αβάν-γκαρντ ξύλινη πολυθρόνα σχεδιάζει πρωτότυπο μοναδικό ελκυστικό

 Γιορτάστε τον πρωτοποριακό μινιμαλισμό: 2R πρωτοποριακή ξύλινη καρέκλα από το Sien Studio

Το Sien Studio παρουσίασε τελικά την τελευταία του δουλειά, την πολυθρόνα 2R Avantgarde στην 52η έκδοση της Έκθεσης Επίπλων του Μιλάνου. Το «ακατέργαστο» σχήμα του, μια παιχνιδιάρικη γεωμετρία από λευκή βελανιδιά (από την περιοχή Terra del Fuego) σπάει τη μονοτονία των κανονικών, καμπύλων μορφών μιας πολυθρόνας.

Αυτή η περίεργη λευκή βελανιδιά που χρησιμοποιείται στον ορισμό της πολυθρόνας είναι σύμβολο δύναμης και μοναδικότητας στον πολιτισμό της Χιλής.

Στο Origami αρέσουν οι γραμμές και τα σχήματα

η ξύλινη καρέκλα πρωτοπορίας σχεδιάζει πρωτότυπα ομοιογενή πόδια

Η πολυθρόνα 2R μπορεί να είναι μια υπέροχη εξαγορά: συνοδεύεται από υπέροχο δέρμα σολομού και ενισχύει την αίσθηση της πολυτιμότητας. Ταιριάζει σε άτομα με εξαιρετική γεύση που δεν φοβούνται να μετατρέψουν την πράξη της διακόσμησης των σπιτιών τους σε ένα παιχνιδιάρικο πείραμα.

 Σταθερή, στιβαρή κατασκευή πρωτοποριακή ξύλινη καρέκλα σχεδιάζει πρωτότυπο υποβραχιόνιο

Κλινές γραμμές – μπράτσα, πλάτη

πρωτοποριακή ξύλινη καρέκλα σχεδιάζει αυθεντική βελανιδιά

Ελκυστικό και εξαιρετικό

η πολυθρόνα πρωτοπορίας ξύλου σχεδιάζει πρωτότυπη μοναδική δομήΗ πολυθρόνα 2R μπορεί να συμπληρώσει το εσωτερικό ενός ευάερου καθιστικού στο οποίο αλλάζει ολόκληρη η ατμόσφαιραπρωτοποριακή ξύλινη καρέκλα σχεδιάζει πρωτότυπο λειτουργικόΠαρά την εύθραυστη σιλουέτα της, η πολυθρόνα αποδεικνύεται πολύ σταθερή και σταθερήπρωτοποριακή ξύλινη καρέκλα σχεδιάζει πρωτότυπη πλάτη

Κάτι πρωτοποριακό για κάθε μοντέρνο σπίτι

πρωτοποριακή ξύλινη πολυθρόνα σχεδιάζει πρωτότυπο μαύρο κάθισμα

Το χρώμα, η πυκνότητα και το σχήμα του το κάνουν να φαίνεται λείο

πρωτοποριακή ξύλινη καρέκλα σχεδιάζει αρχικό στάβλο

Η πολυθρόνα avant-garde διατίθεται σε διαφορετικά σχήματα και παραλλαγές

Η πολυθρόνα από ξύλο πρωτοπορίας σχεδιάζει πρωτότυπα μοναδικά υποβραχιόνια  Άνετο κάθισμα από δέρμα σολομού ξύλινη καρέκλα πρωτοπορίας σχεδιάζει γνήσιο δέρμα μονό σολομού   Δερμάτινη έκδοση σολομούπρωτοποριακή ξύλινη πολυθρόνα σχεδιάζει πρωτότυπη καρέκλα μοναδικού τύπου   Ελαφρύ ξύλινο πλαίσιο καρέκλας   πρωτοποριακή ξύλινη πολυθρόνα σχεδιάζει αρχικά διαφορετικά πλαίσια καρέκλας