Φωτίστε το σκοτεινό διαμέρισμα αποτελεσματικά και έξυπνα

Το φως της ημέρας μπορεί να αποκαλύψει την ομορφιά του σπιτιού σας. Το περβάζι παραθύρου είναι το πιο φωτεινό σημείο σε κάθε δωμάτιο. Ο ανακλαστήρας φωτός Espaciel βελτιώνει τη φυσική φωτεινότητα στα σκοτεινά δωμάτια. Μπορείτε να ανακατευθύνετε την πηγή φωτός της ημέρας στις πιο μακρινές γωνίες του σπιτιού σας και να αυξήσετε το εύρος.

Ο ανακλαστήρας φωτός Espaciel

Ο ανακλαστήρας Espaciel είναι πρακτικός και αποτελεσματικός και προσφέρει ευεξία και άνεση στην καθημερινή ζωή. Δεν χρειάζεται να μετακομίσετε αν το διαμέρισμά σας είναι πολύ σκοτεινό. «Εξοπλισμένο με μια εξαιρετικά ανακλαστική, περιστρεφόμενη επιφάνεια, το φως της ημέρας μπορεί να φανεί μέσα από το Espaciel Στρέψτε τον ανακλαστήρα σε οποιοδήποτε επιθυμητό σημείο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε την ένταση του φωτός »- λένε οι σχεδιαστές.

Μέσα στο περβάζι

Τοποθετήστε το Espaciel μπροστά από το παράθυρο. Τρία σχέδια είναι διαθέσιμα για τους πελάτες. Ο τύπος του προϊόντος εξαρτάται από την επιφάνεια στην οποία θα τοποθετηθεί: κιγκλίδωμα μπαλκονιού, εξωτερικό περβάζι παραθύρου και εσωτερικό περβάζι παραθύρου. Ο ανακλαστήρας φωτός μπορεί να στερεωθεί εύκολα χωρίς διάτρηση στην επιφάνεια (ξύλο, πέτρα, γυψοσανίδα). Ο ανακλαστήρας είναι πολύ λεπτός, πάχους περίπου 4mm, οπότε μπορείτε να ανοίξετε εύκολα τα παράθυρα μετά την εγκατάσταση. Εάν τα παράθυρά σας δεν έχουν σανίδες, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στον τοίχο.

Ρυθμίστε την κατεύθυνση εύκολα  

Επισυνάπτεται στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού

Φωτίστε αποτελεσματικά το διαμέρισμα της πόλης

  Espaciel ανακλαστήρας φωτός