κομψό σαλόνι με έπιπλο πολυθρόνας καναπές θηλυκό ροζ παστέλ

Κομψή επίπλωση σαλονιού – εσωτερικό για κάθε γούστο

Γνωρίζετε το θέμα με τον γευστικό συνδυασμό δύο ατόμων στους εραστές; Στο ένα αρέσει το πιο μοντέρνο και στο άλλο η κλασική εσωτερική διακόσμηση και στο άλλο αναζητείται συνδυασμός των δύο.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, γιατί τα ζευγάρια είναι εξαιρετικά ατομικά.

Υπάρχει τύπος συνδυασμών στο σαλόνι που ισχύει γενικά για ζευγάρια; Αυτή είναι η ερώτηση που προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ανάρτηση.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν κυρίως την αναλογία 80/20 όταν συνδυάζουν στυλ. Αλλά η αρμονία σε ένα ζευγάρι απαιτεί ισορροπία 50/50, άλλοτε 60/40, άλλοτε 40/60.

Να συσχετίσετε τα σχήματα μεταξύ τους

κομψό σαλόνι επιπλωμένο πολυθρόνα καναπέ σχέδιο πρωτότυπο

Στην πρώτη απεικόνιση, η επιτυχία του σχεδίου βασίζεται στην ενοποιητική λειτουργία των οργανικών μορφών. Επομένως, παρά τα διαφορετικά στυλ, έχετε μια ομοιόμορφη αύρα απτής ποιότητας.

Αυτή η καρέκλα ονομάζεται Womb Chair και είναι έργο του σχεδιαστή Eero Saarinen. Επινοήθηκε το 1948. Μπορείτε να πείτε ότι συνδυάζει διαφορετικές πτυχές ασφάλειας. Από τη μία αποπνέει άνεση και από την άλλη – έχει επιβιώσει του χρόνου.

Πρέπει να καταλάβετε γιατί ο σύντροφός σας έλκεται από το ένα ή το άλλο βλέμμα. Έτσι θα μπορούσατε να συνδυάσετε και τα δύο.

Συμβιβασμός – Σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα δωμάτιο που δεν είναι ούτε πολύ μοντέρνο ούτε πολύ κλασικό.

κομψό σαλόνι με επίπλωση πολυθρόνας καναπές σχεδιασμός πρωτότυπες ιδέες διαβίωσης

Στο σχήμα εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν μεταβατικό χώρο. Είστε και οι δύο καθαρολόγοι και θέλετε να απολαύσετε τα στυλ στην καθαρή τους μορφή; Στη συνέχεια, πρέπει να κοιτάξετε τις προηγούμενες ιδέες σας και να αναζητήσετε κάτι που αρέσει και στους δύο.

αναψυκτικό

κομψό σαλόνι με επίπλωση πολυθρόνας σχεδιασμός καναπέ σκαμπό ουδέτερο καφέ

 Perhapsσως σας αρέσουν τα κλασικά πράγματα και ο σύντροφός σας λατρεύει τη μοντέρνα εμφάνιση; Maybeσως θα μπορούσατε να καλύψετε τα παλιά έπιπλα με νέα ταπετσαρία; Γιατί όχι?

Το σκαμπό εδώ φαίνεται πολύ κομψό με το ουδέτερο δαμασκέτο! Το υπόλοιπο δωμάτιο δείχνει ένα προσεκτικά μελετημένο μείγμα κλασικών και μοντέρνων στοιχείων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει ισχυρά και ουσιαστικά στοιχεία

κομψό σαλόνι με επίπλωση πολυθρόνας καναπές σχέδιο μοκέτα chevron

Ο χώρος ήταν σαφώς παραδοσιακός πριν προστεθεί ο σκούρος μπλε καναπές. Εάν ο σύντροφός σας αγαπά τον μοντέρνο σχεδιασμό, τότε ένα στοιχείο από μόνο του θα μπορούσε να του δημιουργήσει τη σωστή διάθεση (ή αυτήν). Επιπλέον, η σκούρα μπλε απόχρωση κάνει το βλέμμα να κοκκινίζει, καθώς εξισορροπεί το έντονο αποτέλεσμα του χαλιού.

Επαναλάβετε στοιχεία, συνδέστε τα μεταξύ τους και εξασφαλίστε το σωστό μείγμα

κομψό σαλόνι με έπιπλα πολυθρόνα καναπέ κόκκινο τοίχο

Στο δωμάτιο που φαίνεται εδώ θα βρείτε ένα ισορροπημένο μείγμα μοντέρνων και παραδοσιακών στοιχείων. Ο καναπές και οι καρέκλες στα πλάγια προσθέτουν ποικιλία.

Ωστόσο, αν ψάξετε προσεκτικά, θα βρείτε ένα ισοδύναμο για κάθε στοιχείο στο δωμάτιο.

Συνδυασμός 80/20

κομψό σαλόνι με επίπλωση πολυθρόνας καναπές σχεδιασμός πρωτότυπες ιδέες διαβίωσης όμορφες

Θα μπορούσατε να μείνετε σε αυτόν τον συνδυασμό και να επιτύχετε αρμονία. Το 20 τοις εκατό μπορεί απλά να είναι πιο ουσιαστικό, αλλά πιο συγκεντρωμένο και το 80 – πιο κατανεμημένο, πιο λεπτό, αλλά καλά κατανεμημένο.

Συμφωνείς? Ποιος παίρνει το 80% και ποιος το 20%; Maybeσως αυτό είναι το ερώτημα?

 Υπερσύγχρονο και μινιμαλιστικό σαλόνι κομψό σαλόνι με επίπλωση καναπέ πολυθρόνας σχεδιασμό υπερσύγχρονο   Λευκό και ροζ χρώματα συνδυασμένα στο σαλόνι κομψό σαλόνι με επίπλωση πολυθρόνας σχεδιασμός καναπέ λευκό ροζ  Παραδοσιακό σαλόνι – χαρούμενο εσωτερικό κομψό σαλόνι με έπιπλα πολυθρόνες ζεστή διακόσμηση ατμόσφαιρα