μεγάλα μοντέρνα αρχιτεκτονικά σπιτιών εξωτερική πρόσοψη γκρι ξύλινα πάνελ

Ένα μεγάλο και μοντέρνο σπίτι στη Μελβούρνη, Αυστραλία

Το αρχιτεκτονικό γραφείο από την Αυστραλία είναι. αρχιτεκτονική δημιούργησε το σπίτι της Cassell Street που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα. Το μοντέρνο σπίτι 484 τετραγωνικών μέτρων χτίστηκε το 2012 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η εκπληκτική του πρόσοψη είναι κατασκευασμένη από διχρωμία τραβερτίνη.

Πρωτότυπη μοντέρνα πρόσοψη από τραβερτίνη – Μεγάλο μοντέρνο σπίτι

μεγάλη μοντέρνα αυλή αρχιτεκτονικής σπιτιού έξω από την εξωτερική περιοχή

Τι λένε οι αρχιτέκτονες για το σπίτι: «Το Cassell Street House είναι ένα νέο, σύγχρονο σπίτι. Βρίσκεται στη γωνία στη Νότια Yarra, αντί για ένα παλιό σπίτι Edwardian, και είναι χτισμένο ανάμεσα σε παρόμοια σπίτια vintage στιλ. Το σπίτι σχεδιάστηκε για να θυμίζει την εποχή, αλλά όχι για να μιμηθεί ένα συγκεκριμένο στυλ, ο στόχος μας ήταν ότι είναι ασυμβίβαστα σύγχρονο και παραμένει έτσι.

Γυάλινοι τοίχοι στο ισόγειο

μεγάλο μοντέρνο σπίτι αρχιτεκτονική γυάλινοι τοίχοι πάτωμα φωτιστικό τραπέζι

Δεδομένου ότι το σπίτι βρίσκεται σε μια γωνία, ο πρώτος όροφος είναι ιδιαίτερα εύκολος να δει από το δρόμο και είναι ορατός στους περαστικούς από όλες τις πλευρές. Η πρόσοψη τραβερτίνης αποτελείται από 10 πέτρινες πλάκες διαφορετικών μεγεθών σε δύο διαφορετικά χρώματα, τοποθετημένες κοντά μεταξύ τους. Αυτή η επένδυση στην πρόσοψη είναι παρόμοια με την κατασκευή των βυζαντινών κτιρίων, η οποία ήταν στην πραγματικότητα ο στόχος των ιδιοκτητών σπιτιού. Αλλά δεν χρειάζεται να νομίζετε ότι όλα σε αυτό το σπίτι είναι κατασκευασμένα από τραβερτίνη. Όχι, σίγουρα όχι!

Πρόσοψη από πέτρινες πλάκες τραβερτίνης

μεγάλη σύγχρονη αρχιτεκτονική σπιτιού μονόχρωμη

Ρίξτε μια ματιά στις όμορφες εικόνες και δείτε μόνοι σας! Υπάρχουν εκτεταμένα τζάμια στο ισόγειο, ανοίγοντας τους χώρους διαβίωσης στον απομονωμένο κήπο που περιβάλλει ολόκληρο το κτίριο. Όταν ένας επισκέπτης εισέλθει στο κτίριο από το δρόμο, θα βρίσκεται αμέσως στην καρδιά του κτιρίου. Όταν έρχεται από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης, ανεβαίνει τρεις ορόφους σε μια καμπύλη σκάλα προς τα υπνοδωμάτια του επάνω ορόφου. Η καμπύλη σκάλα έρχεται σε αντίθεση με το γραμμικό σχήμα και το σχέδιο του σπιτιού. Δύο διαφορετικές ζώνες μπορούν να οριστούν στο ισόγειο: η περιοχή ημέρας / καλοκαιριού, που βλέπει βόρεια και προσφέρει θέα στην πισίνα, και η περιοχή νύχτας / χειμώνα, η οποία κοιτάζει νότια και ανατολικά στην προστατευμένη αυλή. “

   Ξύλινη επένδυση τοίχου – ενσωματωμένο τζάκιμεγάλο μοντέρνο αρχιτεκτονικό σπίτι εσωτερική διακόσμηση τζάκι   Άνετος χώρος καθιστικού – δερμάτινη πολυθρόνα χαλάρωσης και μοντέρνο, εντυπωσιακό φωτιστικό δαπέδουμεγάλη μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού χαλαρώστε φωτιστικό δαπέδου πολυθρόνας καθιστικού

Σκάλα – καμπύλες γραμμές

μεγάλη σύγχρονη σκάλα αρχιτεκτονικής σπιτιού

Τα πάντα στο μπάνιο είναι γκρι – μονόχρωμος σχεδιασμός

μεγάλο μοντέρνο αρχιτεκτονικό σπίτι πλακάκια μπάνιου γκρι μινιμαλιστικό

Ντουλάπια καθρέφτη στον τοίχο στο μπάνιο

μεγάλο μοντέρνο σπίτι καθρέφτης νιπτήρα μπανιέρας μπάνιου

Εκτεταμένη απλή τραπεζαρία και καρέκλες τραπεζαρίας γύρω

μεγάλο μοντέρνο σπίτι τραπεζαρία ξύλινα έπιπλα

Πιάτο μαγειρέματος και πάγκος εργασίας στην κουζίνα

μεγάλη σύγχρονη εστία αρχιτεκτονικής κουζίνας πάγκου κουζίνας

Τα μεγάλα ενσωματωμένα ντουλάπια κουζίνας παρέχουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης πιάτων και πιάτων

μεγάλο μοντέρνο σπίτι κουζίνα εντοιχισμένα ντουλάπια φυσικό ξύλο

Εκτεταμένος χώρος κουζίνας – χρώματα και φινιρίσματα και ενσωματωμένα ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

μεγάλο μοντέρνο σπίτι κουζίνα βιομηχανική γυαλιστερή επιφάνεια

Τραπεζαρία – σετ ξύλινα έπιπλα

Σαλόνι – μεγάλος μπλε γωνιακός καναπές

μεγάλο μοντέρνο σπίτι σαλόνι τραπεζαρία γωνιακός καναπές μπλε

γραμμένο και επιμελημένο από τη Sabine