Εάν ζείτε σε ένα σύγχρονο σπίτι και πρόκειται να κάνετε τα πάντα ΤΕΛΕΙΑ, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη την ασφάλεια των τιμαλφών σας. Τα χρηματοκιβώτια είναι κάτι αξιόπιστο, αλλά πιθανότατα σχετίζονται με τράπεζες. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης κομψές ασφαλείς λύσεις για σπίτια και διαμερίσματα, τις οποίες δεν θα αναφέρουμε σήμερα. Το επόμενο πράγμα που πιθανότατα θα σκεφτείτε είναι τα ασφαλή συστήματα συναγερμού και θα λέγαμε ότι είστε πολύ κοντά σε αυτό, αλλά αυτό δεν θα είναι το θέμα μας ούτε σήμερα.

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού5

Ασφαλές σύστημα ή σύστημα συναγερμού?

Εάν αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα και δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν ένα χρηματοκιβώτιο ή ένα σύστημα συναγερμού σας εγγυάται τη βέλτιστη ασφάλεια, έχουμε μια καινοτόμο έκπληξη έτοιμη για εσάς. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πρόκειται για μια σύγχρονη εφεύρεση που συνδυάζει τα δύο μέτρα ασφαλείας και καταλήγει σε ένα πολύ κομψό, φιλικό προς το χρήστη και έξυπνο σύστημα για το έξυπνο σπίτι σας.

 Τα χρηματοκιβώτια EiMSIG ® Format είναι μια σύγχρονη ιδέα που όχι μόνο προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από απρόσκλητους επισκέπτες, αλλά και σας προειδοποιεί εάν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να το ελέγξετε εξ αποστάσεως από την άνεση του smartphone σας.

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού2

Η τέλεια λειτουργία του συστήματος ασφαλείας είναι δυνατή χάρη στη συνεργασία δύο γνωστών εταιρειών του χώρου. Οι κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο της Format Tresorbau συνεργάζονται αυτήν τη στιγμή με τους γίγαντες του Smart EiMSIG Smarthome. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον κατανοητό ο συντονισμός χρηματοκιβωτίων και συστημάτων συναγερμού και η προστασία σημαντικών εγγράφων και τιμαλφών από κλοπή και πυρκαγιά.

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού 3

Πώς λειτουργεί όλο αυτό:

Το χρηματοκιβώτιο είναι εφοδιασμένο με αισθητήρα που παρακολουθεί μόνιμα την θυρίδα ασφαλείας. Αυτά τα μέτρα προορίζονται μόνο για το χειρότερο σενάριο, το οποίο ευτυχώς σπάνια ή ποτέ δεν συμβαίνει, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, η ευκαιρία σε μετατρέπει σε κλέφτη. Θα προτιμούσαμε λοιπόν να σκεφτόμαστε την ασφάλειά μας εκ των προτέρων και να ακούμε την παλιά σοφία ότι η εμπιστοσύνη είναι καλή, αλλά ο έλεγχος είναι ακόμη καλύτερος.

Εάν επιχειρηθεί να ανοίξει η θυρίδα ασφαλείας, ενεργοποιείται αμέσως ένα σήμα συναγερμού. Το χρηματοκιβώτιο μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανεξάρτητα από το σύστημα συναγερμού του σπιτιού.

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού4

Διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας και μορφές λαμβάνονται υπόψη και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες του πελάτη. Για να μάθετε περισσότερα, ζητήστε σήμερα μια μη δεσμευτική προσφορά στον ιστότοπο της εταιρείας! Το φιλικό και ικανό προσωπικό θα χαρεί να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε προϊόν μέσω τηλεφώνου ή email και, μαζί με εσάς και τους συνεργάτες πωλήσεών σας, θα βρουν τις σωστές και βέλτιστες λύσεις για την προσωπική σας υπόθεση!

Ασφαλίστε τα πολύτιμα αντικείμενα και τα έγγραφά σας έναντι πυρκαγιάς και κλοπής και απολαύστε τα ταξίδια και τις διακοπές σας χωρίς να χρειαστεί να χάσετε τον έλεγχο του χρηματοκιβωτίου σας!

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού 1

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού8

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού6

χρηματοκιβώτια και συστήματα συναγερμού7