Δύο είναι τα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής Zac Posen για το 2020. Από τη μία πλευρά, υπάρχει η αναδρομική αναφορά στη δεκαετία του 1940 του περασμένου αιώνα, την οποία βιώνουμε εδώ σε έναν απίστευτο αριθμό παραλλαγών. Επιπλέον, η παρουσίαση της συλλογής “Resort 2020” βελτιώθηκε από το μοντέλο Lindsey Wixson προς μια εξαιρετικά θετική έκπληξη. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, συμμετείχε πολύ ενεργά στην επιλογή των ρούχων που παρουσιάστηκαν. Έτσι έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα αυτής της συλλογής πολύ έντονα.

Ο ρετρό σχεδιασμός συνδυάζεται με ασύμμετρα στοιχεία

γκρίζες ιδέες τάσεις της μόδας

Zac Posen 2020 – σαφείς γραμμές και εμπνευσμένες λεπτομέρειες

Τα σαράντα ήταν εμπνευσμένα από τον κλασικισμό, και μπορείς ακόμη και να πεις – από τον κλασικισμό. Πολλά από τα απίστευτα μοντέρνα φορέματα αυτής της συλλογής κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν με ζωντανό γλυπτό. Οι κλασικές πτυχώσεις, ζώνες και μανίκια χρησιμεύουν για να τονίσουν τα προσωπικά πλεονεκτήματα των γυναικών.

Αυτό ισχύει επίσης με πλήρη ισχύ στις αρχικές αποχρώσεις των κλασικών χρωμάτων. Επιπλέον, έχετε την αίσθηση ότι έχετε δουλέψει με μεγάλη ακρίβεια στην ένταση και τον χαρακτήρα τους, έτσι ώστε το προσωπικό χάρισμα να αποδεικνύεται πλεονεκτικό με έναν ιδιαίτερα μοναδικό και θετικό τρόπο. Εξαιτίας αυτού, η Lindsey Wixson μπόρεσε να βρει φορέματα και συνδυασμούς αυτών που έγιναν για εκείνη. Κάθε γυναίκα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. Αυτή είναι η ιδιοφυία αυτής της συλλογής.

Μια σούπερ μοντέρνα απόχρωση του κλασικού πράσινου

πράσινη ιδέα - μεγάλες τάσεις της μόδας

Lindsey Wixson – μια ξεχωριστή εμφάνιση για τον Zac Posen

Όπως είπα και πριν, η εμφάνιση της Lindsey Wixson είναι αίσθηση από μόνη της. Ο λόγος δεν είναι μόνο η ενεργός και εντατική συμμετοχή τους στην επιλογή ρούχων και η βοήθεια για την επιτυχημένη παρουσίασή τους. Η Lindsey είχε σωματικό τραύμα και πολλοί πίστευαν ότι η καριέρα της στο μόντελινγκ ήταν ήδη πίσω της. Έτσι το έγραψε η ίδια το 2017. Λόγω τραυματισμού, δεν μπόρεσε να πατήσει ψηλά τακούνια. Δεν έχει ανέβει στο βάθρο της μόδας από το 2017. Οι κομψές επιμήκεις κλασικές γραμμές της νέας συλλογής από τον Zac Posen σε σχέση με τη μεγάλη της φιγούρα, ωστόσο, επέτρεψαν την παρουσίασή της χωρίς ψηλά τακούνια.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία τονίζει καλύτερα τη γοητεία ορισμένων φορεμάτων

Οι τάσεις της μόδας ευρέως

Το μοντέλο φαίνεται να έφερε τη συναισθηματική της φύση στην εμφάνιση. Επειδή βιώνετε ένα απίστευτα μοναδικό δράμα εδώ – μέσα από πτυχώσεις, ασύμμετρα μανίκια και άλλα λειτουργικά και ταυτόχρονα διακοσμητικά στοιχεία, απλώνεται μια δική της δυναμική. Σε αυτή την περίπτωση, η συλλογή γίνεται μια μεγαλύτερη αφήγηση συναρπαστικών εμπειριών, το επίκεντρο της οποίας είναι η θηλυκότητα με την κλασική και σύγχρονη έννοια.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Ζακ Πόζεν

Αυτή η συλλογή του Zac Posen δεν είναι απλώς μια κορυφαία στιγμή, αλλά μια λογική συνέπεια της επαγγελματικής του εξέλιξης. Πώς προέκυψε αυτό το πολυτελές και ταυτόχρονα πολύ συναρπαστικό αποτέλεσμα μπορεί να εξηγηθεί στο πλαίσιο της γενικής εξέλιξης της καριέρας του. Εδώ είναι μερικά συναρπαστικά στοιχεία για αυτό το τόσο σημαντικό για την προσωπικότητα της μόδας.

Πολυτελής κομψότητα με μοτίβα ζώων

Τάσεις της μόδας χρυσή ιδέα

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1980 σε μια γειτονιά της Νέας Υόρκης με πολλές μπουτίκ μόδας. Ο πατέρας του είναι ταλαντούχος καλλιτέχνης και η μητέρα του – δικηγόρος. Έτσι από την πρώτη μέρα ήταν στο σωστό μέρος για την απίστευτη καριέρα του. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό άτομο στον κόσμο της μόδας αυτές τις μέρες που δεν θέλει τίποτα από τα δημιουργικά του σχέδια. Έτσι η καριέρα του ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά υπήρχαν και κάποια πράγματα με τα οποία δυσκολεύτηκε. Έπασχε από δυσλεξία και δυσκολευόταν να δείξει τη δημιουργική του πλευρά μέσω της γλώσσας.

Το χρώμα μουστάρδας με μοντέρνα λάμψη

Τάσεις της μόδας χρυσό φόρεμα

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που χρησιμοποίησε τη μόδα και το σχέδιο ως μέσο έκφρασης. Perhapsσως από εδώ προέρχεται η συγγένεια για τους ανθρώπους που είναι ταλαντούχοι αλλά έχουν σοβαρές δυσκολίες στη ζωή τους για να ξεπεράσουν. Όπως συμβαίνει με την Lindsey Wixson. Σχεδίασε το πρώτο του γνωστό φόρεμα για τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία είναι πολύ καλή του φίλη. Η τρέχουσα συλλογή διαθέτει επίσης ρετρό γραμμές σε συνδυασμό με λεπτομέρειες που τονίζουν τα προσωπικά πλεονεκτήματα των ερμηνευτών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο σχεδιαστής μόδας έχει επικεντρωθεί κυρίως στα γυναικεία ρούχα. Οι τομείς στους οποίους ομορφαίνει τον κόσμο σας είναι πολύ διαφορετικοί. Κυμαίνονται από νυφικά μέχρι συλλογές για συγκεκριμένες προσωπικότητες έως και στολή για μερικές από τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες. Με όλες αυτές τις προκλήσεις, έμαθε να σχεδιάζει κλασικά ρούχα που τονίζουν επίσης την ατομική ομορφιά.

Τα φορέματα Zac Rosen έχουν τις πτυχώσεις στο σωστό μέρος

Τάσεις της μόδας μαύρο κοστούμι

Τι προβλέπει η συλλογή Zac Posen για τις επερχόμενες τάσεις της μόδας του 2020?

Φυσικά, μπορούμε να δούμε αυτή τη συλλογή του Zac Posen ως προγνωστικό των τάσεων της μόδας του χρόνου που έρχεται. Τα κλασικά και επίσης ρετρό σχέδια πρέπει να θεωρηθούν ως μια σταθερή βάση πάνω στην οποία μπορεί κανείς να πειραματιστεί με τις άλλες πτυχές της ένδυσης. Από αυτή την άποψη, ειδικά τα χρώματα είναι μια συναρπαστική περιπέτεια – εδώ βλέπουμε μεγάλη μυστικιστική έμπνευση από το δάσος των ζεστών ημερών με την ανατολή και τη δύση του ηλίου και γενικά από τις συναισθηματικές στιγμές που έχει να μας προσφέρει η φύση … Έτσι, ανυπομονούμε να το περιμένουμε αυτό επερχόμενη σεζόν μόδας!

Ο σχεδιασμός των γυναικείων ρούχων βρίσκεται στο επίκεντρο της δουλειάς του Zen Posen

Τάσεις της μόδας καφέ φόρεμα

Η Lindsey Wixson έχει επιλέξει ποια ρούχα θα φορέσει

Οι πριγκίπισσες φορούν τις τάσεις της μόδας

ρετρό εμφάνιση τάσεις της μόδας

ευγενείς ροζ τάσεις της μόδας

πιο σφιχτά κομμένες τάσεις της μόδας

Τα λουλουδάτα στοιχεία τονίζουν τη θηλυκότητα

χρυσή λαμπρότητα τάσεις της μόδας

μπλε φόρεμα τάσεις της μόδας

Κλασικές ιδέες τάσεις της μόδας

Ο Posen δίνει έμφαση στις κλασικές και μοντέρνες πτυχές της θηλυκότητας με τα ρούχα του

συνδυασμός με τις τάσεις της μόδας πουλόβερ

Τάσεις της μόδας καθημερινά ρούχα

Τάσεις της μόδας Έγχρωμες εκτυπώσεις

Τάσεις της μόδας προκλητικό κόκκινο

Η γυναίκα με όλες τις ιδιαιτερότητές της ως τέλειο γλυπτό …

Οι τάσεις της μόδας πολύ ευγενές πράσινο

Οι τάσεις της μόδας υπέροχες μπλε ιδέες

Τάσεις της μόδας υπέροχο κοστούμι με μοτίβα

Οι τάσεις της μόδας υπέροχες ζώνες

Οι πτυχώσεις των φορεμάτων Resort 2020 είναι δραματικές!

σούπερ υπέροχα σκούρα μπλε φορέματα της μόδας τάσεις

υπέροχες φαρδιές τάσεις της μόδας φόρεμα

διαφορετικές τάσεις της μόδας Lilas