Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Alex Rodriguez πριν από μερικές εβδομάδες. Από τότε, οι άνθρωποι ήταν περίεργοι για την ακριβή ημερομηνία του γεγονότος και περίμεναν να δουν τον JLo με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα. Αυτό ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ημέρες, αλλά αυτή τη φορά σε μια ελαφρώς διαφορετική περίσταση. Η Jennifer Lopez εθεάθη να φορά ένα υπέροχο νυφικό Zuhair Murad. Το έχει αυτό στην πρεμιέρα της νέας ταινίας “Παντρέψου με” ντυμένος. Maybeσως αυτό να είναι μια μικρή απογοήτευση για τους θαυμαστές του 50χρονου σταρ. Είστε ανυπόμονοι και θέλετε να δείτε πλάνα από την πραγματική μεγάλη μέρα του JLo. Αλλά έρχεται και αυτό σύντομα!

Η Jennifer Lopez κατεβαίνει από το αυτοκίνητο για να γυρίσει την ταινία “Marry me”

βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ειδήσεις διασημοτήτων

Το νυφικό της JLO θυμίζει πολύ αυτό της Σοφίας Βεργκάρα

Πολλοί έχουν συγκρίνει το νυφικό της Τζένιφερ Λόπεζ με της Σοφίας Βεργκάρα. Πριν από λίγες ημέρες, φωτογραφίες του αναρτήθηκαν επίσης στο Διαδίκτυο. Η JLO εθεάθη φορώντας αυτό το νυφικό στα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Marry me”.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εργάστηκε για την παραγωγή μιας ρομαντικής κωμωδίας στη Νέα Υόρκη, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι μεγάλοι σταρ Όουεν Γουίλσον και Μαλούμα. Η ταινία μιλά για έναν ποπ σταρ λίγο πριν το γάμο. Παραδόξως, χωρίζει από τον αρραβωνιαστικό λίγο πριν το γάμο. Η Λατίνο ποπ σταρ που παίζει η JLO στη συνέχεια παντρεύεται έναν σχεδόν άγνωστο που μόλις γνώρισε.

Το φόρεμα συγκρίνεται στα ΜΜΕ με αυτό της Σοφίας Βαεργκάρα

pomi news celebrity news νυφικό

Συγκρίνετε νυφικά της Sofia Vergara και της Jennifer Lopez

Μπορούμε να πούμε ότι τα νυφικά της Σοφίας Βεργκάρα και της Τζένιφερ Λόπεζ μοιάζουν μπερδεμένα. Έχουν ένα κλασικό κόψιμο που διαφέρει από τα παραδοσιακά βασιλικοί γάμοι αγνοήθηκε. Οι ώμοι της τονίστηκαν και στο κάτω μέρος έχεις μια φαρδιά και ρέουσα φούστα. Μοιάζουν με πραγματικές πριγκίπισσες από τα παραμύθια. Ωστόσο, το φόρεμα της Jennifer Lopez ήταν στολισμένο με πολύ πιο λαμπερά στοιχεία. Φορούσε πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα και ολόκληρο το φόρεμα χαρακτηριζόταν από ασημί μεταλλικό χρώμα.

 Σχεδόν πριν από 20 χρόνια, η J Lo φορούσε ένα φόρεμα του ίδιου σχεδιαστή 

ειδήσεις διασημοτήτων - υπέροχα στο κόκκινο χαλί

Η κόμμωση δεν ήταν λιγότερο ευγενής

ειδήσεις διασημοτήτων jlo υπέροχο πρόσωπο

Ο JLo και ο Owen Wilson παίζουν μαζί στο Marry Me

ειδήσεις διασημοτήτων με συνάδελφο ειδήσεις διασημοτήτων

Και πάλι το όμορφο φόρεμα από διαφορετική οπτική γωνία

ειδήσεις διασημοτήτων με νυφικό στο δρόμο