Δροσερό πλωτό μοντέλο πόλης από χαρτόνι

Η πλωτή δομή, την οποία μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, σχεδιάστηκε από τη σχεδιάστρια με έδρα τη Στοκχόλμη, Nina Lindgren

Μοιάζει με ένα πλωτό γλυπτό από χαρτόνι που προσπαθεί να αναπαράγει έντεχνα τη φουτουριστική αστική ουτοπία της κομψής μητρόπολης του 1927.

Μια σειρά στοιχείων από χαρτόνι έχουν συνδεθεί μεταξύ τους.

Κάποιος λοιπόν έχει δημιουργήσει μια άποψη που θυμίζει έντονα λόφο με τη δομή και το τοπίο του. Τα φώτα έχουν ενσωματωθεί ακόμη. Αυτό έκανε την εντύπωση πιο ρεαλιστική και ευρύχωρη.

Δροσερό μοντέλο πόλης από χαρτόνι

Δροσερή έκθεση μοντέλου πόλης από χαρτόνι

Η καλλιτεχνική εγκατάσταση ονομάζεται “πλωτή πόλη”. Μπορείτε να τα δείτε σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Το ένα έχει μια σειρά γεωμετρικών διαμορφώσεων. Μοιάζουν με αστικά τοπία, αρχιτεκτονική και μικρογραφίες ταινιών. Τα μεμονωμένα στοιχεία έχουν μειωθεί σε σφιχτά συσκευασμένες φόρμες.

Ομαδοποιώντας τα θέλει κανείς να τραβάει συνεχώς την προσοχή των επισκεπτών

Δροσερό μοντέλο πόλης αιωρούμενη φαντασία από χαρτόνι

Η εγκατάσταση μπορεί να φαίνεται μαζική σε μερικούς ανθρώπους. Η πρώτη μας αντίδραση ήταν ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το εμφανίσουμε σε μια γκαλερί. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η κατασκευή είναι πολύ ελαφριά.

Μπορείτε να το βάλετε σε διαφορετικά μέρη όπου ταιριάζει στις αναλογίες και το στυλ του δωματίου

Δροσερός σχεδιαστής χαρτονιού μοντέλου καλλιτέχνη πόλης

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το έργο στο πάτωμα. Οι φωτιζόμενες παραλλαγές μπορούν φυσικά να συμβάλουν επίσης σε μια πολύ φωτεινή και χαρούμενη διάθεση.

Στις εικόνες εδώ μπορείτε να ζήσετε το έργο σε ουδέτερο φόντο

Χάρτινο κουτί από χαρτόνι μοντέλο πόλης

 Στο μέγεθος που εμφανίζεται, δεν αντιπροσωπεύει μόνο ένα κεντρικό κομμάτι, αλλά πρακτικά κυριαρχεί στο δωμάτιο

Δροσερό μοντέλο πόλης κατασκευασμένο από υφάσματα από χαρτόνι

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης φαίνεται να έχει αντιληφθεί την πόλη, μαζί με ολόκληρη την αρχιτεκτονική της, σαν έναν μικρό, αυτόνομο κόσμο. Τι εννοούμε; Αν κοιτάξετε το έργο, δεν θα θυμηθείτε έναν πλανήτη που περιβάλλεται από τους δορυφόρους του?

Το έργο τέχνης μπορεί προς το παρόν να προβληθεί ζωντανά στην Art Rebels Art Gallery

Δροσερό μοντέλο πόλης από χαρτόνι πλωτό σχέδιο