έπιπλα λειτουργικού σαλόνι υψηλής απαλότητας

Λειτουργικά έπιπλα σαλονιού – ιδέες σχεδιαστών

Αυτά τα λειτουργικά έπιπλα σαλονιού από τη Valcucine δεν είναι τίποτα λιγότερο εντυπωσιακά. Ένας τέλειος συνδυασμός μορφής και λειτουργίας. Τα έπιπλα του καθιστικού έχουν επίσης σχεδιαστεί με ασφάλεια και ευελιξία ως ύψιστη προτεραιότητα. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;?

Αυτές οι μονάδες, ντουλάπες και καθίσματα πάγκου μπορούν να στερεωθούν σε οποιονδήποτε τοίχο του σπιτιού σας. Έχουν μια πρωτοποριακή συρόμενη δομή για την απόκρυψη καλωδίων και καλωδίων – ο σχεδιασμός διατηρεί τα πάντα για να φαίνονται τακτοποιημένα και βελτιωμένα. Επίσης, αυτά τα έπιπλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον για διάφορους λόγους. Πρώτον, ο μινιμαλιστικός και ανθεκτικός σχεδιασμός από μόνος του σημαίνει λιγότερη χρήση υλικών, πράγμα που σημαίνει λιγότερη γενική κατανάλωση. Δεύτερον – τα υλικά είναι ανακυκλώσιμα και χαμηλά σε ρύπους. Επιπλέον, υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους αυτά τα έπιπλα είναι τόσο υπέροχα. Εξοπλισμένα με μαλακούς δρομείς, αργό κλείσιμο και ούτε μια αιχμηρή άκρη, αυτά τα αντικείμενα είναι απολύτως ασφαλή για εσάς ή τα παιδιά σας όταν είστε κοντά.

Το καλύτερο από όλα, θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με τη δημιουργικότητά σας και φυσικά την επιθυμία σας και να διατίθενται σε μια ποικιλία υφών όπως γυαλί, αλουμίνιο, λακαρισμένο MDF και ακρυλικά υλικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Δείτε το εδώ: Βαλκουκίνη. ( αν θέλεις !)

λειτουργικά έπιπλα σαλονιού κομμάτια σχεδιαστής ιδέα φιλική προς το περιβάλλον

Λειτουργικός εξοπλισμός σαλονιού – τεχνολογία

μπλε επιφάνεια λεία ιδέα τεχνολογία σχεδιαστών

λειτουργικά έπιπλα σαλονιού κομμάτια υπολογιστή μονόχρωμα

Υψηλής ποιότητας ξύλινα έπιπλα

λειτουργικά έπιπλα σαλονιού κομμάτια σχεδιαστής ιδέα ξύλου λειτουργικά έπιπλα σαλονιού κομμάτια σχεδιαστής ιδέα πρωτότυπη  Μινιμαλιστικό και κομψό – το εσωτερικό προσφέρει ασφάλεια και ευελιξία

λειτουργικά έπιπλα σαλονιού κομμάτια σχεδιαστής φωτιστικό δαπέδου

Χαμηλά και εκτεταμένα έπιπλα – πράσινο γρασίδι

έπιπλα λειτουργικού σαλονιού γρασίδι πράσινο χαμηλό

Το μινιμαλιστικό στυλ περιγράφει όλη την ατμόσφαιρα από τον σχεδιαστή Valcucine

έπιπλα λειτουργικού σαλόνι υψηλής απαλότητας

Ένα ξύλινο σχέδιο εμπνευσμένο από τη φύση

εμπνευσμένο φυσικό ξύλο υφές ιδέα σχεδιαστής σαλόνι

Τέλεια δομή και σχήμα που κρύβουν τους αγωγούς και τα καλώδια

καλώδιο μαύρη υφή γοητευτική ιδέα σχεδιασμός wonhzimmer καλώδια γραμμών τροφοδοσίας κρύβουν ιδέα έπιπλα σχεδιαστών