προσόψεις σπιτιών χρώματα μπλε μπροστινή πόρτα κίτρινο χρώμα σχεδιαστικές ιδέες

Επιλέξτε το σωστό χρώμα για την πρόσοψή σας!

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης για την πρόσοψή σας είναι μια ευαίσθητη ερώτηση. Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε τα πάντα εντελώς λάθος. Επειδή μόλις εκτελέσετε την επιφάνεια σε έντονο χρώμα, είναι δύσκολο να την αλλάξετε.

Χρώματα πρόσοψης σπιτιού – από ουδέτερες έως φωτεινές και ουσιαστικές αποχρώσεις χρωμάτων

προσόψεις σπιτιού χρώματα λευκό μπροστινό κήπο σχήμα γρασίδι πράσινο

Σε αυτή την περίπτωση, το λευκό είναι περίπλοκο να χρησιμοποιηθεί ξανά ως χρώμα για την πρόσοψη. Επιπλέον, αν ακολουθήσετε λάθος προσέγγιση, όχι μόνο επιδεινώνετε τη δική σας εμφάνιση, αλλά και την εμφάνιση της γειτονιάς.

Το κλασικό λευκό

προσόψεις σπιτιού χρώματα λευκό μπροστινή αυλή γρασίδι πράσινο

Μείγμα χρωμάτων μπλε-καφέ-λευκό

προσόψεις σπιτιών χρώματα μπλε χρώμα ιδέες σχεδιασμού

Αλλά ταυτόχρονα, δεν πρέπει να προσεγγίζετε το θέμα με μεγάλη συστολή. Χρώματα για την πρόσοψη, τα οποία δίνουν μια ατομική και αλάνθαστη εμφάνιση, είναι μέσα!

Καλοκαίρι στο ηλιόλουστο κίτρινο

προσόψεις σπιτιού χρώματα κίτρινο χρώμα σχεδιαστικές ιδέες καλοκαιρινή κατοικία

Υπάρχουν επίσης μια σειρά από μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε εκ των προτέρων εάν μια απόχρωση θα φαίνεται καλή στο σπίτι σας. Ένα από αυτά είναι, για παράδειγμα, η αναζήτηση τριγύρω για παρόμοιες προσόψεις. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια μικρή ποσότητα βαφής τοίχου πρώτα, να την εφαρμόσετε και να δείτε πώς μοιάζει. Αφήστε αυτό το μικρό μέρος να βυθιστεί για μερικές ημέρες.

Επιλογή χρώματος – η αγωνία της επιλογής

προσόψεις σπιτιού χρώματα κίτρινο χρώμα σχεδιαστικές ιδέες επιλογή χρώματος

Στη συνέχεια, όταν είστε πεπεισμένοι ότι αυτό το χρώμα είναι καλό για την πρόσοψή σας, θα πρέπει να το κάνετε όλο με αυτό!

Επιλέξτε την πιο κατάλληλη απόχρωση

προσόψεις σπιτιού χρώματα καφέ αποχρώσεις χρώμα επιλογή σχεδίου χρώματος

Όχι μόνο το φως, αλλά και η υφή επηρεάζουν πολύ την επιλογή του χρώματος. Εάν η επιφάνεια της πρόσοψης έχει υποστεί ζημιά σε ένα σημείο, αυτό θα αναγνωριστεί επίσης μετά το βάψιμο. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η πρόσοψη έχει ομοιόμορφη βάση.

Γκρι σε συνδυασμό με άλλα χρώματα

προσόψεις σπιτιών χρώματα κίτρινο γκρι καφέ ιδέες σχεδίασης χρώματος

Μια άλλη πρόκληση είναι ότι το χρώμα της πρόσοψης εναρμονίζεται καλά με τις άλλες λεπτομέρειες σε αυτήν. Υπάρχουν πολλές πιθανές προσεγγίσεις σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές αποχρώσεις των ίδιων αποχρώσεων. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να παρέχετε πολλές αντιθέσεις. Στη δεύτερη περίπτωση, συνήθως περιορίζεστε σε δύο χρώματα.

Μια φρέσκια εμφάνιση στο πράσινο

προσόψεις σπιτιών χρώματα πράσινο χρώμα ιδέες σχεδιασμού

Η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι επίσης σημαντική. Εάν όλα τα σπίτια της περιοχής είναι μόνο σε ουδέτερες αποχρώσεις, ένα φωτεινό χρώμα στην πρόσοψή σας δεν θα είναι απαραίτητα καλοδεχούμενο. Εάν βρίσκεστε σε προστατευμένο τοπίο, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε με περιορισμένη χρήση χρώματος για να μην επηρεάσετε τη φυσική ομορφιά.

Αρμονία και αντίθεση

προσόψεις σπιτιών χρώματα κίτρινο γκρι χρώμα σχεδιαστικές ιδέες τούβλα χρώμα

Ξύλινες πινελιές

προσόψεις σπιτιών χρώματα μπλε συνδυασμός χρωμάτων

Εάν έχετε πράσινες περιοχές μπροστά του, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα χρώμα που θα χρησιμεύσει ως φόντο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεσογειακό χάρισμα μέσα από φλογερά χρώματα και πλούσιο πράσινο.

Ουδέτερο σε γκρι χρώμα

προσόψεις σπιτιού χρώματα γκρι χρώμα αποχρώσεις επιλογή χρώματος ουδέτερο

 Or μπορείτε να συνδυάσετε παστέλ αποχρώσεις και / ή γκρι με πράσινο γκαζόν. Με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να συνδυάσετε το χρώμα της πρόσοψης με μια πισίνα.

Λεπτοί παστέλ τόνοι

προσόψεις σπιτιών χρώματα γαλάζιο λευκό χρώμα σχεδιαστικές ιδέες παστέλ χρώματα

Πράσινο δυόσμου σε δράση

προσόψεις σπιτιού χρώματα δυόσμο πράσινο λευκό χρώμα σχεδιαστικές ιδέες παστέλ χρώματα

 Μια πιο σκούρα σκιά

        προσόψεις σπιτιού χρώματα γκρι καφέ σκούρο χρώμα αποχρώσεις ιδέες κήπου