ζωντανή αυτόνομη μονάδα δοχείου εκτός πλέγματος

Οβάλ ζωντανό δοχείο για ένα πιο πράσινο μέλλον

Αυτό το κομψό δοχείο, που ονομάζεται επίσης Ecocapsule, είναι ένα σπίτι χαμηλής ενέργειας και σχεδιάστηκε από την Ωραίοι αρχιτέκτονες σχεδιασμένο από την Μπρατισλάβα. Πρόκειται για έναν περίπλοκο συνδυασμό πολυτέλειας, ελευθερίας και κινητικότητας εντελώς εκτός δικτύου. Κάθε οικιακή μονάδα διαθέτει αποδοτικό ηλιακό σύστημα, σύστημα διπλής ενέργειας και υψηλή χωρητικότητα μπαταρίας.

Υπάρχει επίσης η πτυσσόμενη ανεμογεννήτρια, η οποία εξασφαλίζει επιπλέον ενέργεια για τις ανάγκες των κατοίκων. Το τέλειο οβάλ σχήμα του ζωντανού δοχείου εξασφαλίζει μια μέγιστη ποσότητα συλλεγέντος νερού της βροχής.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, εδώ μπορείτε να νιώσετε βιωσιμότητα με κάθε λεπτομέρεια

ζωντανό δοχείο βιώσιμη ζωντανή αιολική ενέργεια ηλιακό σύστημα

Το εσωτερικό δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον. Η πολυλειτουργικότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός συνδυάζονται με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο. Δύο ενήλικες μπορούν να ζήσουν στην κάψουλα και να νιώσουν απόλυτα σαν στο σπίτι τους. Διατίθεται μικρή αλλά τέλεια εξοπλισμένη κουζίνα με επαρκή χώρο εργασίας. Μπορείτε να μείνετε άνετα στην τραπεζαρία, να κάνετε ένα ζεστό ντους στο μπάνιο και στη συνέχεια να απολαύσετε έναν υγιή ύπνο στο ζεστό, πτυσσόμενο κρεβάτι. Είναι πολυτελείς συνθήκες ξενοδοχείου που μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε στη φύση. Δεν ζείτε μόνο περιπετειώδη, αλλά και εντελώς αυτόνομα και ελεύθερα με καθαρή συνείδηση.

Το εσωτερικό προσφέρει επιφάνεια 8μ²

ζωντανό δοχείο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό συμπαγές

Ένα τέτοιο ζωντανό δοχείο δεν είναι ιδανικό μόνο για παραθεριστές, αλλά και για ερευνητές ή ακόμη και ως μονάδα για ανθρωπιστικές αποστολές. Είναι ιδανικά κινητό και μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε – στην παραλία, στα βουνά, στο δάσος ή ακόμα και στην πόλη στις στέγες των ουρανοξυστών. Η ζωντανή κάψουλα χωράει σε ένα εμπορευματοκιβώτιο θαλάσσιων μεταφορών, μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο και ακόμη και να τραβηχτεί από ένα ζώο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη βιώσιμη καινοτομία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Nice Architects ή επισκεφτείτε το Φεστιβάλ Pioneers στη Βιέννη στις 28 και 29 Μαΐου, όπου θα εκτεθούν τα ζωντανά δοχεία. Διασκεδάστε πολύ με αυτό!

Καινοτόμο κάμπινγκ στην παραλία

κατοικημένο εμπορευματοκιβώτιο από την αιολική ενέργεια πλέγματος παραλίας

Εκλεπτυσμένος εσωτερικός σχεδιασμός

σαλόνι δοχείο οβάλ σχέδιο κρεβάτι κουζίνας

Βιώσιμη, αστική λύση

δοχείο διαβίωσης φιλικά προς το περιβάλλον βιώσιμες ενότητες διαβίωσης

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και φουτουριστικός σχεδιασμός

ζωντανό δοχείο αιολικής ηλιακής ενέργειας φιλικό προς το περιβάλλον

Όλα με μια ματιά

Σκίτσο ζωντανής κάτοψης δοχείου

Ρομαντικές νύχτες εκτός πλέγματος

ζωντανό δοχείο ενότητα ζωντανή ρομαντική βιώσιμη