Fancy Bed Designs βιβλίο λευκά παιδικά κλινοσκεπάσματα

Ασυνήθιστο σχέδιο κρεβατιού για όλα τα μικρά ύπουλα μυστικά μας

Ρίξτε μια ματιά στις επόμενες ιδέες σχεδιασμού υπνοδωματίου και δείτε πώς το υπνοδωμάτιό σας μπορεί να γίνει χώρος μυστικών – όλα χάρη σε έναν τολμηρό επανασχεδιασμό των κουφωμάτων!

Το κρεβάτι μελέτης όσμωσης

Με παίρνει ο ύπνος σε ακουστικά βιβλία, αριστουργήματα του Μπετόβεν και κάτω από τις ανοιχτές σελίδες ενός καλού βιβλίου.

Κανένας από τους δύο δεν διείσδυσε στον ύπνο μου τόσο ώστε να με κάνει πιο σοφό ή να καταλάβω καλύτερα αυτό που διάβαζα. Φυσικά, δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να κοιμηθώ σε ένα λεξικό ή άλλο κείμενο ή βιβλίο αναφοράς που υποτίθεται ότι έχει επιλεγεί για να μεταφέρει έντονα τις τεράστιες πληροφορίες του για την όσμωση.

Ποιος ξέρει, ίσως αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να με κάνει επιτυχημένο σε μια νύχτα και θα ήμουν δίγλωσσος ή υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ αμέσως. Μέχρι να αποκτηθούν περισσότερα στοιχεία για να υποστηριχθεί αυτός ο ισχυρισμός, είμαι στη διαδικασία να πηδήξω στις σελίδες του παιδικού κρεβατιού ιστοριών παιχνιδιών. Αυτό το κρεβάτι, που μοιάζει με μια υπερμεγέθη έκδοση ενός ανοιχτού βιβλίου, είναι κυριολεκτικά ένα θρίλερ με κύλιση.

Κοιμηθείτε, παίξτε, μεγαλώστε, γελάστε, όλα είναι μια πιθανότητα για τα παιδιά σας με αυτήν την αξιολάτρευτη δημιουργία από τον Yusuke Suzuki!

Υβριδικό κρεβάτι νερού

Φανταχτερά σχέδια κρεβατιών ανάκλιση γυάλινου φωτιστικού δαπέδου

Προσοχή, ο ύπνος σε μπανιέρα μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητο θάνατο. Περίμενε και θα δείς! Μην εμπλακείτε σε αυτήν την περιπέτεια τώρα! Ξέρω ότι τα θέματα μου είναι λίγο άρρωστα, αλλά αυτό θα αλλάξει. Γνωρίστε την πιο επιδραστική κοίτη της ζωής σας.

Ελκυστικός, λειτουργικός λαμπτήρας δαπέδου – Μπολ

Τα ασυνήθιστα σχέδια κρεβατιών είναι απλά ένα ξύλινο φωτιστικό δαπέδου

ο Hoesch Water Lounge ενσωματώνει το σχήμα της μπανιέρας, με την άνεση μιας πολυθρόνας και τη χαλάρωση ενός κρεβατιού σε προσαρμοσμένο σχήμα.

Το φανταχτερό κρεβάτι σχεδιάζει άνετο φωτιστικό δαπέδου

Το μυστικό ασφαλές κρεβάτι

Έχετε ακούσει ιστορίες ενός ηλικιωμένου μοναχικού ατόμου που πέθανε και μια εκπληκτική ανακάλυψη έγινε στο στρώμα. Χρήματα. Χαρτονόμισμα. Και πολλά από αυτά. Η δυσπιστία των τραπεζών ανάγκασε τον νεκρό να αποθηκεύσει μετρητά μέσα στο στρώμα ως αντιστάθμισμα κατά της κατάθλιψης, της ύφεσης ή ποιος ξέρει τι θα συμβεί αν ένας ντόπιος θυμωμένος άντρας προσπαθήσει να ληστέψει μια τράπεζα σε 30 λεπτά ή λιγότερο..

Ασυνήθιστα σχέδια κρεβατιών σκαλοπατιών σκάλας κρεβατιών μεταλλικό σκελετό

Μόλις τοποθετήσετε το πλαίσιο του κρεβατιού σας, τη φούστα του κρεβατιού και ρίξετε ένα πάπλωμα πάνω από το στρώμα σας, αυτή θα ήταν η αδύνατη αποστολή κερδοφορίας για οποιονδήποτε κλέφτη

Κρεβάτι Ausellene σχεδιάζει σκαλοπάτια σκαλοπατιών κρεβατιού άνετου πλαισίου

Λοιπόν, είναι καιρός να σταματήσει αυτή η μέθοδος αποταμίευσης και τραπεζικής κατοικίας. Χάρη σε ευκαιριακές ιδέες, το χρηματοκιβώτιο του κρεβατιού εμφανίστηκε ως ένας πρακτικός και φθηνός εξοπλισμός για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων και των πολύτιμων αντικειμένων σας σε μυστηριώδη και συνηθισμένα αντικείμενα. Πιστόλια, κοσμήματα, μετρητά, έγγραφα, αυτά μπορούν να κρυφτούν μέσα στα όρια ενός χρηματοκιβωτίου που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το ελατήριο του σετ στρωμάτων σας.

Το σπαστό κρεβάτι προσωπικότητας

Γρήγορα, έχετε τρία δευτερόλεπτα, έναν καναπέ και δύο απρόσμενους επισκέπτες για να διανυκτερεύσετε. Τι κάνεις? Με το κρεβάτι κουκέτας Doc Sofa, η δύσκολη κατάσταση είναι ένα αεράκι. Με έναν απλό ελιγμό, θα δείτε τον απλό καναπέ σας futon να μετατρέπεται σε κουκέτα που μπορεί να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας.

Λειτουργικό κρεβάτι σοφίτας εξοπλισμένο με σκάλα

Φανταστικά σχέδια κρεβατιών σοφίτας σκάλα σκάλα άνετα μαξιλάρια

Χτισμένο από ξύλινα πηχάκια, αυτό το λειτουργικό έπιπλο έχει αφαιρούμενα καπάκια που καθιστούν πολύ πιο εύκολο να ερωτευτείτε: εύκολο πλύσιμο, εύκολο άνοιγμα, εύκολη μετακίνηση.

     Άνετος σχεδιασμός καναπέ – πολλά διακοσμητικά μαξιλάριαΦανταχτερά κρεβάτια σχεδιάζουν πατάρι σκάλα σκάλας άνετα μαξιλάρια

Είναι μια ενημέρωση ενός μεγέθους που λύνει πολλά από τα μεγάλα προβλήματα στη σύγχρονη οικογενειακή κατοικία

Φανταχτερό κρεβάτι σχεδιάζει σκαλοπάτια σκάλας κρεβάτι άνετη δομή