Το Samsung Galaxy Watch Active βρίσκεται στην αγορά εδώ και μερικές εβδομάδες. Τα προηγούμενα παρόμοια μοντέλα ήταν εντυπωσιακά και δημοφιλή. Τι θα έλεγε τότε υπέρ της αγοράς του νεότερου από το νεότερο; Εδώ έχουμε όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά από τα προηγούμενα μοντέλα σε μικρότερη μορφή. Αυτές οι καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας στο σχεδιασμό θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές για να τροφοδοτήσουν τις προσπάθειές σας για καλύτερη φόρμα.

Το αθλητικό ρολόι Samsung Galaxy Watch Active διατίθεται σε διάφορα χρώματα

πολλές μεγάλες αποχρώσεις των αθλητικών ρολογιών

Περιγραφή του Hi-Tech Samsung Galaxy Watch Active

Στα 14 εκατοστά, αυτό το υψηλής τεχνολογίας σπορ ρολόι είναι πολύ μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα της ίδιας μάρκας. Επιπλέον, τα μηχανικά στοιχεία έχουν πλέον σχεδόν αφαιρεθεί πλήρως από την επιφάνεια και όλα ελέγχονται μέσω της οθόνης αφής. Υπάρχουν δύο μικρά κουμπιά στη δεξιά πλευρά του ρολογιού.

Το κάτω είναι εκεί για να ενεργοποιήσετε την εμφάνιση του μενού. Το άλλο κουμπί είναι ένα κουμπί επιστροφής και μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε για να επιστρέψετε εύκολα στο κύριο μενού. Η λειτουργικότητα είναι πολύ διαφορετική και μπορείτε να έχετε πολλές πληροφορίες στο ρολόι με μια μικρή κίνηση. Η λειτουργία ρολογιού μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε διαφορετικά σχέδια. Υπάρχουν μεγάλες μοντέρνες μινιμαλιστικές παραλλαγές μεταξύ τους. Υπάρχει ένα στο πίσω μέρος Έλεγχος καρδιακών παλμών Επιπλέον, αυτό το νέο αθλητικό ρολόι υψηλής τεχνολογίας διαθέτει υψηλής ποιότητας μοντέρνους ιμάντες ρολογιών που είναι πολύ εύκολο να φορεθούν και ταυτόχρονα σταθεροί.

Το πίσω μέρος του αθλητικού ρολογιού Galaxy Watch Active

πίσω όψη αθλητικών ρολογιών

Διαφορετικά σχέδια από το Samsung Galaxy Watch Active

Βασικά, το νέο μοντέλο από το Samsung Galaxy Watch Active είναι ιδανικό για όποιον αναζητά μικρότερο σπορ ρολόι ανάμεσα στα ήδη διαθέσιμα μοντέλα. Μεταξύ άλλων, ενσωματώνονται εκεί σημαντικές καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας. Αλλά τα διαφορετικά χρώματα έχουν επίσης μεγάλη σημασία και σίγουρα θα προσελκύσουν την προσοχή πολλών ανθρώπων. Εκτός από το κλασικό ασπρόμαυρο, υπάρχουν παραλλαγές σε πράσινο και ροζ, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Οι λειτουργίες είναι πάρα πολλές και αλλάζουν εύκολαο αθλητισμός παρακολουθεί μια μεγάλη καρδιά

Πολλοί αγοραστές επιλέγουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό

αθλητικά ρολόγια με smartphone ασπρόμαυρο

Διατίθενται επίσης μοντέρνα φωτεινά χρώματα

αθλητικά ρολόγια αποχρώσεις του πορτοκαλί

Maybeσως προτιμάτε αυτή τη θηλυκή παραλλαγή?

αθλητικά ρολόγια ροζ και άλλες αποχρώσεις