Μεταλλικές προθέσεις ως διακόσμηση τοίχου καθιστικού

Είναι δύσκολο να περάσεις το κρύο και την άσχημη φύση του μετάλλου. Δεν σας κατηγορούμε! Αλλά μέσα από τα μάτια ενός σχεδιαστή ή καλλιτέχνη, αυτό το υλικό αποκτά νέες ιδιότητες, όπως η σχεδιαστικότητα και η βιωσιμότητα. Η ενσωμάτωση μεταλλικών τόνων στο εσωτερικό σχέδιο θα δώσει στο σπίτι σας ένα νέο όραμα.

Δείτε μια εξαιρετική μέθοδο και αλλάξτε το όραμά σας για σύγχρονη πολυπλοκότητα.

Έχουμε δει πολλά από έπιπλα από χαλκό έως σκάλες από ανοξείδωτο ατσάλι. Θέλουμε να επισημάνουμε και να επισημάνουμε κάτι – τη χρήση μεταλλικών πάνελ στο σπίτι. Ναι, οι μεταλλικές πλάκες δεν είναι πολύ ελκυστικές, αλλά αντιπροσωπεύουν το αρχαίο κλασικό με μοντέρνο τρόπο. Είναι περίεργα και σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε με τρόπους ζωής που απέχουν πολύ από τον κανόνα.

 Μεταλλικό ψηφιδωτό

Μεταλλικές προφορές ως διακόσμηση σπιτιού

Επειδή χρησιμοποιείτε έναν τύπο μετάλλου δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τις ασυνήθιστες ιδιότητές του. Εάν ταιριάζετε λάθος με το χρώμα του ακατέργαστου στοιχείου, θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει όριο στην ευελιξία και τη μοναδικότητά του. Αν σας αρέσουν οι αποχρώσεις των φυσικών χρωμάτων, επιλέξτε εναλλασσόμενες αποχρώσεις του μαύρου, του σκούρου γκρι και του καφέ καφέ. Αλλά αν σας αρέσουν οι υπερβολικές εκρήξεις χρώματος, τότε οι ισχυρές μεταλλικές επικαλύψεις σε ζεστά χρώματα θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Στερεό διαμέρισμα – καφέ δέρμα

Μεταλλικές πινελιές ως διακόσμηση τοίχου παράθυρο γυαλί διαχωριστικός τοίχος σαλονιού

Λαμπτήρες ανάρτησης διαφόρων μεγεθών

Μεταλλικές πινελιές ως διακόσμηση τοίχου κόκκινη πολυθρόνα σαλόνι χωριστικός τοίχος

Το καλύτερο πράγμα για τις μεταλλικές πλάκες είναι ότι διατηρούν πάντα την αρχική τους δομή όσο και αν τις παραμορφώνετε. Οι πλάκες από ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμεύουν ως ανακλαστικοί καθρέφτες.

 Έπιπλα από ξύλο – οροφή από ξύλινα πάνελΜεταλλικές προθέσεις διακόσμηση ξύλινο δάπεδο ενσωματωμένο τζάκι

Λεία και περιποιημένη – ένα φλογερό στοιχείο 

Αναγνωρίστε μια συγκεκριμένη άποψη στο σπίτι σας και δείξτε μια οπτική αναπαράσταση του χάρισμα, της λαμπρότητας και της δημιουργικότητας. Δημιουργήστε ένα θέμα. Σύγχρονες εγκαταστάσεις που δίνουν μια φουτουριστική πινελιά. Οι μεταλλικές και μεταλλικές διακοσμήσεις δημιουργούν μια αστική αίσθηση. Ας ελπίσουμε ότι αναγνωρίσατε τις ενδιαφέρουσες ιδιότητες των μεταλλικών πλακών.

Ράφια – γκρι εξοπλισμός

Μεταλλικές προφορές ως διακόσμηση ράφια κουζίνας δωμάτιο

Κόκκινη, γυαλιστερή επιφάνεια

Μεταλλικές προφορές ως διακόσμηση κόκκινο χρώμα κουζίνας

Όλοι θέλουν να κάνουν πάρτι σαν ροκ σταρ. Έχετε σκεφτεί όμως πραγματικά τη δυνατότητα να ζείτε έτσι; Σχεδιάστε ένα σαλόνι που αντιπροσωπεύει τη δεξιοτεχνία, τη λαμπρότητα και, κυρίως, την ατομικότητα.

Πολυθρόνα από μασίφ κόκκινο δέρμαΜεταλλικές πινελιές ως διακοσμητική κόκκινη δερμάτινη πολυθρόνα

Αφηρημένα μοτίβα και τόνους στο σαλόνι

Μεταλλικές προθέσεις ως καναπέδες διακόσμησης μαξιλάρια γλυπτικής πάγκου

Σαλόνι από την αρχιτεκτονική Schappacher White

Μεταλλικές προφορές ως διακόσμηση αφηρημένος επιδέξια σχεδιασμένος πυλώνας

Έμμεσος φωτισμός με πορτοκαλί χρώμα

Μεταλλικές προφορές ως διακοσμητικά αφηρημένα τραπέζια από μασίφ ξύλο

Κάνε αλλαγές

Το μέλλον του σχεδιασμού και της ομορφιάς του ονείρου σας εξαρτάται από την επιλογή των μεταλλικών τόνων. Μπορείτε να χτίσετε ένα απλό φύλλο μετάλλου σε μια όμορφη ντουλάπα, τοίχους, πόρτες, τζάκια ή πάγκους κουζίνας. Αν ενσωματώνατε μεταλλικά μοτίβα στο σπίτι σας, πώς θα τα προσεγγίζατε?

             Έπιπλα με επένδυση μετάλλων Μεταλλικές προφορές ως διακόσμηση τοίχου επίπλων

Ενδιαφέρουσα σχεδίαση οροφής

Μεταλλικές προφορές ως διακόσμηση του σχεδιασμού οροφής πρωτότυπο

Αρσενικό σχέδιο

Μεταλλικές προθέσεις διακόσμηση γούνινη μοκέτα δέρμα πολυθρόνας

Χώρος κουζίνας και ατμόσφαιρα εξοπλισμένα με μεταλλικές πλάκεςΜεταλλικές πινελιές ως διακόσμηση λάμπες κουζίνας σκαμπό κρεμαστές