σχεδιαστής διακόσμησης Steven Haulenbeek

Χάλκινη διακόσμηση σχεδιαστών

Σήμερα θέλουμε ένα εξαιρετικά υπέροχο και πρωτότυπο Διακόσμηση σχεδιαστών φανταστείτε ότι προέρχεται από τις ΗΠΑ. Σε ορισμένες περιοχές εκεί, σε αντίθεση με την Ευρώπη φέτος, έπρεπε να επιβιώσετε σε έναν πολύ κρύο χειμώνα.

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης

ιδέες διακοσμητικών διακοσμητικών διακοσμητικών Steven Haulenbeek

Ο Steven Haulenbeek είναι ένας σχεδιαστής που του αρέσει να κάνει το καλύτερο από όλα. Ο παγετός τον βοήθησε πολύ όταν σχεδίασε τη συλλογή του με διάφορα διακοσμητικά, αξεσουάρ, ακόμη και έπιπλα για την αυλή του.

Δημιούργησε τη συλλογή πάγου χαλκού από τέτοιες διακοσμήσεις, αξεσουάρ και έπιπλα (Ice Cast Bronze Collection). Καταλαμβάνει την αυθαίρετη, αλλά ταυτόχρονα πλούσια υφή του λιωμένου πάγου.

Η διαδικασία ξεκινά με τη ρίψη του χαλκού σε κομμάτια πάγου. Αφού στεγνώσει το κερί, ο Haulenbeek σχεδιάζει το τελευταίο κομμάτι από μασίφ μπρούτζο. Η περιορισμένη έκδοση των κομματιών έχει γίνει με μαύρη πατίνα. Έχει επίσης τρίψει για να αποκαλύψει την υφή του τραχού χαλκού.

Τα πρώτα χάλκινα αγγεία με πολύ υψηλή αξία ως διακόσμηση από τη συλλογή πάγου χάλκινου χυτού έγιναν πριν από πολλά χρόνια. Αλλά μετά τον παγετό αυτό το χειμώνα, αποφάσισε επίσης να δημιουργήσει βοηθητικά τραπέζια.

Τόσο μεγάλη άποψη για τον χαρακτήρα της φύσης που μπορεί να γίνει αρκετά τραχύ; Πόσο απίστευτα υπέροχη συνδυάζει ιδέες λειτουργιών και διακόσμησης. Στην πράξη, πρέπει απλώς να παρατηρήσετε και να μην επινοήσετε τίποτα. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια τόσο μεγάλη διακόσμηση και συλλογή επίπλων θα μπορούσε να προκύψει από αυτό! Ο Steven Haulenbeek έχει τώρα ένα στούντιο όπου, χάρη στα ψυγεία, μπορεί να δουλέψει στα έργα του για τον παγετό ακόμη και το καλοκαίρι. Νομίζω ότι η βασίλισσα του χιονιού μπορεί να το ζηλεύει. Τουλάχιστον είμαστε!

Χάλκινη διακόσμηση σχεδιαστών

σχεδιαστής διακόσμηση διακόσμηση χάλκινο

Χάλκινο μπολ

διακοσμητικό διακοσμητικό μπολ διακόσμησης

Χάλκινα έπιπλα

σχεδιαστής διακόσμησης διακόσμηση χάλκινο

Πρωτότυπη διακόσμηση σχεδιαστή

διακοσμητική διακόσμηση διακοσμητικό μπολ πρωτότυπο

 Σχεδιαστικά έργα τέχνης διακοσμητική διακόσμηση καρέκλες διακόσμησης