Μερικές φορές δύο στυλ είναι καλύτερα από ένα. Το Japandi, μία από τις πιο cool τάσεις ζωής του 2020, είναι η απόλυτη απόδειξη αυτού. Αυτή η υβριδική αισθητική συνδυάζει τη μοντέρνα, ρουστίκ ατμόσφαιρα των σκανδιναβικών ή σκανδιναβικών σχεδίων με την παραδοσιακή κομψότητα που συνδέεται με το ιαπωνικό στιλ. Μαζί, και τα δύο στυλ επίπλωσης είναι το νέο μείγμα που φαίνεται να έχει κατακτήσει τον κόσμο των σχεδιαστών.

Japandi style- Ένα μείγμα ιαπωνικής αισθητικής και Scandi look

Τάσεις της Ιαπωνίας 2020 Ιαπωνική σχεδίαση μοντέρνων ιδεών εσωτερικού σχεδιασμού

Αν σας ενδιαφέρει ο Japandi όσο εμείς, διαβάστε παρακάτω. Θα εξηγήσουμε λεπτομερέστερα τι είναι το Japandi, γιατί λειτουργεί τόσο καλά και πώς να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι. Εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι αυτή η τάση είναι το μόνο που περιμένατε.

Η νέα τάση ζωής για το 2020 ονομάζεται Japandi

Japandi Japanese Living Area Living Trends 2020 Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Η λέξη Japandi είναι ένα μείγμα μεταξύ των δύο λέξεων Ιαπωνικά και Σκανδιναβικά, δηλαδή το ιαπωνικό και το σκανδιναβικό στυλ. Και είναι το όνομα μιας αναδυόμενης σχεδιαστικής τάσης και φιλοσοφίας που συνδυάζει και τα δύο στυλ. Οι ειδικοί λένε ότι αυτό είναι το έτος της τάσης ζωής Japandi και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί: Οι εσωτερικοί χώροι του Japandi είναι καθαροί και μινιμαλιστικοί, αλλά ταυτόχρονα ζεστοί και άνετοι και απολύτως όμορφοι.

Πώς να διακοσμήσετε το διαμέρισμά σας σε ιαπωνικό-σκανδιναβικό στιλ

Ιδέες για τις τάσεις διαβίωσης Japandi 2020 εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Το Japandi είναι κάτι περισσότερο από ένα στυλ επίπλωσης, το Japandi είναι μια φιλοσοφία. Πράγματι, η νέα τάση συνδυάζει τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό με το ιαπωνικό ήθος του Wabi Sabi, το οποίο βρίσκει την τελειότητα στην ατέλεια.

Ας δούμε μαζί πώς να δημιουργήσουμε ένα τέλειο εσωτερικό Japandi.

Λέξεις κλειδιά: απλά και μινιμαλιστικά 

Ιδέες διακόσμησης εσωτερικών καναπέδων επίπλων Japandi 2020

Παλέτα χρωμάτων

Παρόμοια με το λευκό χρώμα φόντου στο σκανδιναβικό στιλ, μια ζεστή και ουδέτερη παλέτα χρωμάτων είναι το φόντο κάθε εσωτερικού ιαπωνικού στιλ. Τόσο τα σιωπηλά χρώματα και οι φυσικοί τόνοι όπως το καφέ και το μπεζ είναι όλη η οργή. Το γκρι και το μαύρο είναι επίσης καλό στο να δημιουργούν μια πιο δραματική διάθεση, αλλά όχι με υπερβολικό τρόπο.

Τα ουδέτερα χρώματα εξασφαλίζουν αρμονία και ισορροπία

Ιδέες διακόσμησης για ξύλινα έπιπλα Japandi 2020 ιδέες εσωτερικής διακόσμησης

Λευκό και φωτεινό

Ιατρικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ουδέτερων χρωμάτων 2020 Japandi

Το Japandi είναι το τέλειο μείγμα του ανοιχτού και του κρύου συνδυασμού χρωμάτων του σκανδιναβικού στυλ και του ζεστού και φυσικού των Ιαπώνων. Μπορείτε επίσης να βρείτε πιο ψυχρούς τόνους σίγασης ροζ, μπλουζ και πράσινων που ζεσταίνονται από γήινες λεπτομέρειες και στοιχεία ξύλου. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε χρωματικούς τόνους, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε για να μην σπάσετε τη μινιμαλιστική αρμονία του σχεδίου.

Οι λεπτές χρωματικές πινελιές αρωματίζουν την ατμόσφαιρα

Ιδέες Japandi για τις ζωντανές τάσεις 2020 σχεδιασμός εσωτερικού τοίχου από σκυρόδεμα

Ο μινιμαλισμός και ο Japandi συμβαδίζουν

Οι εσωτερικοί χώροι του Japandi είναι απλοί, λειτουργικοί και αποτελεσματικοί. Τα σπίτια Japandi είναι απλά και κάθε αντικείμενο έχει τον δικό του σκοπό. Δεν υπάρχει χώρος για διακόσμηση και άχρηστη διακόσμηση.

Τα έπιπλα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και αποτελούν μια δήλωση και ένα τολμηρό αξεσουάρ από μόνα τους. Έχουν σαφείς και μινιμαλιστικές γραμμές και συχνά τίθενται χαμηλά και λίγο βαθύτερα. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ιαπωνική φιλοσοφία που προωθεί τη σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και γης.

Η διακόσμηση και τα αξεσουάρ είναι επίσης μινιμαλιστικά. Αυτά είναι κυρίως φυτά, γυάλινα σκεύη, βιβλία και χειροποίητα κεραμικά. Η τέχνη του τοίχου μειώνεται σε μερικά κομμάτια δήλωσης. Ένα μεγάλο αφηρημένο πλαίσιο τέχνης αρκεί για να διακοσμήσει αρμονικά το δωμάτιο.

Η απλότητα και ο μινιμαλισμός είναι το επίκεντρο

Ιαπωνικές ζωντανές τάσεις 2020 Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού λευκού τοίχου

υλικά

Η ηθική του ιαπωνικού Wabi Sabi βασίζεται στην αγάπη για φυσικά και χειροποίητα υλικά, τα οποία μπορεί επίσης να είναι κάπως ατελή.

Επιλέξτε έπιπλα από απλά και φυσικά υλικά, αλλά υψηλής ποιότητας, όπως ξύλο με εκτεθειμένους κόκκους σε μεσαίες αποχρώσεις. Συνδυάστε έπιπλα με φυσικά και υφασμένα υφάσματα, όπως λινό. Μπορείτε επίσης να παίξετε με αυτό προσθέτοντας κάποια παραδοσιακά ιαπωνικά έπιπλα, όπως χειροποίητες ταπετσαρίες λακαρισμένες “urushi”, υφάσματα Shibori, καθώς και χειροποίητα κεραμικά και λαμπτήρες από υφή με υφή.

Αισθητή αίσθηση βιωσιμότητας

Japandi ζωντανές τάσεις 2020 φώτα που κρεμούν ελαφριές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης

Ιδέες διακόσμησης εσωτερικών επίπλων τραπεζαρίας Japandi 2020

Φυτά εσωτερικού χώρου

Η διακόσμηση Japandi βασίζεται κυρίως στη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου. Η συγχώνευση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι ένα από τα θεμέλια αυτού του στυλ. Το να φέρεις φυτά μέσα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις.

Οι ζωηρές προφορές παίζουν σημαντικό ρόλο στο Japandi

Οι τάσεις διαβίωσης Japandi 2020 αφαιρούν τις ιδέες εσωτερικής διακόσμησης των πράσινων φυτών Ιατρικές διακοσμήσεις Japandi για τις τάσεις του 2020 και αξεσουάρ σπιτιού για εσωτερική διακόσμηση

Λόγω των ισχυρών επιρροών του Ζεν σε αυτήν την τάση, τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν μεγάλη σημασία, αλλά όχι η ποσότητα τους, αλλά η ποιότητά τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ζούγκλα σε καμία περίπτωση, αλλά μερικά φυτά (ίσως μόνο ένα) είναι αρκετά για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ζεν. Επιλέξτε ψηλά φυτά με λεπτά και κομψά φύλλα και απλό σχήμα. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε το σωστό δοχείο φυτών.

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ζεν στο σπίτι!

Kit Haselden Photography - www.kithaselden.com

Ιαπωνικές τάσεις διαβίωσης εσωτερικών φυτών εσωτερικού χώρου 2020 ιδέες διακόσμησης

ισορροπία

Η εύρεση της τέλειας ισορροπίας μεταξύ ενός τακτοποιημένου, μινιμαλιστικού και ελκυστικού χώρου δεν είναι εύκολη. Αλλά είναι το κλειδί για ένα τέλειο ιαπωνικό εσωτερικό.

Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τη σκανδιναβική και την ιαπωνική διακόσμηση με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να συνδυάσετε ξύλινα τραπέζια με καρέκλες και καναπέδες, στη συνέχεια να προσθέσετε στοιχεία από φυσικά υλικά όπως φελλό και ξύλο. Κρατήστε τα έπιπλα χαμηλά. Πειραματιστείτε όμως με ένα ασύμμετρο ύψος των επίπλων για να σπάσετε τη μονοτονία της κάτοψης. Στρώστε ένα ξύλινο πάτωμα και χρησιμοποιήστε πιο ψυχρούς παστέλ τόνους για τους τοίχους, τους οποίους μπορείτε επίσης να συνδυάσετε με ουδέτερα χρώματα.

Η φύση είναι μια απεριόριστη πηγή έμπνευσης 

LΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ OLYMPUS

Κάθε αρμονική ατμόσφαιρα είναι πολύ ελκυστική

Τα παστέλ χρώματα Japandi στις τάσεις 2020 τονίζουν τις ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Στη συνέχεια, κάντε το δωμάτιο πιο ζεστό προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ σπιτιού όπως λινά μαξιλάρια και χνουδωτά χαλιά σε μονόχρωμο φινίρισμα. Επιλέξτε statement τέχνη τοίχου σε ουδέτερους τόνους και ένα ωραίο φυτό για να το βάλετε στο προσκήνιο. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο εσωτερικό Japandi σε ελάχιστο χρόνο!

Το Japandi είναι το καλά ισορροπημένο μείγμα σκανδιναβικής άνεσης και ιαπωνικής απλότητας 

Ιδέες επίπλωσης εσωτερικού χώρου επίπλωσης ξύλου Japandi 2020

Απολαύστε τα παρακάτω παραδείγματα σε στυλ Japandi και εμπνευστείτε!

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού τραπεζιού τραπεζαρίας Japandi 2020 τραπεζαρίας Ιαπωνικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού φωτεινής ατμόσφαιρας 2020 JapandiΙαπωνικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σχεδιασμού μπάνιου Japandi 2020 Ιδέες διακόσμησης εσωτερικών χώρων τραπεζαρίας Japandi 2020 2020 Ιαπωνικά ουδέτερα χρώματα ζωντανές τάσεις 2020 εσωτερικές ιδέες διακόσμησης Ιδέες διακόσμησης εσωτερικών επίπλων υπνοδωματίου Japandi 2020 2020 Έπιπλα ιδεών εσωτερικής διακόσμησης στυλ Japandi 2020 έπιπλα Ιδέες διακόσμησης εσωτερικού στυλ Japandi 2020 Ιδέες διακόσμησης εσωτερικών καναπέδων δαπέδου Japandi 2020Ιατρικές τάσεις διαβίωσης Japandi 2020 γωνία χαλάρωσης εσωτερικού χώρου Ιδέες σχεδιασμού εσωτερικού σχεδιασμού τραπεζαρίας Japandi 2020 σχεδιασμού τραπεζαρίας Ιδέες Japandi για τις ζωντανές τάσεις 2020 ξύλινο πάγκο για εσωτερική διακόσμηση Japandi living trends 2020 ξύλινο πάτωμα που προσκαλεί ιδέες εσωτερικής διακόσμησηςΙδέες διακόσμησης Japandi 2020 για ξύλινο τοίχο ξύλινο δάπεδο εσωτερικού χώρου Ιατρικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού έμμεσου φωτισμού Japandi 2020 Ζωντανές τάσεις Japandi 2020 Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σχεδιασμού τραπεζαρίας Ιδέες για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων Japandi 2020 Ζωντανές τάσεις Japandi 2020 εσωτερικές ιδέες βιώσιμων επίπλων Ιαπωνικές τάσεις διαβίωσης 2020 μοντέρνες ιδέες εσωτερικού χώρου διαβίωσης Ιατρικές τάσεις διαβίωσης Japandi 2020 βιώσιμες ιδέες διακόσμησης επίπλων επίπλων Ιδέες διαβίωσης Japandi 2020 για βιωσιμότητα εσωτερικού σχεδιασμού Ιαπωνικές ζωντανές τάσεις 2020 ιδέες εσωτερικής διακόσμησης Ιδέες διαβίωσης Japandi 2020 χαμηλού κρεβατιού για εσωτερική διακόσμηση Οι τάσεις διαβίωσης Japandi 2020 ανοίγουν εσωτερικές ιδέες εσωτερικού χώρου διαβίωσης Ιδέες διαμονής Japandi living 2020 2020 για κρεβατοκάμαρα εσωτερικής διακόσμησης Ζωντανές τάσεις Japandi 2020 Σκανδιναβικές ιαπωνικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινων ραφιών τοίχου Japandi 2020 Ιδέες σχεδιασμού εσωτερικού αξεσουάρ σπιτιού Japandi 2020 Ιδέες διακόσμησης εσωτερικού χώρου Japandi 2020 σαλόνι Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού επίπλων σαλονιού Japandi 2020 Ιδέες σχεδιασμού εσωτερικών χώρων σχεδιασμού σαλονιού Japandi 2020 2020 Japandi Zen Atmosphere Living Trends 2020 Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού