Φενγκ Σούι τυχερός αριθμός κουά σαλόνι

Καλή κατεύθυνση Feng Shui σύμφωνα με τον ατομικό αριθμό Kua

Εδώ θα σας πούμε πώς να υπολογίσετε τον τυχερό σας αριθμό kua σύμφωνα με τη διδασκαλία του Φενγκ Σούι. Πρώτα πρέπει να μάθετε ποια χρονιά γεννηθήκατε. Νομίζετε ότι αυτό είναι πεντακάθαρο, αλλά αν έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, ελέγξτε το κινεζικό ημερολόγιο για το έτος γέννησής σας.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους έως ότου έχετε έναν μονοψήφιο αριθμό. Εάν είστε γυναίκα προσθέστε πέντε, αν είστε άντρα προσθέστε δέκα. Στη συνέχεια προσθέστε τα ψηφία μέχρι να επιστρέψετε σε έναν μονοψήφιο αριθμό. Ως εξής:

Γυναίκα 1991 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1 + 5 = 6

Άνθρωπος 1991 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1 + 10 = 11 = 1 + 1 = 2

1, 3, 4, 9 ανήκουν στην ομάδα Eastern Kua

2, 5, 6, 7, 8 ανήκουν στην ομάδα Kua-West

Happy Feng Shui Direction – Τραπέζι

ευτυχής κατεύθυνση feng shui γραφικό σχήμα kua αριθμός

Αν λοιπόν έχετε ήδη βρει την ομάδα σας στο Φενγκ Σούι, μπορείτε να καθορίσετε τις χαρούμενες οδηγίες σας στο Φενγκ Σούι σύμφωνα με τον πίνακα. Όλοι έχουν τέσσερις τυχερούς και οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι άτυχοι. Έχετε αυτά υπόψη κατά την επίπλωση του σπιτιού σας.

Αλλά μερικές φορές δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσετε όλα τα έπιπλα στη σωστή κατεύθυνση. Μην φοβάσαι. Το Φενγκ Σούι είναι μια διδασκαλία που σας διδάσκει πώς να υποστηρίζετε την ευημερία και την αρμονία σας. Εάν δεν ακολουθείτε αυστηρά τους κανόνες, δεν θα σας βλάψει. Το κυριότερο είναι ότι νιώθετε καλά και είστε γεμάτοι θετική ενέργεια.

Περνάτε πολύ χρόνο στο σαλόνι – τοποθετήστε τον καναπέ προς την κατεύθυνση “Υγεία”

ευτυχισμένο φενγκ σούι προς τον αριθμό κουά του σαλονιού

Ο τομέας της εργασίας σας μπορεί να είναι προς την κατεύθυνση του “χρήματος και της επιτυχίας”

ευτυχισμένο φενγκ σούι κατεύθυνση γραφικό σχέδιο kua αριθμός υπνοδωμάτιο λευκό

Αντιμετωπίστε το κρεβάτι σας προς την κατεύθυνση που θα προσελκύσει η αγάπη

ευτυχισμένο φενγκ σούι κατεύθυνση γραφικό σχέδιο kua υπνοδωμάτιο Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αριθμό kua για να προσδιορίσετε τα τυχερά σας χρώματα

ευτυχισμένο φενγκ σούι κατεύθυνση γραφικό σχέδιο kua χρώματα