ιδέες για περβάζια φρέσκα χρώματα τραπέζι ρολό

Κομψές ιδέες για περβάζια

Για κάποιο λόγο εγγραφείτε Windowsill υπέροχα στο εσωτερικό σας, αλλά δεν ξέρετε ακριβώς πώς πρέπει να μοιάζει?

Με βάση τις ιδέες και τις εικόνες μας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε το σχέδιό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ενδιαφερόμενος? Τότε ας ξεκινήσουμε!

Κάντε κάθε χώρο χρήσιμο

ιδέες περβάζι παραθύρου ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού καθιστικού

Υπάρχουν ορισμένοι τομείς που με κάποιο τρόπο σας παρακινούν να κάνετε πολλές εργασίες. Perhapsσως δεν έχετε παραβλέψει έναν τοίχο με παράθυρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο καθιστικό; Εδώ ολόκληρο το μήκος του τοίχου φαίνεται να προορίζεται για έναν υπέροχο πάγκο. Ξεκινά με το νησί της κουζίνας και φιλοξενεί μικρά πράγματα για να εκπληρώσει εν μέρει το ρόλο του ντουλαπιού.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με επιπλέον ανέσεις

ιδέες περβάζι παραθύρου ιδέες επίπλωσης σαλονιού ρίξτε μαξιλάρια πολύχρωμο ντουλάπι

Ακόμα κι αν ο χώρος είναι περιορισμένος, χρειάζεστε τις κόγχες για να δώσετε στο στυλ έναν αυτόνομο χαρακτήρα. Κάντε το δωμάτιο λειτουργικό και όμορφο ταυτόχρονα. Για να το κάνετε αυτό, κλείστε έργα τέχνης και όμορφα βελούδινα υφάσματα.

Κατασκευή πάγκου

ιδέες περβάζι παραθύρου σαλόνι ιδέες επίπλωση στρογγυλό τραπέζι

Εδώ ο πάγκος εμφανίζεται ως προέκταση των ντουλαπιών κουζίνας. Η γωνιακή κατασκευή κάνει το παράθυρο ένα βολικό μέρος για να ξεκινήσετε κάθε πρωί.

Εξοπλιστείτε με άνεση σε μικρότερα δωμάτια

ιδέες διαβίωσης περβάζι παραθύρου σαλόνι όμορφη ατμόσφαιρα ρίξτε μαξιλάρια

Ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης και οι χώροι καθισμάτων θυσιάζονται συχνά υπέρ του στυλ σε μικρούς χώρους. Το σαλόνι με τις μοντέρνες και καθαρές γραμμές του απεικονίζει πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο με ένα καλά μελετημένο σχέδιο. Ένα κρεβάτι ημέρας κάτω από τα παράθυρα αναλαμβάνει τους δύο ρόλους. Χρησιμεύει ως κρεβάτι επισκεπτών και επιπλέον κάθισμα. Τα ευρύχωρα ενσωματωμένα συρτάρια μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν πολλές γραμμές.

Κάντε τον χαρακτήρα του δωματίου ακόμα πιο ζωντανό

ιδέες διαβίωσης περβάζι παραθύρου σαλόνι ξύλινα έπιπλα

Η συγκέντρωση πολλών λειτουργιών σε ένα ενιαίο δωμάτιο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Εδώ έχουμε έναν περιστασιακό χώρο εργασίας και τα ντουλάπια συνδέονται μεταξύ τους με χαμηλωμένα ράφια. Εδώ μπορείτε να παίξετε, να εργαστείτε και απλά να καθίσετε να διαβάσετε. Συνδέοντας το τραπέζι, το περβάζι παραθύρου και την αποθήκη, αυτό το σετ είναι ιδανικό για πολλαπλές εργασίες.

Προβολή χώρου αποθήκευσης

ιδέες διαβίωσης ενσωματωμένο ντουλάπι περβάζι παραθύρου σαλόνι ξύλινα έπιπλα

Τα ενσωματωμένα ράφια, που χρησιμεύουν ως ένα είδος πλαισίου γύρω από το παράθυρο, είναι ιδανικά αν θέλετε να προβάλλετε όμορφα αναγνώσματα και διακοσμητικά αντικείμενα. Συλλέγοντας ρολά και διακοσμητικά μαξιλάρια κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο απαλό.

Εμφάνιση πολυτελούς στυλ

ζωντανές ιδέες μοντέρνο περβάζι παραθύρου συμμετρικό

Το πολύ μοντέρνο στιλ προφανώς επιμείνει σε αυτό το δωμάτιο. Τα πλωτά ντουλάπια σφενδάμου απλώνονται ανάμεσα στους νεροχύτες και παρέχουν επιπλέον χώρο; Από εκεί μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα. Το ελάχιστα αισθητό φως του ήλιου πάνω από τα καθίσματα των παραθύρων οδηγεί σε επιπλέον εισροή φωτός και ταυτόχρονα σβήνει τον ιδιωτικό χώρο.

Ενσωματώστε την τεχνολογία

ιδέες σπιτιού περβάζι παραθύρου διακόσμηση σαλονιού

Μεταμορφώστε τον προσωπικό σας χώρο ενσωματώνοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις σε αυτόν. Ο παραδοσιακός χαρακτήρας συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία σε αυτό το υπνοδωμάτιο, όπου η τηλεόραση βγαίνει μόνο όταν τη χρειάζεστε.

Τοποθετήστε άλλα έπιπλα

ιδέες σπιτιού περβάζι παραθύρου διακόσμηση σαλονιού

Κρατήστε τα πάντα σε τάξη στο σπίτι γεμίζοντας τους χώρους με έπιπλα διπλής λειτουργίας. Ένα λεπτό περβάζι παραθύρου τοποθετήθηκε μπροστά από ένα σκαμπό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι σερβιρίσματος ή σκαμπό, όπως απαιτείται. Είναι ακόμα σε τροχούς και μπορεί να σπρωχτεί μπρος -πίσω. Μπορείτε εύκολα να τον αφαιρέσετε αν θέλετε περισσότερο περιθώριο.

Κοιτάξτε γύρω για περισσότερα μέρη με δυνατότητες

ιδέες σπιτιού αποθήκη αποθήκη σαλόνι διακόσμηση σαλονιού

Σίγουρα υπάρχουν ακόμα μέρη στο σπίτι που μπορούν να γίνουν περισσότερο. Μπορείτε να διαβάσετε και να χαλαρώσετε εκεί και να περιτριγυριστείτε από υπέροχα αντικείμενα. Στο πάνω μέρος της σκάλας σχηματίζεται μια μεγάλη κόγχη και από αυτήν έχει δημιουργηθεί ένας υπέροχος χώρος καθιστικού. Από κάτω έχετε πολύ περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το καθιστικό του παραθύρου στον επάνω όροφο.

Λύσεις για δύσκολες κατόψεις

ιδέες για το σπίτι πανοραμικά ρολά περσίδες

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη των λιτών χώρων. Εδώ δεν χρειάζεται να κάνετε με ένα τυπικό διπλό κρεβάτι. Αντ ‘αυτού βλέπουμε ένα ηλιόλουστο κάθισμα παραθύρου. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στον γωνιακό αττικό σχεδιασμό. Είναι ντυμένος με βελούδινα μαξιλάρια και βοτανικά γραφικά και το όλο θέμα είναι τόσο ελκυστικό όσο και άνετο.

Πρακτική χρήση ραφιών

ιδέες για περβάζια συρτάρια αποθήκης

Κατά τον σχεδιασμό του σχεδιασμού του καθίσματος παραθύρου, θα πρέπει να εξοπλίσετε τον χώρο αποθήκευσης για διπλή χρήση. Γεμίστε τα ράφια κάτω από το κάθισμα του παραθύρου με υφάσματα που είναι κατάλληλα για την εποχή. Εκεί θα μπορούσατε επίσης να βάλετε πιατέλες και ογκώδη δοχεία που χρησιμοποιούνται τακτικά.

Ομορφύνετε τους στενούς χώρους

ιδέες περβάζι καρέκλες τραπεζαρία ξύλο

Αξιοποιήστε στο έπακρο τους στενούς, μεγάλους χώρους συνδυάζοντας ένα περβάζι με ένα τραπέζι. Θα νιώσετε εξαιρετικά άνετα σε μικρές συγκεντρώσεις. Εξατομικεύστε με μοτίβα. Τα ενσωματωμένα καθίσματα παραθύρων συχνά αντιπροσωπεύουν έντονα λευκά αξεσουάρ και παρέχουν μεγάλη αντίθεση και μεγάλη ένταση.

Επεκτείνετε το χώρο στην ηλιόλουστη βεράντα

κάθισμα παραθύρου μπαστούνια καλάθια γλάστρες

Μια μεγάλη εσωτερική βεράντα, εξοπλισμένη με μοντέρνους ξύλινους πάγκους, είναι το ιδανικό σημείο για την τοποθέτηση λουλουδιών. Εκεί μπορείτε επίσης να πάρετε λίγο περισσότερο ήλιο. Τα ανοιχτά ράφια δημιουργούν περισσότερο χώρο για βιβλία και καλάθια. Οι ουδέτερες αποχρώσεις του ξύλου αφήνουν τα φυτά και τα έγχρωμα έπιπλα να έρθουν μόνα τους.

Ευνοϊκός προσανατολισμός παραθύρου

ιδέες για περβάζι παραθύρων αποθήκες αποθήκη ρολά καλάθια

Μπορείτε να εξοπλίσετε ακόμη και τα μικρότερα παράθυρα με έναν λειτουργικό πάγκο όπως αυτό. Πολλά χαρακτηριστικά της κουζίνας και του καθιστικού έχουν φιλοξενηθεί εδώ. Χρησιμοποιούνται επίσης τα πλαίσια των ντουλαπιών που τοποθετούνται στο πλάι. Έτσι έχετε δημιουργήσει μια μεγάλη εστίαση με πολύ λίγα χρήματα. Αφαιρέστε τις πόρτες του ντουλαπιού για να δημιουργήσετε περισσότερο ανοιχτό χώρο.

Ο ομοιόμορφος εξοπλισμός στο επίπεδο των ποδιών εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Ρυθμίστε ένα κρεβάτι ημέρας

ιδέες για περβάζι παραθύρου ως κρεβάτι

Ένα ημερήσιο κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο είναι υπέροχο αν θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά με την εργασία τους και να χαλαρώσουν ταυτόχρονα. Δύο συρτάρια έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του κρεβατιού. Το παραπάνω ράφι προσφέρει άφθονο χώρο για αυξανόμενες ανάγκες.

Μια ακριβής και κατάλληλη απάντηση στις ανάγκες σας

ιδέες περβάζι παραθύρου αποθήκη ρίξτε μαξιλάρια

Βλέπετε το άνοιγμα στο τέλος του πάγκου; Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε υπέροχα τα παπούτσια σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε ζωντανό το δάπεδο της βελανιδιάς στην κουζίνα, έτσι δεν είναι?

Δημιουργήστε έναν εξειδικευμένο χαρακτήρα

ιδέες περβάζι παραθύρου ως μια θέση

Τα βιβλία μπορούν εύκολα να διαβαστούν και να αρχειοθετηθούν σε αυτό το δωμάτιο. Αυτό είναι και πάλι χάρη στο περβάζι, το οποίο έχει καλυφθεί με υπέροχα μαξιλάρια και υφάσματα και χρησιμεύει επίσης ως τραπέζι ανάγνωσης. Τα παράθυρα προσφέρουν άνεση και επιλογές αποθήκευσης ταυτόχρονα. Πού θα μπορούσε να τοποθετηθεί μια άνετη θέση στο παράθυρο στο σπίτι σας; Ελπίζουμε να σας άρεσε ο σχεδιασμός και η εκτέλεση!