Αντιστοίχιση πολύτιμων λίθων για τα ζώδια του νερού

Το νερό είναι το στοιχείο της ζωής. Χωρίς αυτό, η ζωή στον πλανήτη μας δεν θα ήταν δυνατή. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν υπό την επίδραση αυτού του στοιχείου έχουν πολλές από τις ιδιότητές του. Είστε ενσυναισθητικοί και μπορείτε έτσι να υποστηρίξετε και να κατανοήσετε τους άλλους καλά. Ταυτόχρονα, όμως, είναι πολύ συναισθηματικοί και αλλάζουν διάθεση και χαρακτήρα ανάλογα με την κατάσταση, όπως είναι χαρακτηριστικό για το νερό.

Ζώδια Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύ

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός

Τα ζώδια, τα οποία επηρεάζονται κυρίως από το νερό, είναι οι Ιχθείς, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός. Όπως τα κύρια στοιχεία, θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε κατάσταση και να επωφεληθούν από αυτήν.

Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό για τα υδατογραφήματα ότι είναι κάπως μυστηριώδη και απρόβλεπτα.

Πολύτιμοι λίθοι με την ενέργεια Yin

Οι πολύτιμοι λίθοι που είναι φορτισμένοι με την ενέργεια Yin είναι κατάλληλοι για όλα τα ζώδια του νερού. Αυτά είναι κυρίως αυτά που είναι διαφανή και έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξουν το χρώμα τους.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές ανάλογα με το ζώδιο.

Ενέργεια Γιν και Γιανγκ

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο νερό Γιν Γιανγκ

Ζώδιο Σκορπιού

Ο πιο σημαντικός πολύτιμος λίθος για σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Οκτωβρίου είναι το opal. Τα χαρακτηριστικά των χαρακτήρων τους, όπου κυριαρχείται από τον πλανήτη Άρη, είναι πολύ καλά από Aventurine χαλαζίας, αμέθυστος, κρύσταλλος και ορυκτό φεγγαρόπετρα ισορροπημένο. Οι πολύτιμοι λίθοι αντιστοιχούν επίσης στην ιδιοσυγκρασία αυτών των σκορπιών Μάτι τίγρης και ίασπις.

Βραχιόλι από πέτρες ματιών τίγρης

ασορτί πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος βραχιόλι ματιών τίγρης σκορπιός

Πέτρες Jasper

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός ίασπις

Μεταξύ 3 και 13 Νοεμβρίου, οι σκορπιοί θα γεννηθούν υπό την επίδραση του ήλιου. Σας αρέσει να παίρνετε την πρωτοβουλία και να έχετε έναν πολύ ευγενή χαρακτήρα. Είναι ευκολότερο για αυτούς να βρουν ισορροπία και ευτυχία εάν φορούν ή περιβάλλουν τον εαυτό τους με τους ακόλουθους πολύτιμους λίθους:  Αμέθυστος, τιρκουάζ, κοπράνιο opal, κιτρίνη και κεχριμπάρι.

Περιδέραια αμέθυστος για τις κυρίες Σκορπιούς

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθύς κολιέ αμέθυστος

Opal- ένα όμορφο πολύτιμο λίθο

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός οπάλιο

Οι Σκορπιοί, που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Νοεμβρίου, βρίσκονται υπό την ισχυρή επιρροή της Αφροδίτης. Αυτές είναι καλλιτεχνικά προικισμένες και ισχυρές προσωπικότητες και χρειάζονται ισχυρές πηγές έμπνευσης στη ζωή. Παίρνουν τέτοια από πολύτιμους λίθους όπως Ακουαμαρίνη, αλεξανδρίτης, γρανάτης, σμαράγδι, τοπάζ και τουρμαλίνη.

Βραχιόλι σμαραγδί

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός σμαράγδι

ζώδια ζώδια ψάρια

Ο πιο σημαντικός πολύτιμος λίθος για όλα τα ψάρια είναι ο αμέθυστος. Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου βρίσκονται υπό την επίδραση του Κρόνου. Είστε κυκλοθυμικοί, ονειροπόλοι, συχνά σας αρέσει να αποσύρεστε από την κοινωνία. Άλλοι πολύτιμοι λίθοι που σας δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας και προστασίας είναι Αιματίτης, φεγγαρόπετρα, νεφρίτη, μάτι τίγρης, κόκκινο ίασπι.

Δαχτυλίδι φεγγαρόπετρου – ένα διακριτικό κόσμημα για τις κυρίες Ιχθύς

ταιριάζει πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθύες δαχτυλίδι φεγγαρόπετρας

Οι Ιχθείς μεταξύ 2 Μαρτίου και 11 Μαρτίου βρίσκονται υπό την ισχυρή επιρροή του πλανήτη Δία. Είστε περήφανοι αλλά ειλικρινείς και πολύ ευαίσθητοι. Η ψυχή σας θα ηρεμήσει και θα δυναμώσει από πολύτιμους λίθους Ηλιοτρόπιο, μαργαριτάρια, κοράλλια και οπάλια.

Οι πέτρες του ηλιοτρόπου έχουν έντονο πράσινο χρώμα

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθύς καρκίνος σκορπιός ηλιοτρόπιο

Κομψό μαργαριτάρι κολιέ διπλής σειράς 

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος χάντρες σκορπιός

Οι άνθρωποι με το ζώδιο Ιχθείς από τις 12 έως τις 20 Μαρτίου είναι πολύ ανοιχτές και επικοινωνιακές προσωπικότητες, αλλά έχουν πολλές απαιτήσεις. Χρειάζονται πολύτιμους λίθους που θα δώσουν θετική ώθηση στη μοίρα τους. Αυτό περίπου Αλεξανδρίτης, διαμάντι, σμαράγδι, ζαφείρι και ακουαμαρίνα.

Κρεμαστό Aquamarine – αυτός ο γαλάζιος πολύτιμος λίθος είναι πολύ τρυφερός και κομψός

ασορτί πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ψάρια ιχθύς κρεμαστό κόσμημα

Οι ζαφείρι είναι σε σκούρο μπλε χρώμα

ταιριαστοί πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθύς ζαφείρι

αστέρι Καρκίνος

Το σμαράγδι έχει ευεργετική και ενισχυτική δράση για όλα τα καβούρια. Οι καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 22 Ιουνίου και 1 Ιουλίου βρίσκονται υπό την επιρροή του Δία. Είναι αισθησιακοί και ευαίσθητοι και έχουν την ικανότητα να κερδίζουν τη στοργή των άλλων ανθρώπων. Οι καρκίνοι αυτής της περιόδου είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Χρειάζεστε προστασία και ηρεμία για να προχωρήσετε στη ζωή. Μπορείτε να αντλήσετε αυτήν την ενέργεια από τους ακόλουθους πολύτιμους λίθους: Aventurine χαλαζίας, αμέθυστος, αιματίτης, ροκ κρύσταλλος, χαλαζίας και ίασπης.

Απαλό ροζ χαλαζία για τις ρομαντικές γυναίκες Καρκίνος

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός χαλαζίας

Κρεμαστό χαλαζία με στρογγυλεμένο σχήμα

ασορτί πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός μενταγιόν χαλαζία

Ο κρύσταλλος βράχου είναι διαφανής

ταιριάζει πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθύς καρκίνος σκορπιός κρεμαστό ροκ κρύσταλλο

Ροκ κρυστάλλινα σκουλαρίκια

ταιριάζουν πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός ροκ κρύσταλλα σκουλαρίκια

Οι Καρκίνοι γεννήθηκαν μεταξύ 2 Ιουλίου και 11 Ιουλίου, των οποίων η ζωή καθοδηγείται έντονα από τον Δία. Είστε ειρωνικοί και πολύ περίεργοι. Μερικές φορές δείχνουν απερίσκεπτοι στις αντιδράσεις τους. Τέτοια καβούρια χρειάζονται πολλή τύχη στη ζωή. Το παίρνουν από τους πολύτιμους λίθους Τυρκουάζ, ηλιοτρόπιο, μαργαριτάρια, μάτια γάτας και οπάλιο.

Πολύτιμοι λίθοι για υγεία και εσωτερική αρμονία

ταιριάζει πολύτιμοι λίθοι ζώδιο ιχθείς καρκίνος σκορπιός μαργαριτάρι κολιέ