εσωτερική σκηνή κάμπινγκ λευκό σαλόνι κάθισμα sewell

10 ενδιαφέρουσες ιδέες για εσωτερική κατασκήνωση σκηνών

Λέγεται ότι η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης και με όλο και πιο περιορισμένους προϋπολογισμούς και λίγο χρόνο για διακοπές, μερικές φορές πρέπει να είμαστε δημιουργικοί όταν πρόκειται για περιστασιακό τριήμερο. Ο όρος “glamping” χρησιμοποιείται για να περιγράψει την πράξη του κάμπινγκ με πρόσθετη πολυτέλεια και όχι μόνο τα απαραίτητα, και η λέξη “staycation” υπονοεί απλώς ότι μπορούμε να κάνουμε λίγες μέρες άδεια και να χαλαρώσουμε στο σπίτι.

Σκηνές για πάρτι ύπνου από το Spearmint Baby

εσωτερική σκηνή κάμπινγκ μπλε υφές μαξιλάρι δυόσμος μωρό

Η σημερινή συλλογή συνδέει τα δύο με κάποια ιδιότροπα σημεία έμπνευσης για κάμπινγκ στο σπίτι, ή μάλλον, «glamping staycation», από παλιομοδίτικες συμβουλές έως υπερσύγχρονους προσωπικούς κορμούς. Είτε φιλοξενείτε έναν νυχτερινό επισκέπτη, είτε θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα από το στρώμα αέρα στη μέση του σαλονιού, ζήστε ένα βράδυ Παρασκευής με τα παιδιά ή απλώς σκεφτείτε την εφευρετική ιδέα να περάσετε ένα ζεστό βράδυ με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο , αυτές οι δέκα ιδέες για κάμπινγκ σε εσωτερικούς χώρους γεμάτες παιδική δημιουργικότητα και – το πιο σημαντικό μέρος – γεμάτες διασκέδαση.

 Όμορφες, χαρούμενες ινδικές σκηνές για να φτιάξουν τα παιδιά  ενδιαφέρουσα σκηνή κατασκήνωση ροζ πράσινο ξύλο πόλοι παιδιά  Σκηνή και μαξιλάρια σαλονιού δίπλα Nordic Bliss εσωτερική σκηνή κατασκήνωση λευκή ιδέα Ινδιάνοι

Σεμινάριο σκηνής A-frame από τους Cakies

εσωτερική σκηνή κάμπινγκ λευκή ιδέα φτιάξτε μόνοι σας λουλούδια

  Βρετανική σκηνή ανάγνωσης Telegraphdesgner σκηνή κάμπινγκ λευκή ιδέα ανάγνωση γωνιά λάμψη

Παιδική σκηνή από το Remodelista

πρωτότυπη σκηνή κάμπινγκ λευκή ιδέα παιδικό δωμάτιο

Κρεβάτι ημέρας πυραμίδας Ferrat από το Modloft

εσωτερική σκηνή κάμπινγκ λευκή ιδέα ρίξτε μαξιλάρι

Χειροποίητο παιδικό teepee από το Moozle Home

εσωτερική σκηνή κάμπινγκ λευκή ιδέα floral μοτίβο

Η έννοια των εσωτερικών κατασκηνωτών ξενοδοχείων 

εσωτερική ιδέα κάμπινγκ σκηνών πρωτότυπο λειτουργικό