κάνναβη στο σπίτι εσωτερική διακόσμηση σαλόνι χαλί

Κάνναβη στο σπίτι; Μερικές φορές λειτουργεί! – μοναδικά εσωτερικά σχέδια

Συνδέει κανείς αυτά τα φυτά της σύγκρουσης και της αντίφασης με την εποχή της δεκαετίας του ’60 και των χίπις. Αλλά είναι επίσης ένα από τα πρώτα φυτά σπιτιού που χρησιμοποιήθηκαν. Η κάνναβη ήταν σε σπίτια πριν από 12 χιλιάδες χρόνια.

Στην πραγματικότητα, το πρώτο σχέδιο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας γράφτηκε στην πραγματικότητα σε χαρτί κάνναβης.

Οι πρώτες αμερικανικές σημαίες κατασκευάστηκαν επίσης από ίνες κάνναβης.

Η κάνναβη μοιάζει πάρα πολύ με τη μαριχουάνα και επομένως δεν μπορεί να φυτευτεί ακριβώς έτσι. Τουλάχιστον στις περισσότερες χώρες όπως οι ΗΠΑ ή οι περισσότερες χώρες της ΕΕ. Αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την κατασκευή δημοφιλών, φιλικών προς το περιβάλλον υφασμάτων.

Θέλετε να μάθετε λίγο περισσότερα για τα οφέλη των φυτών κάνναβης και πώς να τα χρησιμοποιείτε στο σπίτι.

Οι βασικές πληροφορίες – Τα υφάσματα κάνναβης είναι κατασκευασμένα από ίνες του φυτού Cannabis sativa.

κάνναβη εσωτερική διακόσμηση τραπεζιού πολυθρόνας διακόσμησης

Είναι μια καλλιέργεια υψηλής απόδοσης που παράγει περισσότερες ίνες από το βαμβάκι, για παράδειγμα.

Μια έκθεση του Ινστιτούτου της Στοκχόλμης συνέκρινε τις ανάγκες των δύο εργοστασίων σε νερό, γη και ενέργεια. Σαφώς, η κάνναβη έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Σε αυτό το δωμάτιο θα δείτε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό χαλί κάνναβης.

κάνναβη στο σπίτι εσωτερική διακόσμηση σαλόνι χαλί

Αποστολή: Μπορείτε σίγουρα να δημιουργήσετε προϊόντα από 100 % κάνναβη. Αλλά συχνά μπορείτε επίσης να βρείτε μείγματα με λινάρι, βαμβάκι ή μετάξι. Τα περισσότερα ρούχα και έπιπλα περιέχουν μεταξύ 45 και 55 τοις εκατό βαμβάκι.

Η κάνναβη είναι οκτώ φορές ισχυρότερη από το βαμβάκι

κάνναβη εσωτερική διακόσμηση εσωτερικών χώρων κρεβατοκάμαρα βιβλία

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε επίσης για την παραγωγή σχοινιών και πανιών στους βρετανικούς και αμερικανικούς στόλους. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όμορφο κρεμαστό κρεβάτι προσκολλάται σε κορδέλες κάνναβης.

Βλέπετε την όμορφη τοιχογραφία στο μπάνιο; Η ουσία είναι επίσης κάνναβη.

μπάνιο κάνναβης εσωτερική διακόσμηση εσωτερικού χώρου λουλουδιών

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κάνναβη χρησιμοποιείται σε χαλιά, κουρτίνες και ταπετσαρίες. Υπάρχουν όμως και μερικοί εκπληκτικοί τρόποι χρήσης του.

Τα υφάσματα από κάνναβη έχουν όλα τα οφέλη του λινού

εσωτερική διακόσμηση κάνναβης τραπεζαρία τραπεζαρία τραπέζι φαγητού

πλεονεκτήματα Μαλακώνουν με κάθε πλύσιμο και απλά με τον καιρό. Επιπλέον, αυτό το ύφασμα δείχνει εξαιρετική αντοχή. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα αποθήκευσης κάνναβης στις καρέκλες στην εικόνα στα αριστερά.

Η κάνναβη συνιστάται ιδιαίτερα για ζεστά και υγρά κλίματα. Δεν σχηματίζεται μούχλα σε αυτό το ύφασμα και απορροφά την υγρασία. Οι ουσίες που παράγονται μόνο από κάνναβη δεν ερεθίζουν το δέρμα με κανέναν τρόπο.

Αναζητήστε ένα μείγμα με μετάξι ή βαμβάκι για πιο απαλό αποτέλεσμα

κάνναβη στο σπίτι εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρα λευκά κλινοσκεπάσματα

Μειονέκτημα: Τα υφάσματα κάνναβης δεν μπορούν να βαφτούν με πολλά χρώματα. Με αυτά δεν παίρνεις πλούσιες αποχρώσεις. Ακριβώς όπως τα λινά, οι ρυτίδες σχηματίζονται εδώ γρήγορα και αισθάνονται γρατζουνιές.

Πολυθρόνα κάνναβης για 600 ευρώ

κλασική εσωτερική διακόσμηση κάνναβης στο σπίτι

Η κάνναβη μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο, αλλά οι Κινέζοι είναι ήδη ηγέτες της αγοράς και σε αυτόν τον τομέα. Αν λοιπόν θέλετε να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον, θα πρέπει να ελέγξετε την προέλευση της επιλογής σας.

Ανακατασκευή

εσωτερική εσωτερική διακόσμηση κάνναβης σημειώσεις πλαισίου καθρέφτη

Τέλος, θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτό το ζήτημα. Γιατί και τα καλύτερα κομμάτια πρέπει κάποια στιγμή να φύγουν από το σπίτι.

Είναι καλύτερο να επεξεργάζεστε τα προϊόντα αντί να τα πετάτε. Η ανθεκτικότητα των ειδών από φυτά κάνναβης τα καθιστά υπέροχα για αυτούς τους σκοπούς. Θα θέλατε μια τσάντα από κάνναβη με αισθητική επαρχίας;?

Αυτά είναι ήδη πολύ κοινά στη Γαλλία.