

Τζάκι ψαροκόκαλο

σαλόνι εσωτερική διακόσμηση τζάκι μοτίβο ψαροκόκαλο

Ασπρόμαυρο σχέδιο με ροζ τόνους

μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι ζιγκ -ζαγκ μοτίβο δαπέδου

Αλήθεια γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των δύο; Τα μοτίβα ψαροκόκαλο χαρακτηρίζονται από το συγκλονιστικό τους, αλλά μπορείτε επίσης να επιτύχετε ένα παρόμοιο οπτικό αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο. Τα ξύλινα πατώματα με αυτήν τη διάταξη είναι πιο εύκολο να χειριστούν, επειδή δεν χρειάζεται να κόψετε τα μεμονωμένα κομμάτια σε ορθογώνιο σχήμα. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα χαλί με μοτίβο chevron και να δώσετε στο σπίτι μια άψογη εμφάνιση ζιγκ -ζαγκ.

Χαλί ψαροκόκαλο

σαλόνι σχεδιασμός μοκέτα ψαροκόκαλο μοτίβο

Κίτρινο-πράσινη διακόσμηση

ιδέες επίπλωσης σαλόνι εσωτερική διακόσμηση πράσινες προθέσεις chevron

Σε γκρι

σαλόνι ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινο δάπεδο γκρι

Ανοιξιάτικες προφορές

έπιπλα ιδέες χρώματα εσωτερικού σχεδιασμού καθιστικού

Αστεία μοτίβα τοίχων

σαλόνι ιδέες σχεδιασμού chevron μοτίβο σχεδιασμός τοίχου χαλιού

Ωραία αντίθεση με κίτρινο και μπλε

Μαύρο και άσπρο σχέδιο μοκέτας Chevron

Απλό με μοτίβο ψαροκόκαλο

εσωτερικός σχεδιασμός σαλόνι καναπέ ψαροκόκαλο

Οροφή με ξύλινα δοκάρια

σαλόνι ιδέες chevron μοτίβο μοκέτα μπλε

Πολύ καλύτερα από τα μαξιλάρια με έμφαση, τα τυπωμένα χαλιά είναι εύκολο να αποκτηθούν και είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία αποχρώσεων. Θα μπορούσατε να τα αλλάξετε περιστασιακά για να μετακινηθείτε από μια πιο χαλαρή εμφάνιση σε μια πιο εξωφρενική εμφάνιση. Τα ασπρόμαυρα χαλιά με μοτίβα chevron είναι κλασικά, δραματικά και καλόγουστα ταυτόχρονα. Κάνουν επίσης μια ιδιόμορφη εμφάνιση. Τα υπέροχα έπιπλα σαλονιού εδώ δείχνουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικά δωμάτια. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με τεχνίτες όσο και με σύγχρονα στυλ.

Τολμηρή κουρτίνα

Εσωτερική διακόσμηση σε εκλεκτικό στιλ

εσωτερική διακόσμηση σαλόνι σε εκλεκτικές κουρτίνες

Με τόνους ζιγκ -ζαγκ

ιδέες διαβίωσης σαλόνι εσωτερική διακόσμηση κομψό γαλάζιο

Ρετρό έμπνευση

Ρετρό στυλ σαλόνι σχεδιασμένο χρωματιστό καναπέ

Κουρτίνες προφοράς

Κουρτίνες μοτίφ Chevron κόκκινο λευκό

Ένα άλλο παράδειγμα κουρτίνες προφοράς

οροφή εσωτερικού σχεδιασμού καθιστικού

Πολυτελείς καθρέφτες και κρεμαστά φώτα

σαλόνι ιδέες σχεδιασμός καθιστικού μπλε πολυθρόνα καναπέ

Άχνετε κάτι που να κάνει πραγματικά θεατρική εντύπωση; Τα μοτίβα Chevron είναι μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή την περίπτωση! Αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν υπέροχα σε σαλόνια με ψηλά ταβάνια. Επιπλέον, φαίνονται υπέροχα σε ένα ανοιχτό σχέδιο που συνδυάζει την τραπεζαρία, την κουζίνα και τους χώρους καθιστικού. Αυτές οι υπέροχες προσθήκες εξασφαλίζουν μια ισορροπία στο σαλόνι και αυτό με γενναιόδωρο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο. Το μέγεθος των ζιγκ -ζαγκ έχει μεγάλη σημασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κουρτίνες. Τα μεγαλύτερα ζιγκ -ζαγκ φαίνονται υπέροχα σε μικρότερα δωμάτια. Ο λόγος είναι ότι ο σχεδιασμός τους είναι λιγότερο κυρίαρχος. Τα συναρπαστικά μοτίβα σε έντονα χρώματα, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικά για πραγματικά μεγάλους εσωτερικούς χώρους που θα πρέπει να επιτύχουν έναν πληρέστερο χαρακτήρα.

Ένας ζεστός άξονας

Πλακάκια Chevron

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλονιού ζιγκ -ζαγκ μοτίβο καναπέ

Μοναδικός πυροσβεστήρας

σαλόνι ιδέες εσωτερικής διακόσμησης τζάκι ψαροκόκαλο

Λευκό-γκρι

ιδέες σχεδιασμού σαλονιού μοτίβο chevron

Ρουστίκ εμφάνιση

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι ρουστίκ

Κομψό τζάκι

επίπλωση ιδεών σαλόνι ιδέες τζάκι

Είχατε σκεφτεί ποτέ το κεραμίδι chevron για τον πυροσβεστήρα; Ναι, υπάρχει χώρος για εκείνα τα φωτεινά, ζωντανά και τολμηρά πλακάκια εκεί στην κουζίνα. Αυτή η αστική τάση φαίνεται να εξαπλώνεται ραγδαία. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αυτά τα πλακάκια στις πιο λαμπρές και υπέροχες αποχρώσεις. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες σπιτιού φαίνεται να τα χρησιμοποιούν στο σαλόνι τους σε ζεστές και ουδέτερες αποχρώσεις. Εάν αυτό το χρώμα δεν σας ταιριάζει εδώ, υπάρχουν περισσότερες υποτιμημένες επιλογές σε γκρι και μπεζ. Τα τούβλα ψαροκόκαλο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό του τζακιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σχέδιο κατά παραγγελία που θα ζωντανέψει το σαλόνι.

Εκπληκτικά μοτίβα

Χαλί με μοτίβο ζωικής εκτύπωσης

ιδέες διαβίωσης εσωτερική διακόσμηση σαλόνι

DIY τύπος τοίχου

DIY ιδέες τέχνης τοίχου chevron

Βρισκόμαστε τώρα στην ανοιξιάτικη περίοδο και οι αλλαγές είναι πολύ χαρακτηριστικές για αυτό. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για να ζωντανέψετε το σαλόνι με τέτοια μοτίβα. Βαρεθήκατε να ανταλλάσσετε χαλιά; Τότε τι πιστεύετε για το χαρτί τοίχου; Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές δημιουργικές επιλογές! Μια καρέκλα με έμφαση ή άλλο έπιπλο μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και στο μπάνιο. Άχνετε για ένα διασκεδαστικό έργο Σαββατοκύριακου που είναι επίσης κατάλληλο για τα παιδιά; Στη συνέχεια, τέχνη τοίχου DIY με μοτίβα chevron είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Διακοσμήστε με δημιουργικότητα

δημιουργικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι μοτίβο chevron

Συνδυάστε διακοσμητικές πινελιές μαξιλαριού με τα σκαμπό

ιδέες ντεκό καναπές σχεδιασμού καθιστικού

Σχεδιασμός τοίχου με μοτίβο chevron

σχεδιασμός τοίχου σχέδιο σαλόνι μοτίβο chevron

Τι μάθαμε λοιπόν από αυτά τα παραδείγματα; Θεωρώ ότι η εφαρμογή μοτίβων chevron είναι μια απλή εργασία που στην πραγματικότητα απαιτεί λιγότερη δουλειά. Μπορείτε επίσης να το εκμεταλλευτείτε ως αφορμή για πολλές ώρες αγορών με την έννοια της τέλειας εμφάνισης στο σπίτι. Ρίξτε λοιπόν μια άλλη ματιά σε αυτά τα ζιγκάζακ και δείτε αν θα μπορούσατε να φέρετε τη μία ή την άλλη ιδέα για χρήση στο σπίτι σας!