Μοντέρνο σπίτι σχεδιαστών που βρίσκεται συμπαγή στην Ουάσινγκτον

Nautilus Studio: Εμπνευσμένος σχεδιασμός για ένα καινοτόμο και καλλιτεχνικό σπίτι – μοντέρνο σπίτι σχεδιαστών

Η οικοδόμηση ενός τέτοιου σπιτιού που ανταποκρίνεται στις αισθητικές προσδοκίες ενός σχεδιαστή ή καλλιτέχνη δεν είναι το πιο εύκολο έργο στον κόσμο. Το έργο γίνεται λίγο πιο δύσκολο όταν κάποιος πρέπει να λάβει υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους πρακτικούς περιορισμούς του.

Σχεδιασμένο από την επινοητική ομάδα του Calico Studio, αυτή η κομψά σχεδιασμένη απόδραση στην Ουάσινγκτον ικανοποιεί τις ανάγκες ενός υφαντουργού, ακόμη και διπλασιάζοντας τη λειτουργία του και αποτελώντας έμπνευση για το ταλέντο τους ως σχεδιαστή. Ένα τέλειο μείγμα μορφής και λειτουργικότητας, το Nautilus Studio παρέχει έναν δημιουργικό χώρο εργασίας που συνδέεται πάντα με το κεντρικό κτίριο.

Συμπαγής κατοικία με εκτεταμένο τμήμα

μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού waschington που βρίσκεται ιδέα πρωτότυπο

Λαμβάνοντας το όνομά του από τις σπείρες του ναυτίλου (Μαρίνα Μαλάκια για όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα ελληνικά), η συμπαγής κατοικία διαθέτει ένα εκτεταμένο τμήμα και δοκάρια που είναι ορατά από το εσωτερικό, που θυμίζουν τον ναυτίλο. Το επεκτατικό μέρος δεν είναι μόνο για να προκαλέσει οπτικό θαυμασμό, αλλά και για να εκπληρώσει πολλές άλλες εργασίες: προστατεύει πάντα το εσωτερικό από το άμεσο ηλιακό φως. Η χρήση μεγάλων γυάλινων παραθύρων εξασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι μέσα στο κτίριο μπορούν να το εποπτεύουν συνεχώς, ακόμη και αν η γύρω στέγη προσφέρει αρκετή ιδιωτικότητα και σκιά.

Έξω υπάρχει ένα άνετο καθιστικό και μια μεγάλη παιδική χαρά

Σύγχρονος σχεδιαστικός οίκος waschington ιδέα που βρίσκεται έξω από την περιοχή

Ένας κέδρος από τη σχετική περιοχή χρησιμοποιήθηκε για να φτιάξει το προσαρμοσμένο κυρτό έπιπλο που μπορεί εύκολα να μετακινηθεί στο εσωτερικό του σπιτιού. Αυτό δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που μπορεί να προσαρμοστεί και να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει στις βασικές ανάγκες του καλλιτέχνη.

Ο γύρω θόλος προσφέρει αρκετή ιδιωτικότητα και σκιά

μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού waschington που βρίσκεται το σχέδιο ιδέας

Οι ψηλές σοφίτες παρέχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης σε αυτόν τον τρελό χώρο εργασίας και παρόλο που υπάρχει πληθώρα χρωμάτων στη διακόσμηση και η επίπλωση για να τα γεμίσει, το ίδιο το εσωτερικό είναι ως επί το πλείστον ουδέτερο όσον αφορά τη σκίαση. Όμορφο, εργονομικό και πρακτικό, το Nautilus Studio αποτελεί εγγύηση ότι οι κάτοικοί του δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχούν για τη μεγάλη διαδρομή για να φτάσουν στη δουλειά τους σε πολυσύχναστους καιρούς..

Η λειτουργία του interio διπλασιάζεται και οδηγεί σε έμπνευση για το ταλέντο του σχεδιαστή από Υφαντουργός

Μοντέρνος σχεδιαστικός οίκος waschington που βρίσκεται φωτισμός

Αυτή η κομψά σχεδιασμένη απόδραση στην Ουάσιγκτον ικανοποιεί τις ανάγκες ενός υφαντουργού

μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού waschington βρίσκεται ψηλά στην οροφήΤο ίδιο το εσωτερικό είναι ως επί το πλείστον ουδέτερο όσον αφορά τη σκίαση μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού waschington ιδέα ιδέα σπίτι γραφείοΑπό μέσα υπάρχουν ορατές δοκοί που θυμίζουν τον Ναυτίλο  Μοντέρνος σχεδιαστικός οίκος waschington που βρίσκεται ιδέα διαχωριστικό τοίχο Υπάρχει πληθώρα χρωμάτων στη διακόσμηση και την επίπλωσηΜοντέρνο σχεδιαστικό σπίτι waschington που βρίσκεται διακοσμημένο σαλόνι

γράφτηκε και επιμελήθηκε η Hristina