Αν κοιμόμαστε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας, τότε θα πρέπει να το κάνουμε σωστά. Μόνο έτσι το σώμα και η ψυχή μπορούν να αναγεννηθούν ξανά κάθε βράδυ και να εξασφαλίσουν ένα χαρούμενο ξεκίνημα της ημέρας. Για αυτό χρειαζόμαστε όλοι μια ήσυχη και ζεστή όαση ύπνου που μπορεί να μας προσφέρει τέλεια άνεση στον ύπνο. Φυσικά, το επίκεντρο εδώ είναι στο κρεβάτι, πιο συγκεκριμένα το στρώμα. Και η εύρεση του σωστού δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτές τις μέρες όταν εξετάζετε την τεράστια ποικιλία στρωμάτων για να διαλέξετε.

Είναι καλύτερα να αγοράσετε κρύο αφρό, λατέξ, βισκόζη ή μάλλον ένα στρώμα ελατηρίου τσέπης; Η απόφαση εξαρτάται κυρίως από πολλούς μεμονωμένους παράγοντες, όπως οι συνήθειες ύπνου και ψεύδους, το σωματικό βάρος και η σωματική διάπλαση καθώς και οι αλλεργίες και οι προσωπικές προτιμήσεις. Οι επόμενες γραμμές αφορούν ένα από τα πιο δημοφιλή στρώματα όλων, το στρώμα τσέπης με ελατήριο. Μείνετε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για την τέλεια δομή, τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και τα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του στρώματος.

στρώμα τσέπης με ελατήρια μοντέρνα επίπλωση υπνοδωματίου

Τι είναι ένα στρώμα τσέπης με ελατήριο?

Το στρώμα τσέπης με ελατήρια έχει ήδη αποδειχθεί και αυτή τη στιγμή βιώνει μια πραγματική διαφημιστική εκστρατεία. Ως υπερήφανος εκπρόσωπος της οικογένειας των ανοιξιάτικων στρωμάτων, προτιμάται από τους περισσότερους πελάτες και είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να το αγοράσει. Δεν είναι επίσης περίεργο, επειδή αυτός ο τύπος στρώματος προσφέρει την καλύτερη εργονομική άνεση και βέλτιστο κλίμα κρεβατιού. Γιατί όμως ονομάζεται ένα στρώμα τσέπης με ελατήρια και πώς κατασκευάζεται?

Τα στρώματα με ελατήρια τσέπης αποτελούνται από πολλά ελατήρια από ανοξείδωτο ατσάλι που είναι ραμμένα ξεχωριστά σε βαμβακερές σακούλες από ύφασμα. Τα ελατήρια συνδέονται μόνο άμεσα με άλλα ελατήρια μέσω αυτών των θυλάκων, γεγονός που εξασφαλίζει καλή ελαστικότητα σημείου και προσαρμογή σώματος.

στρώμα με στρώμα με ελατήρια τσέπης που κατασκευάζουν την καλύτερη άνεση στον ύπνο

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά?

Για να είστε ασφαλείς, όταν επιλέγετε ένα στρώμα ελατηρίου τσέπης θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά που μιλούν για υψηλή ποιότητα. Πάνω απ ‘όλα, ο αριθμός των φτερών.

 • Αριθμός ελατηρίων σε στρώμα ελατηρίου τσέπης

Κατ ‘αρχήν, ισχύουν τα εξής: όσο περισσότερα ελατήρια, τόσο πιο κομψό και άνετο το στρώμα. Τα στρώματα υψηλής ποιότητας έχουν συνήθως από 1000 έως 2000 χαλύβδινα ελατήρια, γεγονός που εξασφαλίζει καλύτερη ελαστικότητα του σημείου. Και η ελαστικότητα υψηλού σημείου σημαίνει στην πραγματικότητα καλύτερη απορρόφηση του περιγράμματος του σώματος όταν ξαπλώνετε. Ο αριθμός των στροφών της άνοιξης παίζει επίσης αρκετά σημαντικό ρόλο. Αυτό θα πρέπει να είναι ήδη 6 – 7 στροφές για να προσφέρει επαρκή ευελιξία.

 • Σκληρότητα συμπίεσης των ελατηρίων και βαθμός σκληρότητας

Η θλιπτική αντοχή των ελατηρίων δεν είναι λιγότερο σημαντική για μια άνετη αίσθηση ψέματος. Στην περίπτωση των στρωμάτων ελατηρίου τσέπης, η τιμή σκληρότητας συμπίεσης δίνει μια καλύτερη ιδέα για την ανθεκτικότητα του πυρήνα ελατηρίου. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός, τόσο το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα με μεγαλύτερο σωματικό βάρος πρέπει να πάρουν ένα στρώμα με υψηλότερη τιμή σκληρότητας συμπίεσης.

Ωστόσο, η τιμή σκληρότητας συμπίεσης δεν πρέπει να συγχέεται με τον βαθμό σκληρότητας ενός στρώματος. Υπάρχουν βαθμοί σκληρότητας από 1 έως 5 και αυτών προηγούνται τα γράμματα "Η" ή "ΦΑ." ορίζεται. Ένα σημαίνει – πολύ μαλακό και 5 – πολύ σκληρό, σύμφωνα με το οποίο ο σωστός προσδιορισμός του σωστού βαθμού σκληρότητας εξαρτάται πάντα από το βάρος και το μέγεθος του σώματός σας.

τσέπη ελαστικό στρώμα νεαρό ζευγάρι

 • Ζώνες ψέματος για περισσότερη άνεση

Ο αριθμός των χώρων ξαπλώματος μιλάει επίσης για καλύτερη στήριξη του σώματος με ένα στρώμα τσέπης με ελατήριο. Οι περιοχές ξαπλώματος ποικίλλουν μεταξύ 3, 5, 7 και 9. Όσο περισσότερες περιοχές ξαπλωμένων έχει το στρώμα σας, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του ξαπλώματος. Η σωστή τοποθέτηση του σώματος στις καθορισμένες περιοχές ξαπλώματος εξασφαλίζει τη βέλτιστη εργονομική τοποθέτηση της σπονδυλικής στήλης και έτσι έναν ξεκούραστο ύπνο χωρίς πόνο στην πλάτη και μυϊκές κράμπες.

τσέπη ελαστικό στρώμα σημείο ελαστικότητας καλύτερη ποιότητα

 • Υλικά υψηλής ποιότητας

Τα στρώματα τσέπης με ελατήριο, χάρη στο σχεδιασμό τους, εξασφαλίζουν γενικά καλή κυκλοφορία αέρα και βέλτιστη μεταφορά υγρασίας. Παρ ‘όλα αυτά, τα υψηλής ποιότητας, βιώσιμα υλικά είναι απαραίτητα όταν φτιάχνετε στρώματα, ειδικά αν θέλετε τέλεια άνεση στον ύπνο. Φυσικά υφάσματα όπως καθαρό βαμβάκι, παρθένο μαλλί προβάτου, μετάξι, κασμίρ και λινό, καθώς και μαλλιά από μπαμπού και καμήλα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Άλλα υλικά υψηλής ποιότητας, χωρίς ρύπους, όπως το λατέξ Talalay, συμβάλλουν επίσης σε μια ακόμη καλύτερη περιβαλλοντική συνείδηση. Αυτό το ουδέτερο για το κλίμα προϊόν, το οποίο προέρχεται από το τροπικό καουτσούκ, δεν είναι μόνο εντελώς ακίνδυνο για την υγεία, αλλά και αρκετά ανθεκτικό, αναπνεύσιμο και εξαιρετικά ελαστικό – ιδανικό για την υφή ενός στρώματος.

Υψηλής ποιότητας, καλά αποδεδειγμένα κατασκευαστές, όπως αυτό Κατασκευαστής κρεβατιών SCHRAMM Για παράδειγμα, βασίζονται συνεχώς σε αυτό το βιώσιμο, καινοτόμο ύφασμα για να κάνουν τα προϊόντα ύπνου Handmade in Germany. Η οικογενειακή επιχείρηση ήταν σε θέση να προσφέρει άνεση κρεβατιού πρώτης κατηγορίας για τις υψηλότερες απαιτήσεις από το 1923-προσαρμοσμένη, αποκλειστική και ασυμβίβαστη. Το επίκεντρο είναι τα στρώματα πυρήνα ελατηρίου τσέπης SCHRAMM με τα θερμικά εκλεπτυσμένα ελατήρια τους. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποστήριξη ώμων και η αυτόματη ρύθμιση προσκέφαλου SHIFT είναι επιπλέον συν σημεία που μιλούν για βιώσιμη καινοτομία και μέγιστη τελειότητα.

στρώμα τσέπης άνοιξη καλός ύπνος υγιής

Τα κύρια πλεονεκτήματα ενός στρώματος με ελατήρια

 • Υψηλή ελαστικότητα και προσαρμογή σώματος (ανάλογα με την ποσότητα και τη δύναμη των ελατηρίων στις τσέπες)
 • βέλτιστη, εργονομική τοποθέτηση της σπονδυλικής στήλης μέσω διαφορετικών ξαπλωμένων περιοχών
 • Σχεδόν κανένας θόρυβος κατά την κίνηση – ήσυχος, αθόρυβος ύπνος
 • υψηλή σταθερότητα – οι ραμμένες υφασμάτινες τσέπες υποστηρίζουν ιδανικά το σώμα και εμποδίζουν το να βυθιστεί μέσα
 • βέλτιστη κυκλοφορία αέρα – ειδικά για άτομα που ιδρώνουν πολύ (χωρίς υγρασία – χωρίς μούχλα!)
 • Ιδανικά για όλες τις θέσεις του σώματος και όλα τα βάρη
 • καλή σχέση ποιότητας τιμής

Συμπέρασμα:

Carpe Noctem στο δικό σας κρεβάτι!

Μείνετε ασφαλείς και βρείτε το τέλειο στρώμα τσέπης με ελατήρια. Αυτό βαθμολογείται με πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την άνεση του ύπνου σας. Αφήστε έμπειρους επαγγελματίες να σας συμβουλεύσουν και να επωφεληθούν από την παράδοση και την τέλεια δεξιοτεχνία. Το απαραίτητο τεστ ψέματος είναι φυσικά πάντα απαραίτητο όταν αγοράζετε ένα στρώμα.

Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται καλό βράδυ και έναν υγιή, ξεκούραστο ύπνο!

υγιεινό στρώμα με τσέπες για ύπνο