μπαρόκ σχέδιο επίπλων από βραζιλιάνικο τραπεζάκι δροσερός πολυέλαιος

Έκθεση επίπλων από τους αδελφούς Campana – Μπαρόκ σχέδιο επίπλων από τη Βραζιλία

Μπορείτε να θαυμάσετε μια ενδιαφέρουσα συλλογή επίπλων στη γκαλερί David Gill St. James στο Λονδίνο αυτές τις μέρες – έπιπλα με περίπλοκη εμφάνιση με μοτίβα χρυσού και χαλκού. Αυτή είναι η τελευταία έκθεση επίπλων του Βραζιλιάνου σχεδιαστή Φερνάντο και Χουμπέρτο ​​Καμπάνα.

Τα έπιπλα έχουν μπαρόκ διακόσμηση όπως αυτά του 17ου και του 18ου αιώνα. Τα μεταλλικά εμβλήματα και οι φιγούρες των Βραζιλιάνων σχεδιαστών αδελφών είναι απλά εξαιρετικά. Έχετε δημιουργήσει μια σειρά από στοιχεία σε αυτό το στυλ.

Διακοσμητικό μοτίβο στην επιφάνεια του πολυέλαιου

Μπαρόκ σχεδιασμός επίπλων από τη Βραζιλία πρωτότυπο ιδιότυπο

Χρυσά και χάλκινα κουμπιά, φύλλα, ζώα και φιγούρες – όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμηση των επίπλων στα πόδια των πέτρινων τραπεζιών και καρεκλών. Οι λαμπτήρες δαπέδου και τα φώτα δημιουργήθηκαν στο ίδιο στιλ σχεδιαστή, ενώ μικροί χρυσοί κροκόδειλοι συσσωρεύτηκαν σε ένα κηροπήγιο.

Επιχρυσωμένο φωτιστικό δαπέδου σε κλασικό στιλ

Μπαρόκ σχέδιο επίπλων από τη Βραζιλία χρυσό κίτρινο φωτιστικό δαπέδου

Αυτά τα μοναδικά κομμάτια κατασκευάστηκαν σε ένα ρωμαϊκό εργαστήριο που ειδικεύτηκε στο χάλκινο έργο. Η συλλογή επίπλων παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών στο Παρίσι πέρυσι, αλλά τα μικρά τραπέζια βρίσκονται τώρα στην έκθεση για πρώτη φορά.

Το σχεδιαστικό δίδυμο Campana από τη Βραζιλία έδειξε πρόσφατα πέντε υπερβολικά κρεβάτια στο Μιλάνο και μια σειρά προϊόντων για τη Louis Vuitton στο Μαϊάμι.

Εξαιρετικό σκαμνί – υφή μαλακής γούνας

Μπαρόκ σχεδιασμός επίπλων από σκαμπό γούνινης Βραζιλίας

Τα χρυσοκίτρινα πόδια σκαμπό – μια εντυπωσιακή προφορά

Μπαρόκ σχέδιο επίπλων από βραζιλιάνικα κίτρινα πόδια καρέκλας

Εκκεντρικό τραπεζάκι με στυλ

μπαρόκ σχέδιο επίπλων από βραζιλιάνικο βοηθητικό τραπέζι υπερβολικό

Λειτουργικό τραπέζι σχεδιαστών σε μπαρόκ στιλ

μπαρόκ σχέδιο επίπλων από βραζιλιάνικο τραπεζάκι τραπεζιού κουζίνας  Κομψός λευκός καναπές – μπαρόκ στιλμπαρόκ σχεδιασμός επίπλων από καναπέ γούνινης Βραζιλίας   Περίεργα κηροπήγια από την ίδια συλλογήμπαρόκ σχεδιασμός επίπλων από βραζιλιάνικα κεριά  Άνετη, κομψή πολυθρόνα – λευκή γούνα και χρυσά πόδιαμπαρόκ σχέδιο επίπλων από βραζιλιάνικη μαλακή γούνα ταπετσαρία πόδια καρέκλα χρυσά