κήπο υπόστεγο κήπο σχέδιο μπλε σπίτι κολάζ ξύλου

Έχετε ήδη υπόστεγο κήπου?

Οι μέρες που το υπόστεγο του κήπου χρησιμοποιούνταν μόνο ως υπόστεγο εργαλείων έχουν παρέλθει. Με ένα κομψό εσωτερικό που ταιριάζει στο γούστο σας, θα θυμάστε για πολύ το ένα ή το άλλο πάρτι που γιορτάσατε μέσα ή μπροστά από το υπόστεγο του κήπου ή χρησιμοποιήστε το υπόστεγο του κήπου ως ένα άνετο καταφύγιο. Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, πρέπει να επιλεγεί το στυλ της επίπλωσης και να αγοραστούν και να εγκατασταθούν τα κατάλληλα αντικείμενα και υλικά. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τρεις ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού που θα επιτύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Το δεύτερο σαλόνι

Με λίγα μόνο έπιπλα μπορείτε ένα άνετο σαλόνι έξω από το υπόστεγο του κήπου σας δημιουργώ. Εκτός από έναν μεγάλο καναπέ, που μπορεί να βρεθεί ως τοπίο καναπέ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια πολυθρόνα. Για πρακτική χρήση, σκεφτείτε ένα τραπεζάκι σαλονιού που ταιριάζει με το στυλ του καναπέ. Στη γωνία ή στον τοίχο, αξίζει να τοποθετήσετε ένα μικρό ντουλάπι που προσφέρει χώρο αποθήκευσης ποτηριών και φλυτζανιών. Στην περίπτωση ενός μεγαλύτερου σπιτιού κήπου, μια ξαπλώστρα μπορεί να τοποθετηθεί επιπλέον ή αντί για την πολυθρόνα. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα εάν δεν είναι ένα πλήρες ξύλινο σπίτι, αλλά μάλλον πολύ φως και θερμότητα μπορούν να διεισδύσουν σε διευρυμένες περιοχές παραθύρων. Με μερικά διακοσμητικά αντικείμενα όπως φαναράκια, μαξιλάρια και Co., η σπιτική ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα. Στην περίπτωση των εικόνων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μοτίβα από τη φύση, τα οποία σας υπενθυμίζουν ότι βρίσκεστε στη μέση της φύσης – π.χ., είναι κατάλληλο ένα επιβλητικό ελάφι ή μια φωτογραφία του δάσους. Ένα ράφι για χαλαρή ανάγνωση δεν είναι επίσης εκτός τόπου.

υπόστεγο κήπου εξωραϊσμός εσωτερικών επίπλων ελαφριές ξύλινες καρέκλες τραπεζαρίας

Κιόσκι με οικιακή χρήση

Για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα έξω από ένα υπόστεγο κήπου, πρέπει να υπάρχουν όλες οι συνδέσεις, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και λύματα. Αυτό που είναι κοινή πρακτική στις αποικίες κήπων δεν μπορεί πάντα να εφαρμοστεί σε κήπους σπιτιού. Εάν το μικρό σπίτι προσφέρει χώρο για περιστασιακή, κυρίως βραχυπρόθεσμη ζωή, πρέπει να υπάρχουν ευκαιρίες για ύπνο, διαμονή και μαγείρεμα. Επιπλέον, τα δωμάτια υγιεινής είναι απαραίτητα. Η πρόκληση είναι να επιπλωθεί ένα πλήρες διαμέρισμα σε έκταση μικρότερη από 24 m². Ένας χώρος ύπνου κάτω από τη στέγη, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με στρώματα ή ακόμη και αιώρες, μπορεί να διευκρινίσει το ζήτημα του ύπνου. Μια τουαλέτα και πιθανώς ένα μικρό ντους πρέπει να εγκατασταθούν σε ξεχωριστό δωμάτιο. Στο υπόλοιπο δωμάτιο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια μικρή κουζίνα, προαιρετικά με ψυγείο, στον τοίχο. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι σκόπιμο να ενσωματώσετε την τραπεζαρία και το σαλόνι κάτω από την περιοχή ξαπλώματος στον επάνω όροφο. Η διακόσμηση του πολυώροφου κήπου πρέπει να επιλεγεί με φειδώ, ώστε να μην αφήσει το δωμάτιο να φαίνεται γεμάτο. Όποιος επιλέγει ένα οικολογικό σπίτι κήπου ή απλά θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, μπορεί να προμηθεύσει το κατοικήσιμο σπίτι με ηλιακή ενέργεια και επεξεργασμένο νερό της βροχής και να το φωτίσει με LED.

κήπο υπόστεγο κήπος σχεδιασμός αξεσουάρ κήπου ξύλινο σπίτι

Γραφείο σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα

Ποιος μπορεί να πει ότι το γραφείο βρίσκεται στον κήπο, μακριά από τα παιδιά και τη φασαρία του σπιτιού και όμως πάντα σε κοντινή απόσταση; Με ένα γραφείο στραμμένο στον ήλιο, θα βρίσκετε πάντα κίνητρο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της επίπονης εργασίας. Ιδανικά, το γραφείο της επιλογής σας είναι ένα ανοιχτό μοντέλο, το οποίο υπογραμμίζει την αίσθηση του σπιτιού του κήπου. Ανάλογα με το μοντέλο και το σχήμα, ο πίνακας μπορεί να παρέχει χώρο για υπολογιστές και άλλη τεχνολογία. Οι τοίχοι προσφέρουν χώρο για κυρίως ανοιχτά ντουλάπια αρχειοθέτησης. Για να μην φαίνεται πολύ κόσμο, ο αριθμός και ο χώρος στάθμευσης πρέπει να επιλέγονται σκόπιμα και να χαλαρώνονται με διακόσμηση. Ακόμα και ο χώρος μπροστά από το σύγχρονο γραφείο μπορεί να σχεδιαστεί για χαλάρωση στον καθαρό αέρα. Με μακριές κουρτίνες και φυσικά υλικά σε άλλα μέρη, η σπιτική ατμόσφαιρα στο γραφείο του σπιτιού δεν παραλείπεται. Αν αυτές οι ιδέες σας ενέπνευσαν αλλά δεν έχετε ήδη υπόστεγο κήπου, δείτε για παράδειγμα εδώ μια επιλογή από όμορφα μοντέλα που αφήνουν άφθονο χώρο για τις δικές σας ιδέες.

Πηγές εικόνας: © Gartenhaus GmbH

   κήπο υπόστεγο εξωραϊσμός ξύλινη βεράντα σκάλες

κήπος υπόστεγο κήπος σχεδιασμός σπιτιού σκανδιναβική αρχιτεκτονική

κήπο υπόστεγο εξωραϊσμός λευκό πρόσοψη στυλ mediterrader