οικολογικό οικοδόμημα από πηλό καινοτόμα τεχνολογία σύνθετων υλικών

Οικολογικό κτίριο και πρωτοποριακή τεχνολογία

Πάντα ήθελες να ζεις κάτω από τον κήπο σου, τα λουλούδια και τα δέντρα σου; Να είσαι πολύ κοντά στη φύση και να ζεις με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο; Η αμερικανική εταιρεία Green Magic Homes σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Ο έξυπνος συνδυασμός καινοτόμων δομικών υλικών και επαγγελματικής τεχνογνωσίας στο υψηλότερο επίπεδο είχε ως αποτέλεσμα μοναδικά θερμοκήπια.

Οικολογικό κτίριο που θα ήταν αντάξιο ακόμη και ενός πραγματικού χόμπιτ στο Shire. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να είσαι φαν του Τόλκιν ή να έχεις δει το “Lord of the Rings” τρεις φορές για να νιώσεις τέλεια σε ένα τέτοιο οικολογικό σπίτι.

Οικολογικό κτίριο ως αποτέλεσμα υψηλής καινοτόμου τεχνογνωσίας

οικολογικό κτίριο hobbit house καινοτόμος φύση σπιτιού λάσπης

Φυσικά, οργανικά σχήματα προσελκύουν τα μάτια μας από την αρχή. Green Magic Homes μπορεί να καλυφθεί με διαφορετικές επικαλύψεις – πράσινο γρασίδι, άμμο, πέτρες ή χιόνι. Ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες, τα σπίτια έχουν πάντα μια νέα εμφάνιση. Μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν ως ένα είδος αγροκτήματος μετατρέποντας ολόκληρη την εξωτερική περιοχή σε έναν κήπο κατανομής. Βέλτιστα βιώσιμα, που παράγουν τρόφιμα και εξοικονομούν ενέργεια, αυτά τα σπίτια είναι απλά φανταστικά, ειδικά για άτομα που έχουν βαρεθεί τη δραστική περιβαλλοντική ρύπανση και την ανεύθυνη κατανάλωση της κοινωνίας μας.

Απολαύστε οικολογικά κτίρια κοντά στη φύση

οικολογικό κτίριο hobbit house βιώσιμο σύνθετο υλικό

Το οικολογικό κτίριο διευκολύνεται

Η ίδια η κατασκευή του σπιτιού μπορεί να συνδυαστεί πολύ γρήγορα και εύκολα. Τρία άτομα μπορούν να το κάνουν αρκετά καλά μέσα σε 2-3 ημέρες. Οι μονάδες αποτελούνται από υψηλής ποιότητας σύνθετα υλικά (ρητίνες και φυσικές ίνες) και συμπληρώνονται με τέλεια θερμομόνωση. Το τελειωμένο σπίτι προσφέρει άφθονο χώρο και αρκετό φως ημέρας. Οι τοίχοι αναπνέουν και πλένονται εντελώς. Αυτό γενικά αποτρέπει τη μούχλα και την υγρασία. Μια ευχάριστη, υγιεινή ατμόσφαιρα δημιουργείται από μόνη της και προσφέρει στους κατοίκους ένα τέλειο περιβάλλον διαβίωσης γεμάτο όρεξη για ζωή και θετική ενέργεια.

οικολογικό κτίριο hobbit house πράσινα μαγικά σπίτια φύση βιώσιμα σπίτια

Αυτό που μοιάζει με μια αρχαία κατοικία φτιαγμένη από γη από το εξωτερικό είναι στην πραγματικότητα ένα αριστούργημα της εποχής του διαστήματος. Εκλεπτυσμένη κατασκευή κτιρίου, καινοτόμα σύνθετα υλικά και πολύ κορυφαία επαγγελματισμός. Είναι ένα όνειρο για το μέλλον που έγινε πραγματικότητα και μας προσφέρει μια τέλεια εναλλακτική λύση διαβίωσης. Θα τους καλωσορίσουμε και θα τους κάνουμε μέρος της καθημερινής μας ζωής; Μόνο ο χρόνος θα δείξει ακριβώς.

Υψηλής ποιότητας σύνθετα υλικά

οικολογικό κτίριο hobbit house καινοτόμα σύνθετα υλικά

Χτίστηκε γρήγορα και εύκολα

οικολογικό κτίριο hobbit house ελαφριά κατασκευή σύνθετα υλικά

Οργανικά σχήματα και αδιάβροχη επίστρωση

οικολογικά κτίρια βιώσιμα υλικά κατασκευή σύνθετα υλικά

Καθαρή άνεση

οικολογικό κτίριο λάσπη σπίτι καινοτόμο σπίτι λάσπη σπίτι χόμπιτ

Στρογγυλεμένες στοές και μια παραμυθένια αίσθηση

οικολογικό κτίριο εσωτερικό διάδρομο σχεδιασμός ξύλινες στοές hobitt σπίτι

Εξωτερική πρόσοψη που ελάχιστα γίνεται αντιληπτή

οικολογικό κτίριο πηλό σπίτι καινοτόμο βιώσιμο παθητικό σπίτι

Έχετε τον δικό σας κήπο πάνω από το κεφάλι σας

οικολογικό οικοδόμημα πήλινο σπίτι καινοτόμο φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι ζουν hobbit