ονειρεμένο σπίτι κτίριο μινιμαλιστική αρχιτεκτονική τσιμεντένια εξωτερική πισίνα

Πώς ο αρχιτέκτονας Fran Silvestre θα έφτιαχνε ένα σπίτι ονείρου

Σύμφωνα με πολλούς επιτυχημένους ειδικούς, η πραγματοποίηση ενός ονείρου ξεκινά με την οπτικοποίησή του. Επομένως, εάν θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι ονείρων κάποια στιγμή, θα πρέπει να έχετε πολλά παραδείγματα στο μυαλό σας. Θα πρέπει να είναι πραγματικά μοντέρνα, πανέμορφα και μοναδικά. Ακριβώς όπως τα παραδείγματα από τον ιδιοφυή Fran Silvestre.

Δείτε τι έχει να προσφέρει! Τότε θα μπορούσατε να σκεφτείτε πώς θα έφτιαχνε το σπίτι των ονείρων σας.

Ποιος ξέρει αν αυτό δεν είναι πραγματικά το πώς φαντάζεστε το κτίριο που θα ζούσατε σε μια μέρα; Πώς σας ακούγεται αυτό?

Εμπνευσμένο από τον νότο

Μεσογειακές επιδράσεις γενικά φαίνονται στο έργο του. Δεν εννοούμε τόσο την παραδοσιακή ή τη σύγχρονη κατασκευή. Έχει να κάνει με τη στάση ζωής και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.

Απλή τελειότητα σε σκυρόδεμα

ονειρεμένο σπίτι κτίριο λευκό γύψο σκυρόδεμα

Ο Andreu Alfaro είναι ένας γλύπτης που ενσωματώνει όλα αυτά υπέροχα στο έργο του. Υπηρέτησε επίσης ως υπέροχο παράδειγμα για τον Φραν Σιλβέστρε. Πριν ιδρύσει το δικό του αρχιτεκτονικό στούντιο, συνεργάστηκε επίσης πολύ εντατικά με έναν άλλο αρχιτέκτονα. Αυτό είναι το varlvaro Siza Vieira. Οι επιρροές από τη στενή συνεργασία τους γίνονται επίσης αισθητές στο τρέχον έργο του αρχιτέκτονα.

Γιατί αφοσιώθηκε στην οικοδόμηση ονειρεμένων σπιτιών?

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο βιογραφικό του Fran Silvestre. Χρησιμοποιώντας το παράδειγμά του, προσπαθούμε να δώσουμε μια απάντηση στην ερώτηση: Γιατί αποφασίζετε ακόμη και να μετατρέψετε το σπίτι των ονείρων σας σε επάγγελμα.

Μινιμαλιστικό σκηνικό και ανοιχτό σχέδιο διαβίωσης

κτίριο ονειρεμένο σπίτι σαλόνι μινιμαλιστικό εσωτερικό στυλ

Ο ίδιος ο αρχιτέκτονας λέει σε μια συνέντευξη ότι ως παιδί ήταν διχασμένος ανάμεσα σε δύο πάθη. Από τη μία πλευρά, αγαπούσε πραγματικά τη δημιουργική εργασία. Ταυτόχρονα, υπήρχαν αρκετοί μηχανικοί στην οικογένειά του. Ο πρώτος από αυτούς ήταν ο προπάππους του και πολλά μέλη της οικογένειας ακολούθησαν αυτήν την παράδοση για πολλές γενιές.

Έτσι ο αρχιτέκτονας γνώριζε πολλά για την τεχνική αλλά και τη δημιουργική πλευρά της διαδικασίας. Η τέλεια ισορροπία αυτών των δύο καθώς και η αίσθηση αρμονίας αποτέλεσαν τον τελικό χαρακτήρα του έργου του.

Σύγχρονος πουρισμός σε ασπρόμαυρο

χτίστε το σπίτι των ονείρων ανοιχτή κουζίνα μπαρ

Αρχές σχεδιασμού και φιλοσοφία

Όταν κοιτάζετε τον τρόπο με τον οποίο ασχολείται ο Φραν Σιλβέστρε με την οικοδόμηση ονειρεμένων σπιτιών, ο όρος «φιλοσοφία» έρχεται αμέσως στο μυαλό. Μπορείτε να δείτε την υπέροχη εγγύτητα στη φύση. Αυτό δεν φαίνεται να είναι αλλιώς παρά να εξηγείται με βαθιά πνευματικότητα.

Εκφράζεται με σύμβολα και όχι με λέξεις.

Ευθείες γραμμές και γαλήνη σε εξωτερικούς χώρους

χτίστε ονειρεμένο σπίτι έξω από την περιοχή λευκό γύψο καθιστικό

Αλλά ο αρχιτέκτονας είναι επίσης πολύ χαρούμενος που κάνει το δεύτερο. Λέει ότι τα έργα του αντιπροσωπεύουν μια αλληλεπίδραση θέλησης και επιθυμίας. Τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά αυτών των ακινήτων προορίζονται για όλους τους πελάτες. Έτσι το έργο υλοποιείται το πιο όμορφο από τον εσωτερικό κόσμο του κάθε ιδιοκτήτη.

Λαμβάνονται επίσης υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες στη ζωή του και στο περιβάλλον και αξιοποιείτε στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Σύμφωνα με τον Fran Silvestre, η οικοδόμηση ενός ονειρεμένου σπιτιού πρέπει να αντιπροσωπεύει την ικανοποίηση

χτίστε το σπίτι των ονείρων Ισπανός αρχιτέκτονας fran silvestre

Η μοναδικότητα μπορεί επίσης να κρύβεται στην απλότητα

ονειρεμένο σπίτι κτίριο απλό σχεδιασμό σκυρόδεμα

Σαφήνεια στο σχεδιασμό και απόλυτη άνεση στο εσωτερικό σχέδιο

ονειρικό σπίτι κτίριο μινιμαλιστικό κτήριο ενός ορόφου

Σύγχρονος τρόπος ζωής με μινιμαλιστικό τρόπο

ονειρεμένο σπίτι που χτίζει μοντέρνες αρχιτεκτονικές ευθείες γραμμές

Κομψά οβάλ σχήματα και λεπτός φωτισμός

Χτίστε ένα ονειρικό σπίτι Οβάλ εξωτερική πισίνα Συρόμενα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Ισχυρό και συμπαγές σε ένα

κτίριο ονειρικό σπίτι οβάλ σχήματα μινιμαλιστική αρχιτεκτονική