Καταπληκτική συλλογή επίπλων από δέρμα Mercedes-Benz

Καινοτόμα, εργονομικά δερμάτινα έπιπλα από τη Mercedes-Benz

Η παγκοσμίως γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz αποφάσισε να αυξήσει την επιρροή της στην αγορά και να παράγει μια σειρά από εξαιρετικά έπιπλα. Σε συνεργασία με τον ιταλικό κατασκευαστή Formitalia Luxury Group, οι ειδικοί της Mercedes-Benz έκαναν αυτήν την ιδέα στην πράξη.

Αυτά τα έπιπλα ενσωματώνουν τις άψογες τεχνικές δεξιότητες της διάσημης γερμανικής μάρκας και τη φινέτσα και το πάθος της ιταλικής εταιρείας. Τώρα θα σας περιγράψουμε κάθε έπιπλο και τις λεπτομέρειες του.

Ξεκινάμε με το χαριτωμένο δίδυμο της καρέκλας και του σκαμπό club – και τα δύο είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο. Η πολυθρόνα και το σκαμπό βασίζονται σε όμορφα, καμπύλα ξύλινα πλαίσια τυλιγμένα σε αλουμίνιο και καλυμμένα με υπέροχα καφέ και απαλό ροζ δέρματα.

Ο επόμενος εξαίσιος καναπές δείχνει ένα εξαιρετικό ξύλινο πλαίσιο καλυμμένο με δέρμα πρώτης κατηγορίας. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ο καναπές θα μπορούσε να καλυφθεί πλήρως από δέρμα ή ξύλο. Με υπέροχη εμφάνιση και άνετο κάθισμα, αυτό το κομμάτι ταιριάζει τέλεια στο μοντέρνο σαλόνι.

Το τραπεζάκι σαλονιού είναι απολύτως εκπληκτικό καθώς και πανέμορφο και μοντέρνο και γι ‘αυτό είναι αρκετά ικανό να σας τραβήξει την προσοχή. Το τραπέζι αποτελείται από ένα ξύλινο καπλαμά, πεταλούδα, το οποίο είναι τοποθετημένο στη στιβαρή, μεταλλική κατασκευή.

Ο δεύτερος καναπές στη συλλογή εμφανίζει κομψό σχεδιασμό και υπέροχο μαύρο δέρμα διακοσμημένο με διαμάντι ραφές. Αυτός ο καναπές έχει μεταλλικό σκελετό και θα φαίνεται όμορφος σε φουαγιέ ή σαλόνι.

Το δεύτερο τραπεζάκι σαλονιού έχει ξύλινη επιφάνεια υψηλής ποιότητας σε γκρι βερνίκι διακοσμημένο με εξαίσια, μαύρα οργανικά σχέδια που δίνουν μια νότα μοντέρνας κομψότητας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, αυτός ο πίνακας μπορεί να δημιουργηθεί με γυαλιστερή επιφάνεια.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το ευρύχωρο κρεβάτι Mercedes-Benz, ο σχεδιασμός του οποίου είναι μινιμαλιστικό και κομψό. Το κεφαλάρι από λευκό δέρμα και τα πόδια του κρεβατιού από αλουμίνιο μοιάζουν επίσης με αυτό. Επιπλέον, το δέρμα υψηλής ποιότητας είναι διακοσμημένο με διαμάντι ραφές για επιπλέον πολυπλοκότητα και πολυτέλεια.

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από τη Mercedes-Benz

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από τη Mercedes Benz

Άνετη πολυθρόνα σε πορτοκαλί δέρμα

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από πολυθρόνες Mercedes-Benz

Υποπόδιο – μια κατάλληλη προσθήκη στην πολυθρόνα

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από σκαμπό Mercedes-Benz

Στιβαρός, στιβαρός σχεδιασμός πολυθρόνας  Καταπληκτική συλλογή επίπλων από καφέ πολυθρόνες Mercedes-Benz

Σύγχρονα έπιπλα για το σαλόνι

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από τη Mercedes-Benz 

Συλλογή επίπλων πολυθρόνων καναπέδων Mercedes Benz

Κομψά σχεδιασμένος καναπές

Καταπληκτική-συλλογή επίπλων-από-Mercedes-Benz-καφέ-καναπές-πλάτη

Τραπεζάκι σαλονιού οργανικού σχήματος

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από τραπεζάκι σαλονιού Mercedes Benz

Μεγάλο κρεβάτι – μεταξωτά σεντόνια και κεφαλάρι

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από το κρεβάτι Mercedes Benz

Πόδια κρεβατιού αλουμινίου

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από κεφαλάρι Mercedes-Benz Κλασική μαύρη πολυθρόνα Καταπληκτική συλλογή επίπλων από μαύρες πολυθρόνες Mercedes Benz

Μινιμαλιστικό τραπέζι σαλονιού

Καταπληκτική συλλογή επίπλων από τραπέζι σαλονιού Mercedes-Benz

Μοντέρνα έπιπλα για το σαλόνι σε μαύρο χρώμα   Συλλογή επίπλων από σετ μαύρου χαλιού Mercedes Benz