Ποιότητα αντίκες επίπλων με μοτίβο κλασικό καμαρίνι

Η ποιότητα των επίπλων αντίκες

Νέοι και έμπειροι αγοραστές αντικειμένων αντίκες συνεχίζουν να κάνουν την ερώτηση στον εαυτό τους: Είναι το μέρος όπου ψωνίζω πραγματικά καλό ή όχι; Είναι πράγματι δίκαιη η τιμή που πληρώνω?

 Σε κάποιο επίπεδο αυτές οι ερωτήσεις είναι στην πραγματικότητα άσχετες.

Αν αγαπάτε πραγματικά το κομμάτι και ενισχύει την ατμόσφαιρά σας, τότε μπορούμε να πούμε ότι άξιζε τον κόπο.

 Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις στις οποίες το κομμάτι είναι πολύ ακριβό και αναρωτιέται κανείς αν αυτή είναι η πραγματική τιμή. Οι ειδικοί λένε ότι ακόμη και ένας απλός άνθρωπος μπορεί να δει τα ελαττώματα αμέσως εάν εξετάσει προσεκτικά το κομμάτι.

 Κοιτάξτε το κομμάτι πολύ προσεκτικά

Ποιότητα παλαιών επίπλων διακοσμημένων ξύλινων κομμάτων με μοτίβο

 Μετακινήστε το κομμάτι από τον τοίχο και επίσης από άλλα αντικείμενα. Έτσι μπορείτε να δείτε όλες τις σελίδες του. Κοιτάξτε το κομμάτι κάτω από ισχυρό φωτισμό. Ρωτήστε τον πωλητή εάν θέλετε να το πάρετε. Αν είναι αγενής, φύγετε αμέσως.

 Βεβαιωθείτε ότι είναι στερεό

Ποιότητα των μαξιλαριών καρέκλας διακοσμημένων με έπιπλα αντίκες

 Όταν αγοράζετε μια καρέκλα, μετακινείτε το σώμα σας μπρος -πίσω. Εάν η καρέκλα κινείται μαζί σας, τότε απλά πρέπει να στερεωθεί. Εάν πρόκειται για γραφείο ή τραπέζι, τοποθετήστε το χέρι σας στη γωνία και κουνήστε το. Δεν πρέπει να κουνιέσαι πολύ.

 Πόσο δύσκολο είναι το κομμάτι

Ποιότητα των παλαιών επίπλων διακοσμημένων ξύλινων πτερυγίων γραφείου

Εάν το κομμάτι δεν είναι πολύ βαρύ, προσπαθήστε να το σηκώσετε λίγο. Εάν είναι δύσκολο, είναι σημάδι της σταθερής κατασκευής και ότι η κατασκευή είναι καλής ποιότητας. Το ξύλο μαόνι με αρχικές άκρες καπλαμά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

 Αναζητήστε σημάδια που δείχνουν την ηλικία

Ποιότητα του παλαιού στήθους λαβής λαβής επίπλων

Υπάρχουν φυσικά σημάδια ότι το έπιπλο είναι πολύ παλιό; Ένα πραγματικά παλαιό κομμάτι θα έχει λίγη περισσότερη βρωμιά στις ρωγμές γιατί αυτά είναι πραγματικά δύσκολο να καθαριστούν.

Εάν δεν υπάρχει, τότε μπορεί να μην είναι πολύ παλιό

Ποιότητα των παλαιών επίπλων διακοσμημένων καναπέδων μαξιλάρια ξύλινο πλαίσιο

  Στη συνέχεια, αναζητήστε σταγόνες χρώματος για να δείτε ακριβώς αν πρόκειται για αυθεντικό κομμάτι.

 Ο κόκκοςΗ ποιότητα των αντίκες επίπλων παραδοσιακά σχεδιασμένο άγαλμα

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο καπλαμά. Εάν ο πυρήνας φαίνεται ενδιαφέρον και υψηλής ποιότητας, τότε το κομμάτι είναι πιθανότατα πολύ υψηλής ποιότητας. Οι προετοιμασίες έχουν γίνει με προσοχή και παραμένει μια καλή επένδυση.

 Εξετάστε την επιφάνεια

Ποιότητα της παλιάς χτένας ξύλινης επιφάνειας επίπλων

Ο εξωτερικός σχεδιασμός πρέπει να δείχνει ομοιόμορφο χρώμα. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι τα σημάδια που δημιουργούνται με βάση την καθημερινή εμφάνιση των καιρικών συνθηκών.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να προκληθούν ζημιές στο περίγραμμα και γρατζουνιές. Τα σημάδια εγκαύματος μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να χρειαστεί να κόψετε κανένα ξύλο. Εάν ξοδεύετε περισσότερα από $ 300 για ένα κομμάτι, δεν πρέπει να έχει ορατά νύχια.

 Λείπει τίποτα?

Ποιότητα ξύλου αντίκες επίπλων με μοτίβο

Δείτε αν δεν έχει σπάσει κάτι ή αν δεν υπάρχουν περιοχές που γίνονται σε διαφορετικά χρώματα.

 Ελέγξτε μέσα, κάτω και πίσω

Ποιότητα ξύλινων σχεδίων επίπλων αντίκες χαραγμένα

Το εσωτερικό και το πίσω μέρος του κομματιού θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικά χρώματα, αλλά θα πρέπει να έχετε μια συνέπεια. Η ασυνεπής εμφάνιση δείχνει ότι ορισμένα αρχικά εξαρτήματα μπορεί να έχουν αντικατασταθεί.

 Μελετήστε προσεκτικά τα μπλοκ που τοποθετήθηκαν στις γωνίες. Αυτά θα μπορούσαν να βρίσκονται κάτω από την καρέκλα, το ντουλάπι και το τραπέζι. Θα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με τη γύρω ξύλινη δομή. Οι παραλλαγές δείχνουν ότι έχουν αντικατασταθεί.

 Μελετήστε τα συρτάρια

Ποιότητα παλαιού υφάσματος με παλαιό σχέδιο με φόντο

Δεν πρέπει να υπάρχει κραδασμός κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο των συρταριών. Τα κομμάτια που δημιουργήθηκαν μετά την αρχή της κοινωνικής εποχής μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον ψευδάργυρο. Αυτά που είχαν παραχθεί προηγουμένως δεν δείχνουν το ίδιο επίπεδο ακρίβειας.

 Είναι το αξεσουάρ γνήσιο?

Λείπουν πόμολα ή συρτάρια; Υπάρχουν λεκέδες σε διαφορετικό σχήμα που μας δείχνουν ότι κάτι έχει αντικατασταθεί?

Κοιτάξτε το πίσω μέρος του κομματιού.

Μπορείτε να δείτε τις οπές γεώτρησης ή οποιαδήποτε μοντέρνα παραλλαγή των αξεσουάρ?

Οι αντικαταστάσεις δεν είναι τόσο κακές από μόνες τους, αλλά τα νέα κομμάτια πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ. Κάποιος πρέπει να ελέγξει αν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.

 Κάντε με τόλμη όλες τις ερωτήσεις σας

Ποιότητα παλαιών επίπλων με μοτίβα ντουλάπα μαζική

– Θα δώσει ο πωλητής κάθε είδους εγγύηση; Εάν ναι, αυτό πρέπει να αναφέρεται λεπτομερώς στην περιγραφή του κομματιού. Εάν το κάνετε χωρίς αυτό, συνήθως δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την προέλευση.

– Ρωτήστε αν το κομμάτι είχε επισκευαστεί ποτέ. Αυτό δεν είναι τόσο κακό από μόνο του, αλλά κάποιος έχει το δικαίωμα να το γνωρίζει.

– Κοιτάξτε τον πωλητή στα μάτια και ρωτήστε αν αυτό το κομμάτι αξίζει τα χρήματα. Η απάντηση δεν είναι τόσο σημαντική όσο ο τρόπος που δίνεται. Η αποφυγή του βλέμματός σας δημιουργεί ανασφάλεια.

 Ρωτήστε για μια δεύτερη επιλογή

Ποιότητα των συρτάρια αντίκες ράφια κεραμικό μπολ

Θα πρέπει να ακούσετε τη γνώμη ενός φίλου όταν έχετε αμφιβολίες. Ζητήστε από τον πωλητή να κρατήσει το κομμάτι μέχρι να επιστρέψετε. Εάν δεν το κάνει, ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θα νιώσετε εάν αυτό συμβεί να μην είστε εκεί όταν επιστρέψετε. Εάν η απογοήτευση με τη χαμένη προσφορά είναι μεγαλύτερη από το να πληρώσετε ένα εξωπραγματικό τίμημα, προχωρήστε και αγοράστε την!

 Μια τελευταία προειδοποίηση

Ποιότητα αντίκες επίπλων με μοτίβο κλασικό καμαρίνι

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αγορά επίπλων αντίκες δεν σας πλουτίζει πολύ γρήγορα. Μην αγοράζετε ένα κομμάτι μόνο για επενδυτικούς σκοπούς, καθώς αυτό μπορεί να πάει στραβά πολύ γρήγορα.

Μπορείτε να ψωνίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα; Ελπίζω να το απολαύσετε!