Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε σε gadget υψηλής τεχνολογίας. Κάποιος θα ήθελε να απολαύσει τη ζωή με τον πιο σύγχρονο δυνατό τρόπο. Συχνά αυτό σημαίνει να ζούμε πιο οικολογικά και μοντέρνα. Η δουλειά μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους για τις τελευταίες καινοτομίες. Εδώ είναι οι ιδέες μας για τον Μάιο με μια ματιά!

Λίστα με τα καλύτερα gadgets για τον Μάιο του 2019

Garmin Forerunner – το πιο πρόσφατο αθλητικό ρολόι

Αυτό είναι ένα υπέροχο αθλητικό ρολόι τόσο για κανονικούς αθλητές όσο και για επαγγελματίες αθλητές. Θα εκπλαγείτε με χαρακτηριστικά που μπορεί να μην σας έχουν περάσει από το μυαλό. Είναι όμως εξαιρετικά χρήσιμα και θα αυξήσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπλέον, αυτό το ρολόι είναι ένα παράδειγμα σύγχρονων gadget που είναι εξαιρετικά βιώσιμα και ανθεκτικά. Έχει μια επιφάνεια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γρατσουνιστεί.

Το υπερσύγχρονο ρολόι για αθλητές για το 2019

gadget προδρόμου Μαΐου 2019

Google Pixel 3a XL – εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής

Ο καθένας θα μπορούσε να έχει ένα κινητό τηλέφωνο με μια εξαιρετικά αποδοτική κάμερα αυτή τη στιγμή σε πολύ λογική τιμή. Αυτό είναι δυνατό χάρη στο νέο προϊόν της Google – Google Pixel 3a XL, που κυκλοφορεί στην αγορά από τις αρχές Μαΐου. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή και μια μεγάλη οθόνη.

Με αυτό σίγουρα θα απαθανατίσετε τις υπέροχες στιγμές του καλοκαιριού.

Αναζητήστε ένα κινητό τηλέφωνο με μια υπερσύγχρονη κάμερα?

Τηλέφωνο Google Pixel υπέροχο 3a XL

Ασύρματα ακουστικά – Stuffcool Stuffbuds

Σχεδόν δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για τη χρησιμότητα των ασύρματων ακουστικών. Αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των καταλόγων των σύγχρονων gadget, αλλά, ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές, είναι δύσκολο να αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη. Ο δροσερός σχεδιασμός και η αποτελεσματικότητα στην εργασία συνδυάζονται με εξαιρετικό τρόπο στο μοντέλο Stuffcool Stuffbuds. Κυκλοφορούν επίσης στην αγορά από τον Μάιο.

Χρησιμοποιήθηκε το νεότερο μοντέλο ασύρματων ακουστικών?

νέα ιδέα για ακουστικά τον Μάιο

Μοντέρνα ηχεία με κλασικό σχεδιασμό – Zakk Woodstock

Είναι πλέον υπερσύγχρονο να συνδυάζεις τον κλασικό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα των σύγχρονων gadget. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα ηχεία Zakk Woodstock. Ο παραδοσιακός χαρακτήρας επιτυγχάνεται με το ξύλινο άγγιγμα. Όμως, πίσω του βρίσκονται τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα όσον αφορά την ποιότητα του ήχου και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Μοντέρνο ηχείο με παραδοσιακό σχεδιασμό

φορητό bluetooth μπορεί ιδέα

Gamig News – Μάιος 2019

Ποιος θα ήταν ο κόσμος της υψηλής τεχνολογίας χωρίς τις τελευταίες ειδήσεις για τα παιχνίδια; Η υπερσύγχρονη έκδοση του Mortal-Kombat είναι εδώ και αυτός είναι ο αριθμός 11. Όσοι από εσάς διαθέτετε σύγχρονους υπολογιστές παιχνιδιών και άλλα gadgets θα το απολαύσετε πραγματικά!

Φανταστείτε το τελευταίο στο gaming?

βιντεοπαιχνίδι Μάιος 2019

Τα νέα σπορ ρολόγια εκπλήσσουν με λειτουργικότητα

gadget ρολογιού Μαΐου 2019

Η ανθεκτικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των ακουστικών νέας γενιάς

Stuffcool υπέροχα αντικείμενα ακουστικών