Σχήματα, σχέδια και συμμετρία στο εσωτερικό σχέδιο ανοιχτά ράφια ξύλινο τραπέζι

 Σχήματα, μοτίβα και συμμετρία στην εσωτερική διακόσμηση

Το μέγεθος είναι αυτό που έχει σημασία! Μην ξεχάσετε ποτέ να μιλήσετε με τους σχεδιαστές και τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Μερικές από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις προκύπτουν όταν οι σχεδιαστές συζητούν το μέγεθος με τους πελάτες τους. Η κλίμακα λαμβάνει υπόψη το σχετικό μέγεθος των υλικών στο δωμάτιο.

Μπορείτε να παίξετε με τη ζυγαριά. Τι εννοείς με αυτό? Πρόκειται για ανάμειξη διαφορετικών αντικειμένων, μεγεθών, διαστάσεων, αναλογιών και σχεδίων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μετατρέψετε ένα άψυχο δωμάτιο σε έναν μοναδικό, πολύτιμο χώρο.,

Πώς ακριβώς ξεκινάτε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι; Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι περιλαμβάνουν φροντίδα και πολυπλοκότητα. Δείτε το υπέροχο δωμάτιο παρακάτω. Εκεί μπορείτε να δείτε πώς η σύνδεση παρόμοιων σχημάτων διαφορετικών μεγεθών μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη ενός εντυπωσιακού σχεδιασμού.

Παίξτε με το κριτήριο μέτρησης σε έναν τοίχο επίδειξης

Σχήματα, σχέδια και συμμετρία σε εσωτερικούς σχεδιασμούς πίνακες με λευκή επίπλωση

Αυτή η αιχμηρή γωνία οποιουδήποτε πλαισίου θα σας βοηθήσει να τονίσετε τον θολωτό μαροκινό καθρέφτη.

Ανακατέψτε τα μοτίβα στο κρεβάτι σας

Σχήματα, μοτίβα και συμμετρία στο εσωτερικό γραφείο υπνοδωματίου

Τα παπλώματα, τα μαξιλάρια και η κουβέρτα έχουν όλα παρόμοια σχέδια. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δυναμιτίσετε την κλίμακα και να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον.

Όλα σε ένα: η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός

Σχήματα, σχέδια και συμμετρία σε εσωτερική διακόσμηση, σαλόνι, κουζίνα, σοφίτα

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο σχήμα στις διαφορετικές εγκαταστάσεις. Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε μόνο στα αξεσουάρ. Τα έπιπλα συμπληρώνουν την αρχιτεκτονική του δωματίου. Εδώ έχουμε ένα στρογγυλό παράθυρο, ταπετσαρισμένες καρέκλες και χαλιά με γραφικά σχέδια.

Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε μια ισορροπία στο δωμάτιο.

Καθίστε αναπαυτικά και οργανώστε τα αξεσουάρ σας

Σχήματα, σχέδια και συμμετρία στο εσωτερικό σχέδιο ανοιχτά ράφια ξύλινο τραπέζι

Φέρτε κάποια τάξη στα ράφια σας. Μην ανησυχείτε – δεν πρέπει όλα να φαίνονται τέλεια. Αλλά σκεφτείτε προσεκτικά το σχήμα των ράφια σας και τα αντικείμενα εκεί. Οι οριζόντιες στοίβες βιβλίων συμπληρώνουν όμορφα τα ορθογώνια ράφια σε αυτό το σχέδιο.

Εξετάστε απαλά τα πρότυπα και τη δομή

Σχήματα, σχέδια και συμμετρία στην πολυθρόνα εσωτερικού σχεδιασμού δίπλα στο επιτραπέζιο φωτιστικό

Τα στρογγυλά σκαμπό σε αυτό το δωμάτιο μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με τις φτερωτές καρέκλες των στρογγυλών, γραφικών μοτίβων.

Ανακατέψτε διαφορετικά μεγέθη

Σχήματα, μοτίβα και συμμετρία στον εσωτερικό σχεδιασμό καθρέφτη πλακιδίων μπάνιου

Δημιουργήστε μια αντίθεση μεταξύ μικρών και μεγάλων αντικειμένων και εξασφαλίστε έτσι μια οπτικά ελκυστική εμφάνιση. Η ορθογώνια μπανιέρα από τοίχο σε τοίχο συνδυάζει όλα αυτά σε ένα διαχρονικό, μοντέρνο σχεδιασμό.

Παίξτε με τα μαξιλάρια

Σχήματα, μοτίβα και συμμετρία στο εσωτερικό σχέδιο φοίνικες γωνιακά καθίσματα πέτρα μαξιλάρια

Δεν χρειάζεται απλώς να έχετε μαξιλάρια κανονικού μεγέθους. Όπως εγώ, όπως αυτός ο πάγκος έξω με τα διαφορετικά χρώματα, σχέδια και μεγέθη με οκτώ διαφορετικά ορθογώνια μαξιλάρια.

Η παραλλαγή αναδεικνύει κάθε μαξιλάρι και όλα μαζί δημιουργούν μια υπέροχη οπτική αλληλεπίδραση.

Απλώς λειτουργήστε χρησιμοποιώντας διαφορετικές αναλογίες

Σχήματα, μοτίβα και συμμετρία στην εξωτερική εφαρμογή εξωτερικής πισίνας

Αυτή η επιμήκης πισίνα δίνει έμφαση στις παρόμοιες αναλογίες της βεράντας. Το μεγάλο άνοιγμα των παραθύρων εξασφαλίζει καλό φυσικό φως στο δωμάτιο. Επιπλέον, δημιουργείται έτσι μια σχέση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού σχεδιασμού.

Συνδέστε μεγάλα αντικείμενα με μικρά

Σχήματα μοτίβα και συμμετρία στον τοίχο τατουάζ υπνοδωματίου

Αυτό το διασκεδαστικό παράθυρο σχετίζεται με τα βοτανικά μοτίβα στα μαξιλάρια. Το μεγάλο διάτρητο δέντρο της τοιχογραφίας καθοδηγεί το μάτι σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε το κριτήριο για να συνδέσετε διαφορετικά υλικά.

Σχήματα, μοτίβα και συμμετρία σε στυλ εσωτερικού χώρου μπανιέρας ζεν

Δεν είναι εκπληκτικό πώς ταιριάζει η μπανιέρα με αυτά τα βιολογικά βότσαλα; Το κοινό σχήμα γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των υλικών! Υπέροχο, έτσι δεν είναι; Πού αλλού θα χρησιμοποιούσατε κάτι τέτοιο στο σπίτι;?