Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν περίεργα βιβλία χώρου

Εξοικονομήστε χώρο χάρη στα ράφια συρταριών – ράφια τοίχου από ξύλο

Σχεδόν όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα: Χρειαζόμαστε πάντα “λίγο” περισσότερο αποθηκευτικό χώρο! Σε 99% των περιπτώσεων, αυτό το “λίγο” μπορεί να επιτευχθεί μέσω ευφυούς επανασχεδιασμού. Απλά κοιτάξτε τους τοίχους και εκεί θα βρείτε τον επιπλέον χώρο αποθήκευσης που χρειάζεστε.

Αν κρύψετε τα σκεύη, θα είχατε πολύ περισσότερο χώρο για την όμορφη διακόσμηση

Τα ράφια τοίχου από συρτάρια ξύλου εξοικονομούν χώρο συμπαγή

Γιατί χρειάζεστε τόσο μεγάλες παροχές; Έχετε πολλά χρήσιμα αντικείμενα για την καθημερινή ζωή, αλλά αυτά χαλούν την ευχάριστη ατμόσφαιρα εάν παρουσιάζονται με σαφήνεια.

Κόγχες, καθίσματα, ντουλάπια τοίχου και συρτάρια μπορούν να ενσωματωθούν σε άλλες πρακτικές μονάδες. Το όλο πράγμα μπορεί να εξατομικευτεί με ειδικό υλικό και εξωτικά ξύλινα καπλαμά.

Σε ανοιχτούς χώρους όπως διαμερίσματα σοφίτας ή στούντιο, τα ράφια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να χωρίσουν τα δωμάτια

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν σύγχρονο χώρο

Συχνά, τα ράφια συρταριών μπορούν επίσης να εκπληρώσουν πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα

Τα συρτάρια από ξύλινα ράφια τοίχου εξοικονομούν χώρο στο κεφαλάρι του υπνοδωματίου

 Σε αυτήν την εικόνα, το έπιπλο αυτού του τύπου χωρίζει το δωμάτιο στα δύο – το μπάνιο και τον χώρο ύπνου. Ταυτόχρονα, το ράφι εκπληρώνει επίσης το καθήκον του κεφαλαριού.

Τα τυπικά ράφια τοίχου δεν μπορούν να αναγνωριστούν με την πρώτη ματιά

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο, πράσινο κεφαλάρι

Πάντα χρειάζεστε καρφίτσες τοίχου για στερέωση. Μερικές φορές πρέπει να αλλάξετε τη δομή των τοίχων για να επιτύχετε τις επιθυμητές διαστάσεις. Πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό σε σχέση με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Το λαμπρό μας παράδειγμα περιλαμβάνει ενσωματωμένο φωτισμό, κομοδίνα και βιβλιοθήκες.μοντέρνα ράφια κουζίνας κρεμαστά φώτα τοίχου

Για μένα προσωπικά, τα αντικείμενα που διανέμονται στο δωμάτιο προκαλούν ανισορροπία. Εξαιτίας αυτού, τα κρατώ όλα κεκλεισμένων των θυρών. Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει η λύση με την καθαρή, μονολιθική πρόσοψη των ντουλαπιών στο ντουλάπι που φαίνεται παρακάτω. Αυτό, με τη σειρά του, σύμφωνα με τους κλασικούς κανόνες σχεδιασμού, απέχει πολύ από την κουζίνα.

Τα ντουλάπια και τα ράφια του δωματίου αυξάνουν σημαντικά το χώρο

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο σε λευκό ντουλάπι

Ενσωματώνοντας τις γυάλινες επιφάνειες στα ανώτερα επίπεδα των ντουλαπιών, επιτυγχάνεται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να εκθέσετε πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια.

Οι πόντοι μπόνους απονέμονται για την οργάνωση των ράφια με το χρώμα!

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο γωνιά ανάγνωσης βιβλίων

Τα συστήματα ραφιών όπως αυτό που φαίνεται εδώ αξιοποιούν στο έπακρο ένα διαμέρισμα. Εάν διατηρείτε τον χώρο αποθήκευσης ανοιχτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο πλέγματος για να συμβάλλετε στην αρμονική εμφάνιση του δωματίου. Αυτό θα αποφύγει τον κίνδυνο χάους.

Έχετε ακόμα μερικά εκατοστά δωρεάν στον τοίχο σας?

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο παραδοσιακά στα παιδικά δωμάτια

Μια άνετη γωνιά ανάγνωσης, κάθισμα παραθύρου ή ανάκλιντρο μπορεί να ενσωματωθεί εδώ.

Έχετε επιλέξει ένα βαθύτερο ράφι; Μπορείτε ακόμα να εξοικονομήσετε χώρο δίνοντας αυτή τη μία ακόμη λειτουργία

Τα ράφια τοίχου από συρτάρια ξύλου εξοικονομούν χώρο στο γραφείο του σπιτιού

Το ράφι μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως γραφείο στο σπίτι, κέντρο πολυμέσων, ράφι βιβλίων ή κλειστός χώρος αποθήκευσης. Επενδύστε χρόνο στον προγραμματισμό και στη συνέχεια θα είστε ευγνώμονες για αυτό.

Οι πραγματικοί τοίχοι και οι παιδικές χαρές φαίνεται να έχουν φτιαχτεί ο ένας για τον άλλον

Συρτάρια από ξύλινα ράφια τοίχου εξοικονομούν χώρο παιχνίδια κόκκινο τοίχο

Μπορείτε να παίξετε με την ταπετσαρία και τα χρώματα εδώ. Προγραμματίστε διαφορετικούς χώρους αποθήκευσης κατά μήκος του ίδιου τοίχου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα κλειστά ντουλάπια, τα ψηλά ράφια και τα ράφια που είναι εύκολα προσβάσιμα για παιδιά.

Οργανώστε τα παιχνίδια και τα υλικά ανά χρώμα, θέμα ή ηλικιακή ομάδα.

Σας αρέσει να είστε δημιουργικοί; Ο τοίχος του ραφιού δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ίσιος από όλες τις πλευρέςεκλεκτικό σαλόνι πολύχρωμα αρθρωτά ράφια

Μπορεί να είναι ένα παιχνιδιάρικο και εκλεκτικό κομμάτι. Έτσι έχουν σχεδιαστεί οι τοίχοι του σχεδιαστή Thomas Wold. Σκεφτείτε έναν πιθανό όμορφο αστερισμό που αποτελείται από τμήματα παλιών ράφια. Θα τολμούσατε να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης?

Η καφέ παλέτα χρωμάτων στο υπνοδωμάτιο φαίνεται ζεστή και ζεστή

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο κρεβατοκάμαρα

Μοναδική λύση επίπλωσης – ράφια τοίχου σχεδιαστών

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν περίεργα βιβλία χώρου         Σκοτεινή, ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιοΤα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο στο υπνοδωμάτιο   Μινιμαλιστικός, συμπαγής σχεδιασμόςΤα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο σανίδες τοίχου

Έμμεσος φωτισμός – συρτάρια και ράφια

Τα συρτάρια από ξύλινα ράφια τοίχου εξοικονομούν χώρο στο φωτισμό του καθιστικού

Μασίφ ράφια τοίχου και συρτάρια από ξύλο

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο στο σαλόνι φωτεινό

Άνετο σαλόνι – παραδοσιακή επίπλωση

Τα ράφια τοίχου από ξύλινα συρτάρια εξοικονομούν χώρο στο σαλόνι μοντέρνο