Στερεά τραπεζαρία σχεδιάζει ξύλινο επιτραπέζιο στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού

17 μαζικά σχέδια τραπεζαρίας με λεπτή γοητεία

Τραπέζια κουζίνας με μια λεπτή γοητεία

Σε πολλές σύγχρονες κουζίνες που δεν ακολουθούν μια ενιαία γραμμή σχεδίασης, είναι η αρχέγονη αλλά ουσιαστική έλξη της τραπεζαρίας με τα συνοδευτικά καθίσματα που καθορίζουν τον πυρήνα του δωματίου, ακριβώς όπως συμβαίνει παραδοσιακά.

Σήμερα, η ανάπτυξη του εξοπλισμού και της τεχνολογίας κουζίνας προχωρά συνεχώς, αλλά τα στοιχεία που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας σε αυτά τα δωμάτια παραμένουν τόσο απλά και θεμελιώδη όσο πριν.

Ας πάρουμε το τραπέζι φαγητού ως παράδειγμα. Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο brunch είτε για ένα πρωινό μπαρ, ένα τραπέζι του καφέ ή ένα μακρύ τραπέζι για οικογενειακές συναντήσεις – είναι ένα βασικό έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει στην κουζίνα, όσο βιαστικός, δυναμικός και ψηφιοποιημένος ο τρόπος ζωής μας έχει γίνει.

Όμορφο τραπέζι κουζίνας από μασίφ ξύλο

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει ξύλινη επιτραπέζια κουζίνα

Για εκείνους που το προτιμούν πιο συντηρητικά, το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να χωρέσει στο σχεδιασμό της κουζίνας, αλλά μπορεί επίσης να προσθέσει ένα άτομο σε ελαφρώς ασυνεπή πινελιά, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εκλεκτικές κουζίνες. Μην φοβάστε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, αυτό είναι ένα μέρος όπου σας επιτρέπεται αυτή η ελευθερία, ένα μέρος όπου οι αυστηροί κανόνες μόδας, που ισχύουν εκτός από την ουσιαστική λειτουργικότητα, δίνουν τη θέση τους σε ένα δημιουργικό ταλέντο για αυτοσχεδιασμό προς το.

Το να μην υπάρχουν αρκετές αντίστοιχες καρέκλες ήταν κάποτε σοβαρός λόγος ανησυχίας. Λοιπόν, σε μια εκλεκτική κουζίνα καλωσορίζουμε το σετ (ελαφρώς!) Καρέκλες διαφορετικής εμφάνισης και δεν έχει νόημα να αλλάζουμε έπιπλα σύντομα μόνο λόγω αυτού. Με μοντέρνο σχεδιασμό, καρέκλες από το ίδιο σετ, αλλά μόνο σε διαφορετικά χρώματα, δημιουργούν μια ζωντανή και φρέσκια ατμόσφαιρα.

Τριγωνικό τραπέζι κουζίνας σε συνδυασμό με πολύχρωμες καρέκλες τραπεζαρίας

Στερεά τραπεζαρία σχεδιάζει γυάλινο επιτραπέζιο χώρο κουζίνας

Υπάρχει μια υπόδειξη από την κοινωνική ψυχολογία για να διαβάσετε ορισμένες πληροφορίες από έναν πίνακα. Ενώ ένα μακρύ τραπέζι παραπέμπει σε επίσημες συγκεντρώσεις και διακρίνει διακριτικά μια κομψότητα, τα μικρότερα τετράγωνα ή στρογγυλά τραπέζια χαρακτηρίζονται από ένα πιο οικείο αποτέλεσμα και δημιουργούν μια φιλική ατμόσφαιρα. Οι πάγκοι για πρωινό, όπου η λειτουργία του μαγειρέματος και του φαγητού δεν διαχωρίζονται τόσο δραστικά μεταξύ τους, το κάνουν ακόμα περισσότερο. Προσφέρουν μια σύγχρονη και νεανική προσέγγιση τόσο στο μαγείρεμα όσο και στο φαγητό μαζί, καθώς και στο στοιχείο επικοινωνίας και μπορεί να είναι κατάλληλο όχι μόνο για τους κατοίκους του κολλεγίου, αλλά και για μια μικρότερη οικογένεια.

Κομψό, λευκό, παραδοσιακό τραπέζι κουζίνας

τεράστια-τραπεζαρία-τραπέζια-σχέδια-ξύλο-τραπεζάκι-κορυφή-κλασική επίπλωση

Ρουστίκ, μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας

τεράστια τραπεζαρία σχεδιάζει ξύλινη επιτραπέζια τραπεζαρία

Τα επικαλυμμένα έπιπλα, οι πολυθρόνες και τα γωνιακά καθίσματα είναι άνετα και άνετα και ως εκ τούτου αυξάνουν την πιθανότητα να παραμείνετε σε αυτά – σκύβοντας στην αυριανή εφημερίδα ή παρασυρμένοι από μια συζήτηση. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στις προτάσεις της εκλεκτικής διάταξης, υπάρχει η τάση να συνδυάζουμε ξύλινα τραπέζια χωρίς στολισμό με πολυθρόνες που προεξέχουν ή να προτιμούμε πολυθρόνες που μπορούν να επαναφορτιστούν κάθε λίγα χρόνια για αλλαγή.

Τραπέζι κουζίνας διακοσμημένο με μοντέρνα πινελιά

Μασίφ τραπέζι τραπεζιού σχεδιάζει ξύλινη επιτραπέζια μοντέρνα πόδια τραπεζιού βάθρου

Σύγχρονο τραπέζι φαγητού στην κουζίνα

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει ξύλινες επιτραπέζιες vintage βελούδινες πολυθρόνες

Οι μοντέρνες και κομψές κουζίνες μπορούν να εξοπλιστούν με εκλεκτικά σχεδιασμένα καθίσματα και να εμπλουτιστούν με την προσθήκη ενός πολύτιμου στοιχείου υψηλής ποιότητας – είτε πρόκειται για έναν πολυέλαιο ή μια σπιτική ενημέρωση τραπεζιού. Αυτό θα προσθέσει περισσότερη δημιουργικότητα, έλξη και αντίθεση, και επιπλέον, υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε αυτό – δεν μπορείτε πραγματικά να το αποδώσετε σε κάποιο συγκεκριμένο στυλ.

Σχεδιασμός τραπεζιού Archipelago Hawaii

Στερεά τραπεζαρία με ξύλινη επιτραπέζια λάκα

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει ξύλινες επιτραπέζιες καρέκλες τραπεζαρίας

Πάρτε, για παράδειγμα, αυτό το εξαιρετικό, ελαφρώς τροποποιημένο ποιοτικό τραπέζι, το οποίο φωτίζει το δωμάτιο με την τιρκουάζ επιφάνεια του, σε αντίθεση με την εντελώς χρηστική κουζίνα στο φόντο από ανοξείδωτο ατσάλι. Παρατηρήστε τα τρυφερά φώτα κρεμαστά φώτα fucsia από την Flos, τα οποία συμπληρώνουν την επίδραση αυτού του πολύτιμου επίπλου.

Μοντέρνα κουζίνα με γυάλινο επιτραπέζιο σε ξύλινη βάση

τεράστιο τραπέζι φαγητού σχεδιάζει λαμπερή επιφάνεια σκαμπό βελούδο

Εξαιρετικά ακατέργαστα κομμάτια ξύλου με ελάχιστο μετασχηματισμό ή ακόμη και επαναχρησιμοποιημένο παρασυρόμενο ξύλο είναι βασικά υλικά που έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή τάση στο σχεδιασμό τραπεζιών. Η υφή του έχει πάντα μια ζεστή και καταπραϋντική επίδραση στα μάτια και είναι το καθαρό δημιούργημα της φύσης, της οποίας η κληρονομιά διατηρείται πάντα στην κουζίνα, ακόμα κι αν συχνά δεν γίνεται αντιληπτή.

Στρογγυλό γυάλινο τραπέζι στην τραπεζαρία

συμπαγές τραπέζι τραπεζιού σχεδιάζει γυάλινη επιτραπέζια ξύλινη βάση

Ο καλύτερος από τους δύο κόσμους έχει μπει στο σχεδιασμό αυτού του ακριβού επίπλου: μια βάση από φυσικό παρασυρόμενο ξύλο που αποκαλύπτει ολόκληρη την οργανική αυθαιρεσία της φύσης και τη βιομηχανικά εγκατεστημένη γυάλινη πλάκα, που υπάρχει εκεί για να ικανοποιήσει τις διατροφικές μας ανάγκες. Το ξύλο αφήνεται στη φυσική του τελική κατάσταση, πλαστικό και χαοτικό, άθλο της φύσης.

Δεσμευτικά και λιγότερο αυθαίρετα, τα περισσότερα μοντέρνα σχέδια σχεδιασμού τραπεζιών μπορεί να κυμαίνονται από οργανική έως ωφελιμιστική μορφή. Η γλώσσα του μοντέρνου σχεδιασμού επίπλων χρησιμοποιεί υλικά όπως πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.

Γυάλινο τραπέζι κουζίνας

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει γυαλιστερή επιφάνεια γυάλινο τραπέζι επάνω τετράγωνοΑυτές οι κινητές, σχεδόν κοσμικές καρέκλες σε στοιχειώδη χρώματα γύρω από το στρογγυλό τραπέζι είναι μια έκφραση της νεωτερικότητας και της νεότητας και έχουν τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης μόδας. Για να πετύχετε μια βιομηχανική αίσθηση, επιλέξτε αλουμίνιο και γυαλί, από την άλλη πλευρά, για να επιτύχετε την ιδέα της έλλειψης βάρους.

Ακρυλική επίπλωση τραπεζαρίας

τεράστιο τραπέζι φαγητού σχεδιάζει γυάλινες επιτραπέζιες ακρυλικές καρέκλες πλάτη

Στρογγυλή τραπεζαρία στα πόδια του τραπεζιού

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει πλαστικές μοντέρνες επιφάνειες πορτοκαλί μαξιλάρια καθισμάτων

Λευκό laminate

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει λαμπερή επιφάνεια σκοτεινή ατμόσφαιρα

Μην ξεχνάτε τη σημασία των αξεσουάρ φωτισμού. Ένα ή περισσότερα φώτα κρεμαστών μας δείχνουν το δρόμο των δυνατοτήτων. Μπορείτε να επιλέξετε την αιτία σας από μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών – από παραδοσιακά έως υπερσύγχρονα ή αφρώδη, για όλα τα γούστα. Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση είναι να επιλέξετε κρεμαστά φώτα από γυαλί, που μιμούνται την εμφάνιση των ποτηριών σαμπάνιας και θα ταιριάζουν ιδιαίτερα με ένα τραπέζι φαγητού. Εάν σας λείπουν τα φωτιστικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα ημιδιαφανές επιτραπέζιο φωτιστικό που θα φωτίσει αυτό το σημαντικό μέρος στην καρδιά του σπιτιού σας.

Μια άλλη μικρή συμβουλή: φρεσκάρετε την τραπεζαρία με κεριά με άρωμα πορτοκαλιού ή με μερικά ξυλάκια κανέλας.

Είτε επιλέξετε ένα παραδοσιακό / εκλεκτικό ή υπερσύγχρονο σχέδιο κουζίνας, εφαρμόστε αυτήν την – όχι μυστική, λίγο περίπλοκη – συνταγή για χρώματα, αξεσουάρ φωτισμού, υφάσματα, υφές και αρώματα, θα κάνετε το διαμέρισμά σας ένα πραγματικό σπίτι από το σπίτι.

μαζική τραπεζαρία σχεδιάζει γυαλιστερό ξύλινο σαλόνι επιφάνειαςτεράστιο τραπέζι φαγητού σχεδιάζει πραγματικά επιτραπέζια πόδια από ξύλομαζική τραπεζαρία σχεδιάζει λαμπερή επιφάνεια σύγχρονο αστικό