Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δόθηκε την περασμένη εβδομάδα από 1.360 διεθνείς εκθέτες από περίπου 50 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες συλλογές και προϊόντα για διαβίωση και επίπλωση στο κοινό IMM Κολωνία 2017 φαντασμένος. Η συναρπαστική εκδήλωση κουζίνας “LivingKitchen 2017”, που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία, πραγματοποιήθηκε επίσης παράλληλα με την έκθεση επίπλων. Τα πιο καινοτόμα νέα προϊόντα από τον σχεδιασμό της κουζίνας παρουσιάστηκαν εδώ από πάνω από 200 κατασκευαστές από περίπου 20 χώρες. Έτσι, φέτος θα είναι πολύ ενδιαφέρον και, κυρίως, συναρπαστικό στους χώρους διαβίωσής μας. Μείνετε μαζί μας και μάθετε ποια είναι τα κυριότερα σημεία των τελευταίων τάσεων ζωής.

“LivingKitchen 2017” – το σύνθημα της εμπορικής έκθεσης φέτος: “Έμπνευση και Καινοτομία”

Στην κορυφαία διεθνή έκθεση κουζίνας, το είδατε πολύ καθαρά και φέτος: η τεχνολογία και ο σχεδιασμός συμβαδίζουν. Το έξυπνο σπίτι είναι ένα μεγάλο θέμα εδώ. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται πάντα έξυπνες συσκευές που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Η Siemens με την κάμερα στο ψυγείο και η Bosch με το Home Connect Mykie, που γνωρίζουμε ήδη από την IFA 2016, είναι πραγματικά μεγάλες. Ταυτόχρονα, αποδίδεται μεγάλη σημασία στη βιωσιμότητα και την ατομικότητα. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και εύκολα με ελάχιστη επένδυση χρόνου και χρήματος.

IMM Κολωνία – μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις επίπλων παγκοσμίως

imm κολόνια 2017 τάσεις διαβίωσης έπιπλα έπιπλα έκθεση κολόνια

Ο ηγέτης της αγοράς για εξαρτήματα και νεροχύτες από γρανίτη στη Γερμανία και παγκοσμίως – η εταιρεία Blanco – ήταν φυσικά εκεί και είχε πολλά να προσφέρει ξανά – καινοτόμες λύσεις για περισσότερη άνεση, ευελιξία και εργονομία στην κουζίνα. Χάρη στην ψηφιακή προσομοίωση με χρήση γυαλιών VR, οι επισκέπτες βυθίζονται σε εντελώς νέες διαστάσεις και είχαν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις τελευταίες τάσεις της κουζίνας ουσιαστικά για τον εαυτό τους.

Υψηλής ποιότητας κουζίνα Pedini κατασκευασμένη από HI-MACS®

imm κολόνια 2017 livingkitchen pedini hi macs

Άλλοι σημαντικοί ειδικοί της κουζίνας όπως οι Nolte, Leicht Küchen, Schöller και Miele έχουν επίσης συμμετάσχει LivingKitchen 2017 παρουσιάζει, με τις τελευταίες τους ιδέες και τάσεις στην κουζίνα. Πολύ συναρπαστικό και επαναστατικό φέτος – το πεδίο επαγωγής από τον Nolte Küchen. Η επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα μπορεί να μετατραπεί σε εστία που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής.

Κουζίνες Blanco – πρωτοποριακός σχεδιασμός και η καλύτερη άνεση

imm κολόνια 2017 livingkitchen blanco καινοτόμες τάσεις κουζίνας

imm κολόνια 2017 livingkitchen blanco νεροχύτη βρύσες γρανίτη

Τέλεια παραγγελία με κουζίνες Nolte

imm κολόνια 2017 τάσεις επίπλων Έκθεση επίπλων κολόνια nolte küchen

Η κουζίνα απλώς γίνεται όλο και πιο σπιτική και πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις διαβίωσης – τέλεια εργονομία, βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, μέγιστη παραγωγικότητα, βιώσιμα και καινοτόμα υλικά, επαρκή εξαερισμό και ζεστή ατμόσφαιρα. Η ρέουσα μετάβαση μεταξύ κουζίνας και σαλονιού παραμένει σε τάση και βοηθάει ακόμη περισσότερο στη μετατροπή της σύγχρονης κουζίνας σε έναν ενεργό και ζεστό χώρο διαβίωσης.

IMM Κολωνία 2017: Η σκανδιναβική εμφάνιση εξακολουθεί να είναι δημοφιλής

Η σκανδιναβική ζωή είναι απλά διαχρονική και ως εκ τούτου πάντα στη μόδα! Οι φετινοί Σκανδιναβοί συμμετέχοντες όπως οι Interstil, Casø Furniture, Muuto και Frandsen Lighting από τη Δανία το απέδειξαν επίσης. Røros Tweed από τη Νορβηγία, Design House Stockholm από τη Σουηδία και πολλά άλλα. Ουδέτερα χρώματα, ξύλο, φελλός και μεταλλικά οπτικά – θα είναι και πάλι άνετο και άνετο στους τέσσερις τοίχους σας. Φυσικά υλικά όπως μασίφ ξύλο, τσόχα και νέο μαλλί μπορούν επίσης να βρεθούν παντού. Η απλότητα και η αυτοσυγκράτηση γίνονται αισθητές στις περισσότερες συλλογές επίπλων, αλλά τα λουλουδάτα μοτίβα και το πολύ πράσινο αρωματίζουν επίσης την ταπετσαρία και τα μέτωπα φέτος.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές επίπλων είναι παρόντες στην έκθεση επίπλων στην Κολωνία

imm κολόνια 2017 livingkitchen Fair έκθεση έπιπλα κουζίνας

Στυλ μέσου αιώνα

Τα κλασικά σχέδια με μια νοσταλγική πινελιά υπήρχαν επίσης σε αφθονία στο IMM Κολωνία 2017. Πάνω απ ‘όλα η μάρκα επίπλων Hülsta – υψηλής ποιότητας και καινοτόμα, αλλά και ατομική και ευέλικτη. Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η υπέροχη τραπεζαρία T70 (με καινοτόμο ανακλινόμενη κατασκευή) και οι αντίστοιχες καρέκλες S500. Αλλά και το πολυλειτουργικό τραπεζάκι σαλονιού και οι άνετες ξαπλώστρες δεν θα μπορούσαν να αγνοηθούν. Τα κλασικά έπιπλα όπως αυτό της Thonet έλαμψαν σε νέα λαμπρότητα και έχουν ερμηνευτεί εκ νέου από τους νέους σχεδιαστές. Vitra, KNOLL … η λίστα είναι απίστευτα μεγάλη.

Το περίπτερο Vitra

imm κολόνια 2017 vitra περίπτερο επίπλων Έκθεση κολόνια

Επιπλέον συμβουλή: Οι κομψές δημιουργίες επίπλων στο Essential Home, Πορτογαλία

Το καλύτερο ιταλικό σχέδιο στο IMM Κολωνία 2017

Το πόσο σημαντική και ολοένα και πιο εξελιγμένη γίνεται η έκθεση επίπλων στην Κολωνία, ήταν επίσης αισθητή στους πολυάριθμους συμμετέχοντες από την Ιταλία. Οι τάσεις ζωής “Made in Italy” είναι επίσης άφθονες παρούσες φέτος. Molteni&C, Baxter, Caccaro, Capodopera, Cappellini B&Η B Italia – για να αναφέρουμε μόνο μερικές – έθεσε νέες γραμμές τάσης και κομψά πρότυπα. Υψηλής ποιότητας, κλασική κομψότητα και πρωτοποριακός σχεδιασμός σε ένα – απλά υπέροχος κινηματογράφος!

Πολλοί κατασκευαστές πρώτης κατηγορίας από την Ισπανία όπως το PLM Design ήταν επίσης παρόντες στο IMM Κολωνία 2017

imm κολόνια 2017 ισπανικά σχέδια έπιπλα pilma plm σχεδιασμός

“Das Haus” στο IMM Κολωνία 2017

Φέτος το έργο “Das Haus” ήταν στην έκθεση επίπλων στην Κολωνία από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Todd Bracher. Στο σπίτι των ονείρων του, επικεντρώθηκε στην απλότητα της ζωής, της μάθησης και της ζωής. Όλα πρέπει να σχηματίζουν μια τέλεια ενότητα, όπου δεν υπάρχουν όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού, όπου μπορείτε να διαλογιστείτε, να χαλαρώσετε και να ονειρευτείτε με ειρήνη. «Ανοιχτότητα και ελευθερία» είναι το βασικό μοτίβο του νεαρού σχεδιαστή.

Μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περίληψη του IMM Κολωνία 2017 εδώ:

Η είσοδος στο LivingKitchen 2017

imm κολόνια 2017 livingkitchen κουζίνα έκθεση εμπορικών εκθέσεων έπιπλα κολόνια

Και μερικές ακόμη πληροφορίες για το IMM Κολωνία 2017

imm κολόνια 2017 έπιπλα έκθεση κολόνια

imm κολόνια 2017 έπιπλα Έκθεση κολόνια τάσεις ζωής

imm κολόνια 2017 τάσεις επίπλων διαβίωσης τάσεις επίπλων τάσεις

imm κολόνια 2017 έπιπλα τάσεις έπιπλα έκθεση κολόνια

imm κολόνια 2017 έπιπλα έκθεση κολόνια