τα απόλυτα μαξιλάρια με παράθυρο με ροζ επιθέματα στο καθιστικό της σοφίτας

Πεμπτουσιακή αναδιαμόρφωση: η απόλυτη σοφίτα αποθήκης

Μια ιστορική αποθήκη του 1880 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό πολυτελές σπίτι με ψηλά ταβάνια, εκτεθειμένους τοίχους από κόκκινα τούβλα και εντυπωσιακές καμάρες. Τα επιπλέον επιπλωμένα νέα ξύλινα δάπεδα, ο λευκός τοίχος από γυψοσανίδες και η μοντέρνα κουζίνα κάνουν το δωμάτιο κατοικήσιμο χωρίς να το καταβάλλει.

Πολυτελής χώρος καθιστικού με ανατολίτικες πινελιές

ο απόλυτος αποθηκευτικός χώρος σοφίτας καναπές γκρι χαλί ανατολίτικος πολυέλαιος

Συνδυασμός μοντέρνων και κλασικών στυλ ζωής

η απόλυτη αποθήκη σοφίτα τραπεζαρία κουζίνα ξύλινη οροφή

Συμπαγής, σπιτική κουζίνα – ξύλινο δάπεδο

η τελική αποθήκη σοφίτα κουζίνα λευκό τελειώνει τραπεζαρία

Το ανακαινισμένο διαμέρισμα βρίσκεται στο “Leicester House”, ένα πενταόροφο νεογοτθικό κτίριο στο κέντρο της Μελβούρνης με βαθιές καρνιές και περίτεχνα φλωρεντίνα τόξα στο εξωτερικό. Τα περισσότερα από τα δωμάτια στο εσωτερικό εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως γραφεία.

 Άνετο, φωτεινό εσωτερικό υπνοδωματίου σε ανατολίτικο στιλη τελική αποθήκη πατάρι κρεβατοκάμαρα τοίχο από τούβλα διπλό κρεβάτι

Μεγάλο ξύλινο τραπέζι και κομψές καρέκλες τραπεζαρίας με ψηλές πλάτες καλυμμένες με λευκή ταπετσαρία

η απόλυτη αποθήκη σοφίτα τραπεζαρία ξύλινο τραπέζι συμπαγής πολυέλαιος

Πολλοί γνώστες ανακαίνισης αποθηκών μπορεί να θέλουν να δουν λιγότερα χαλιά και μοντέρνα έπιπλα εδώ, αλλά αυτό το δωμάτιο αποπνέει τώρα όλη την ιστορική γοητεία που θα μπορούσε κανείς να θέλει σε ένα κτίριο αυτής της εποχής, ειδικά στο ταβάνι και στους τοίχους από τούβλα. Ρουστίκ, αναγεννημένα, μοντέρνα και μινιμαλιστικά – οι μετατροπές διαμερισμάτων είναι διαφορετικές, ανεξάρτητα από το αν έχουν επανασχεδιαστεί από μια ξεπερασμένη κατάσταση ή αναδιαμορφωθούν εντελώς από κάτι άλλο. Δείτε άλλα εννέα συναρπαστικά σχέδια διαμερισμάτων και σχέδια συγκυριαρχίας και 11 ψηλές αστικές στέγες.

Μοντέρνο μπάνιο – μεγάλα ντουλάπια τοίχου με καθρέφτες πόρτες     η τελική αποθήκη σοφίτα μπάνιου τοίχο καθρέφτη ντουλάπι ψηφιδωτό    Πρακτικός σχεδιασμός γραφείου στο σπίτι η τελική αποθήκη πατάρι γραφείο γραφείο στο σπίτι

Υπέροχο κτίριο

η απόλυτη αρχιτεκτονική δομής κτιρίου πρόσοψης σοφίτας αποθήκης